Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

En iyisini yapıyosun bence canım çünkü cidden kötü birşey zatenyeterince fast food tüketiyoruz bence şimdiden az şekerli ve tuzlu yemeye alıştırman gayet iyi:)

Menüm:

Sabah:yarım poğaça ve çay
Öğle:3 köfte sebzeli,4 kaişık bulgur pilavı,yoğurt ve 4 kaşık muzlu puding
Ara:Sade kahve
Akşam:2 kaşık pırasa 1 kepçe fasulye 1 dilim ekmek 3 kornişon

Menüm:

Sabah:yarım poğaça ve çay
Öğle:3 köfte sebzeli,4 kaişık bulgur pilavı,yoğurt ve 4 kaşık muzlu puding
Ara:Sade kahve
Akşam:2 kaşık pırasa 1 kepçe fasulye 1 dilim ekmek 3 kornişon

Gayet hafif ve güzel bir menü olmuş Şeymam.Puding gözünü korkutmasın.

Başarılar hadi güzel geçer inşallah
İnşallah nazcım teşekkür ederimm

Sütlaç dışındaki sütlü tatlılardan fazla korkmaya gerek yok aslında

Gerek yoka ben de ister istemez oluyo bir de iddia varya işin içinde hemen veriyim kiloları diyorum Okulda da sanki beni sınavdan geçiriyorlar ya hergün yemekte çeşit çeşit tatlı

Kızlar kimse kaptanlığa aday değil ve takımımızın dağılmasına Pınarım çok üzülücek gibi kıyamam ki ben ona

Takımda kalmaya devam edeyim cuma günleri görevimi yaparım.Ama takımı toparlamak için artık uğraşmıcam yani sadece 8. takım dağılmasın diye devam edeyim.

İşin saçma tarafı neden tartı gününü cuma yapmışlarki c.tesi yada pazar yapsalardı çoğu kişi öğrenci yada çalışıyor sonuçta.

Dediğim gibi takım dağılmasın diye kalmaya karar verdim ama yeni kaptan bulunduğunda çekiliceğim.

Şimdi yeni bir arkadaş davet edicem.

Eğer takımı toparlamak isteyen varsa kaptan yardımcısı şeklinde bildirelim püsküüte ve o kişi uyarsın her gün gelmeyeni menüsünü yazmayanı vs ..

Eskiden biz ne güzel bir takımdık ufakta olsa hala inancım var öyle olucağımıza.Hatırlasanıza 1 gün girmeyince 10 - 15 sayfa geçmiş oluşuyordu.Şimdi 1 yada 2 sayfa.

Benimde iddiaya girdiğim biri vardı 2. haftada bıraktı diyeti

nazcım ama neden gidiyorsun derslerden dolayı falan mı sebebi ne ?gitme yaa
​Muhabbet olmayınca boşuna buraya gelmeninde bir anlamı yok olarak düşünmüştüm Pınar sonuçta burası beni motive etmiyor eskisi gibi.

​İyi dayandı gene ben p.tesi başlayıp çarşamba bırakıcağını düşünüyordum

Menümü yazayım hemen:

sabah: 30 gr peynir, domates, yarım simit

ara: 1 mandalina

öğle: 200 gr ıspanak, 150 gr yoğurt, 50 gr ekmek

ara: 1 elma (üzerine tarçın)

akşam: öğle ile aynı

ara: 1 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…