Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya ben bu yüzden çocukların çayına şekeri çok az atıyorum hoş çukulatadan vazgeçiremiyorum ama en azından diğer tatlıları tüketttirmiyorum
kendimde çayda şeke rkullanmıyorum ilk doğumumdan beri
tuz da yine öyle fazlası zarar diye düşünüyorum

:)
afiyet olsun 6 dilim ekmek miiii
ne tür ekmek kullanıyosun caım
ama kalorisi normal senin için

güzel bir gün olmuş senin için
ama kestane pek abartı olmuş canım

sabahları biraz daha bişeyler olsa iyi olacak ama koşturmacadan ancabu kadar saırım
kestaneyi akşam yemeğii az yediğinden pek dokunacağını sanmıyorum canım

bende tam buğday ekmeği tüketiyorum
bimden alıyorum
ama kalorisi bilmiyorum
gerçi kimisi büyük kimisi küçük oluyor
bak gelen yok sabahtan beri
sıkılıyorum ben amaaaaa

hadi yeni arkadaşlar gelsin lütfen

Bende bimden alıyorum altında yazıyorya kalrisi.100 gr mı 250 kalori 350 gr ekmek 900 kalori civarı yapıyor tamamı 18-20 dilim oluyor en sonlardaki 2 dilimi 1 dilim sayarsın böylece 1 dilim 40 - 50 kalori civarı bişi

kızlar yarın cuma olduğu için takımımızın durumunu konuşmamız lazım
eğer hiç kimse kaptan olmak istemiyorsa püsküüte söyleyelim isteyenler başka takımlara dağılır isteyenler ara verir

Tatlı değil mi bizimkiler içinde aşır tatlı gelir Çok nadir yemeye çalışıyorum mecbur kalırsam da onun dışında yok

kızlar yarın cuma olduğu için takımımızın durumunu konuşmamız lazım
eğer hiç kimse kaptan olmak istemiyorsa püsküüte söyleyelim isteyenler başka takımlara dağılır isteyenler ara verir

ama neden dagısıtıyoruz takımımızı kızlar dagılmayalım lütfen nazz sende ayrılma neden ayrılıyorsun.kaptan bulalım olmadı onu yapmak istemiyorsan ama ayrılma..

kızlar dün nöbetciydim gece zorluydu gelemedim o nedenle kusura bakmayın..takımımızı dagıtmayalım lütfen en yogun takımken dagılacak duruma getirdik lütfen hep birlikte toparlayalım..

lahmacunn,milföy,kolaa

bgn menüm
sabah:1 kase nesfit(gec uyandıgım için bu sekilde yapıyorum)
ara:1 elma+mandalina
akşam:4-5 kasık yogurtlu kereviz + 2 biber dolma+4 yaprak sarma
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…