sabah: 1 dilim ekmek üstüne peynir
öğle: kepekli ekmeğe sandviç domates peynir ile
ara: 2 incir 2 kayısı ile sütlü kahve
akşam: 1 tabak tarhana 1 tabak yumurtalı pazı yemeği yoğurt
ara:1 bardak süt
paylaşım alanını okuyorum neler neler olmuş öyle1. olabilmek için listede oynama yapmak ne kadar saçma orada bir üyenin yazdığı gibi 1. olana altın madalya vermiyorlar :)
yeni üye çağıracak mısın nazım
sabah:1 kase nesfit
ara:1 elma
öğlen:2 grissini+nescafe az şekerli
ara:2 mandalina+1 grissini
akşam:1 kepce kurufasulye+4 kasık bulgur pilavı
2 litre su
melike sende mi kuş oldunn :)
AAa 5 mesaj kalmış yazıyımda orkide olayım
AAa 4 mesaj kalmış yazıyımda orkide olayım
AAa 3 mesaj kalmış yazıyımda orkide olayım
AAa 2 mesaj kalmış yazıyımda orkide olayım
:) :) birazcık da ben olayım dedim belki kilo verdirir
Paylaşım alanına uzun zamandır bakmıyorum bile takımımızın motivasyonunun düşmesi moralimi bozdu biraz.Kadriyede rica etmişti yeni arkadaşlar alalım diye hoşuma giden birini davet ederim.
Ayy akşam akşam tırlattım gene ya şu uğraştığım şeye bak her birini yazmak içinde 30 sn bekledim bide
moralin bozulmasın nazcım düzeliriz tekrar 6-7 kişi varız bence çok iyi yeni 1-2 üye çağırdık mı oh mis takımların hepsi zaman zaman bu durumu yaşıyordur
paylaşım alanını ihmal etmeyelim bütün takımlardan açıklama beklemişler açıklama yapmayanlar zan altında kalır demişler de o yüzden diyorum. bildirim yapmayan üyenin kilosu sabit geçilmiş bizde öyle bir durum yok alnımız açık :)
Ayy akşam akşam tırlattım gene ya şu uğraştığım şeye bak her birini yazmak içinde 30 sn bekledim bide
vallaa süpersin nazcım yaa...bu arada bu haftaki uyarına uymayan olddumu yani gelmeyen olmadı sanki dimi
Dimi yaaohh sonunda orkidene kavuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?