Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne baktım 9. takım hayır kurumu gibi resmen her yazanı davet etmişler

mesaj sayım 10 ben yatıyorum kızlar 2 saat uyuyup yeni uyandım hala uykum var çeçen sineği mi ısırmış beni napmış bööööyle sıcacık yatağımın içinde döne döne uyumak istiyorum ay ağzım sulandı uykum geldi iyi geceler yarın görüşürüzzz :130:

GÜNAYDINLAR
geçmişe bir bakayım ben

Evde spor odası oluşturdum ben. Fonksiyonel ağırlık sehpası - 1 uzun bar 2 kısa bar 60 kg da ağırlık var.Kondisyon bisikleti ve küreğim var.

600 lira gibi bir maliyet tuttu.

çok iyiyimiş maliyeti de az tabi boş oda lazım :)

Merhaba herkese :)

dün gelemedim buraya. Hem doğum günümdü. Herkesin bana alacağı hediyeyi çıkıp kendi aldım :) hem de çok can sıkıcı şeyler oldu. Kafam kazan gibiydi. Affola...

doğum gününü kutlu olsun
hediyelerini kendin almak hem güzel hem sıkıcı olmalı
kötü şeylere sıkma canını hayat böyle

Bugün benimde 10.ay dönümüm İnşallah 24 üne kadar 77 olursun istediğin gibi olur Kadriyem

Nazcım dün akşam oğlum ve eşim beni üzdü yemek fala yemedim sabah kalktım tartılayım diye 77.7 y gördüm
ama svinemedim
can sıkıntısınd aben kilo veririm ama keşke sıkıtı olmasa

çok az da hani pasta :)
kendi pastanda mo yemedin yoksaaa

sabah: 1 dilim ekmek üstüne peynir
öğle: kepekli ekmeğe sandviç domates peynir ile
ara: 2 incir 2 kayısı ile sütlü kahve
akşam: 1 tabak tarhana 1 tabak yumurtalı pazı yemeği yoğurt
ara:1 bardak süt

çok hafif olmuş gerçekte
ama ben de böyle beslendiğimden gözüme batmıyor
ama dengeli beslenenleri takdir ediyorum

bu arada Nazcım dün gelemediğim için üzgünüm ama annem burda olduğu için misafirlerim vardı ve okulda çok yoğun bir gün geçirmiştim

Asure mi ay cok ozledim ya vakti geldi mi yoksa komsularim getirirler birde epey fazla verirler bir tabak falan degil 4 tabak cikar kesin eee kim yiyecek bu kadar asureyi o donem sadece asure yerim ben tok tutuyor zaten ama kalorisi ne bilmem

Aynen canım ya,ama kalorisi bayağı fazladır çünkü şekerler baklagiller falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…