Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

didem aramıza hosgeldin :)
inşallah dilegine ulasır ve bebişini sağlıkla kucagına alırsın hep birlikte sahit oluruz buna..bende pınar 28 yasındayım çok fazlam yok fakat burayla daha düzenli besleniyorum o nedenle buradayım hemde 5-6 kilomu vermek için.28 yasındayım bende 1bucuk senelik evliiym,hemşireyim..memnun oldumm

Didem ben Pınara büyü yaptım.Pınar 5 kiloyu verene kadar sen rahatlıkla 15 kiloyu verirsin bence hatta hedefini 60 a çek 20 kilo ver Pınar bekler bizi

İyiyim hemşire hanım sen nasılsın

Ya moralim bozuktu sen geldin moralim yerine geldi.

Eskiye döndürelim şu grubu Pınarrr

kuzum insallahh dagılmasını istemiyorum bende inanki..ama gelmeyen gelmiyor ne yapalım..bayram cok fena oldu öncesindde süperdik..fırsat bildiler sanki bayramı

kuzum insallahh dagılmasını istemiyorum bende inanki..ama gelmeyen gelmiyor ne yapalım..bayram cok fena oldu öncesindde süperdik..fırsat bildiler sanki bayramı

İşin garip tarafı bayramdan önce muhabbet çok fenaydı ama kilo veremiyorduk bayramdan sonra muhabbet durdu kilo verebiliyoruz
:44:

Pınar acaba sen duraklama döneminden çıktınmı ya düşünsene bu hafta 500 gr haftaya 1 kilo off 1 - 1.5 ayda gider 4-5 kilo mezun olur gidersin

Büyücü teyzeye tekrar gideyim iki tükürsün bir üflesin bari

kuzumm büyücü teyzeyle ugrasana kadar 2 soru cöz yada sen ona verecegin paraylan bir spor aleti al bosverrrrr

Motivasyonumu kaybediyorum ya gözümün önünde sanki pizzalar uçuşuyor

Evet aynen canım,ben de eimden geldiği kadar giriyorum ama eskisi gibi değil eskiden sayfalar dolusu okurduk.

Hoşgeldin canım ben de şeyma 18 yıllık:)

Çok güzel bir menü nazcım zaten senin menülerine hayranım ben

menüm:
sabah:1 kase nesfit
ara:1 mandalina+elma
akşam:2 tane yogurtlu biber dolma
azönce:1 muz
2 litre su...

Gayet hafif bi menü olmuşş:)

İşin garip tarafı bayramdan önce muhabbet çok fenaydı ama kilo veremiyorduk bayramdan sonra muhabbet durdu kilo verebiliyoruz
:44:
Evet ya,demek konuşmaktan kilo veremiyoduk
Motivasyonumu kaybediyorum ya gözümün önünde sanki pizzalar uçuşuyor

Benim motivasyon 2 gündür sıfırda valla Nasılsın nazcım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…