Bu arada bugün menümü paylaşmıyım kızlar çünkü moralim bozuk çikolatalar tatlılar gitti
Nazcım bilgisayar başında değildim ya
Şeymam oradamısın
Kız geri kalan 4.5 kiloya noldu hani söz verdiydin
Ödülmü verdin kız kendine bu gün
Bu arada bugün menümü paylaşmıyım kızlar çünkü moralim bozuk çikolatalar tatlılar gitti
Önemli Duyuru:
Her etap bitimini takiben, paylaşım alanımızda yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve ilgili takımın 3 ceza puanına ulaşması durumunda ilgili takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Ceza puanı durumları etap raporunda paylaşılacaktır.
Bilginize.
kızlar 7 kişiyiz 4 kişi falan daha alabiliriz
paylaşım alanına yazdın mı nazcım
yoksa ben çağırayım bir kaç kişi
bu arada 3. olmuşuz tebrikler kızlar
Bakıyorum katılmak isteyenler bölümüne sürekli yeni gelen olduğunda çağırıcam.Birde şu var kadriye çağırdığımız kişiyi nasıl burada tutucazki ortada takım diye bir şey yok
canım paylaşım alanında 2kişi vardı çağırdım bende bir tanışırız bakarız kabul ediklirse girerler takıma
birde takım şu anda toplanamamış olabilir ama bu çok sık görülen bir durum
bir iki taze kan toparlar durumu merak etme sen
4 kişi demek 4 yeni paylaşım demek
kalan kalır kalmayan gider bu kadar canım
yani paylaşım olmayabilir ama kilo verdik mi hepimiz verdik bak dereceye bile girdik
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum şuan ki kilom 80kg ve yaşım daha 25 boyum 161cm ve anne olmak istiyorum kilo vermekte yardımcı olmanızı istiyorum gruplardan bahsedilmiş buraya nasıl üye olunuyo ve nasıl bi diyet uygulanıyor...
Kadriyeye katılıyorum takımlarda sık sık görülen bir durum bu. Şahsen içimden gele gele diyet ve spor yapmayı istediğimi az hatırlıyorum. 1 gün istesem bile ertesi gün sıkılıyorum zor geliyor, oturup tatlıları,çikolataları götürmek varken kalori hesabı yapmayı kim ister. Bu yüzden düştüğüm yerden beni kaldıracak birilerine ihtiyacım var, tabi ki ben de aynı şekilde birilerini toparlayacağım. Dağılmaya yüz tutan takımı toparlamak emek ve sabır isteyen bir şey. Madem iş başa düştü hepimiz yardım edeceğiz, sohbeti güzel hazır bir takıma girmeyi herkes isterdi. Elimden geldiğince yeni üyeler çağırmaya çalışırım.
Nazım bu arada teşekkür ederim bende 1.5 kg ı görünce çok şaşırdım. Geçen hafta bir vakfın bursuna başvurmak için koşturup durdum, 14-15 tane belge istiyorlardı. Onların peşinde koştururken eridim galiba :) Fakat dün noldu kızlar burs benim bölümümdeki öğrencilere verilmiyormuş. Boşu boşuna uğraştım dün çok sinirliydim önüme ne gelirse yedim ama bugün iyi başladım güne umarım böyle devam eder :)
Bizim takımımıza gelebilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?