Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şeymam oradamısın

Kız geri kalan 4.5 kiloya noldu hani söz verdiydin
Nazcım bilgisayar başında değildim ya Sözüm gitti valla haftaya tamamlarım geri kalan 4,5 kilomuda :)

Ödülmü verdin kız kendine bu gün

Ödül değil aslında yemek istemiyodum ama dediğim gibi moralim bozuktu kendimi verdim yemeğe

Önemli Duyuru:

Her etap bitimini takiben, paylaşım alanımızda yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve ilgili takımın 3 ceza puanına ulaşması durumunda ilgili takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Ceza puanı durumları etap raporunda paylaşılacaktır.
Bilginize.

saol püskütcüğüm

kızlar paylaşım alanına bir bakalım hepimiz bundan sonra ne oluyor ne bitiyor takip edelim

günaydın iyi hafta sonları dün kimsecikler gelmemiş
nazcım paylaşım alanından yeni arkadaşlar çağırdın mı canım
kaç kişi gelirse gelsin paylaşım olsun artık lütfen
ben çok sıkıldım artık tek kalmaktan gündüzleri

kızlar 7 kişiyiz 4 kişi falan daha alabiliriz
paylaşım alanına yazdın mı nazcım
yoksa ben çağırayım bir kaç kişi

bu arada 3. olmuşuz tebrikler kızlar

kızlar 7 kişiyiz 4 kişi falan daha alabiliriz
paylaşım alanına yazdın mı nazcım
yoksa ben çağırayım bir kaç kişi

bu arada 3. olmuşuz tebrikler kızlar

Bakıyorum katılmak isteyenler bölümüne sürekli yeni gelen olduğunda çağırıcam.Birde şu var kadriye çağırdığımız kişiyi nasıl burada tutucazki ortada takım diye bir şey yok

Bakıyorum katılmak isteyenler bölümüne sürekli yeni gelen olduğunda çağırıcam.Birde şu var kadriye çağırdığımız kişiyi nasıl burada tutucazki ortada takım diye bir şey yok

canım paylaşım alanında 2kişi vardı çağırdım bende bir tanışırız bakarız kabul ediklirse girerler takıma

birde takım şu anda toplanamamış olabilir ama bu çok sık görülen bir durum
bir iki taze kan toparlar durumu merak etme sen
4 kişi demek 4 yeni paylaşım demek
kalan kalır kalmayan gider bu kadar canım
yani paylaşım olmayabilir ama kilo verdik mi hepimiz verdik bak dereceye bile girdik

Benim pek umudum yok uğraşmakta istemiyorum artık sen davet edersin o zaman arkadaşlar gelirse.Hatta cuma günü müsait olabiliyorsan kaptanlığı sana devredeyim.

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum şuan ki kilom 80kg ve yaşım daha 25 boyum 161cm ve anne olmak istiyorum kilo vermekte yardımcı olmanızı istiyorum gruplardan bahsedilmiş buraya nasıl üye olunuyo ve nasıl bi diyet uygulanıyor...

Bizim takımımıza gelebilirsin canım.

Kadriyeye katılıyorum takımlarda sık sık görülen bir durum bu. Şahsen içimden gele gele diyet ve spor yapmayı istediğimi az hatırlıyorum. 1 gün istesem bile ertesi gün sıkılıyorum zor geliyor, oturup tatlıları,çikolataları götürmek varken kalori hesabı yapmayı kim ister. Bu yüzden düştüğüm yerden beni kaldıracak birilerine ihtiyacım var, tabi ki ben de aynı şekilde birilerini toparlayacağım. Dağılmaya yüz tutan takımı toparlamak emek ve sabır isteyen bir şey. Madem iş başa düştü hepimiz yardım edeceğiz, sohbeti güzel hazır bir takıma girmeyi herkes isterdi. Elimden geldiğince yeni üyeler çağırmaya çalışırım.
Nazım bu arada teşekkür ederim bende 1.5 kg ı görünce çok şaşırdım. Geçen hafta bir vakfın bursuna başvurmak için koşturup durdum, 14-15 tane belge istiyorlardı. Onların peşinde koştururken eridim galiba :) Fakat dün noldu kızlar burs benim bölümümdeki öğrencilere verilmiyormuş. Boşu boşuna uğraştım dün çok sinirliydim önüme ne gelirse yedim ama bugün iyi başladım güne umarım böyle devam eder :)

​Bir kaç yazan olsa ben günde 50 mesaj atarım zaten sınırları zorlarım

Ama dün cuma günü olmasına rağmen en çok paylaşımın olması gereken gün olmasına rağmen herkes kilosunu yazdı bir dahada uğramadı.

Ay kız dikkat et.Daha yazın sıkı bir vücutla bikiniyle gezcez plajlarda.Lütfen dikkat et
Ben yanıma balkonları olan yumuşak vücutlu birini istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…