Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

paylaşım alanını okuyorum neler neler olmuş öyle 1. olabilmek için listede oynama yapmak ne kadar saçma orada bir üyenin yazdığı gibi 1. olana altın madalya vermiyorlar :)
yeni üye çağıracak mısın nazım

hADİ ya okadar dolandırıcılıga ne gerek varki sanki..ne ilginc bu insanlar ya

Paylaşım alanına uzun zamandır bakmıyorum bile takımımızın motivasyonunun düşmesi moralimi bozdu biraz.Kadriyede rica etmişti yeni arkadaşlar alalım diye hoşuma giden birini davet ederim.

Ayy akşam akşam tırlattım gene ya şu uğraştığım şeye bak her birini yazmak içinde 30 sn bekledim bide

Paylaşım alanına uzun zamandır bakmıyorum bile takımımızın motivasyonunun düşmesi moralimi bozdu biraz.Kadriyede rica etmişti yeni arkadaşlar alalım diye hoşuma giden birini davet ederim.

moralin bozulmasın nazcım düzeliriz tekrar 6-7 kişi varız bence çok iyi yeni 1-2 üye çağırdık mı oh mis takımların hepsi zaman zaman bu durumu yaşıyordur
paylaşım alanını ihmal etmeyelim bütün takımlardan açıklama beklemişler açıklama yapmayanlar zan altında kalır demişler de o yüzden diyorum. bildirim yapmayan üyenin kilosu sabit geçilmiş bizde öyle bir durum yok alnımız açık :)

Yarın okur yanıtlarım ne istiyorlarsa şuan gözlerime kıyamıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…