menüm:
sabah:1 kase nesfit
ara:1 mandalina+elma
akşam:2 tane yogurtlu biber dolma
azönce:1 muz
2 litre su...
nazz kuzumm nasılsınn..
didem aramıza hosgeldin :)
inşallah dilegine ulasır ve bebişini sağlıkla kucagına alırsın hep birlikte sahit oluruz buna..bende pınar 28 yasındayım çok fazlam yok fakat burayla daha düzenli besleniyorum o nedenle buradayım hemde 5-6 kilomu vermek için.28 yasındayım bende 1bucuk senelik evliiym,hemşireyim..memnun oldumm
İyiyim hemşire hanım sen nasılsın
Ya moralim bozuktu sen geldin moralim yerine geldi.
Eskiye döndürelim şu grubu Pınarrr
kuzum insallahh dagılmasını istemiyorum bende inanki..ama gelmeyen gelmiyor ne yapalım..bayram cok fena oldu öncesindde süperdik..fırsat bildiler sanki bayramı
Didem ben Pınara büyü yaptım.Pınar 5 kiloyu verene kadar sen rahatlıkla 15 kiloyu verirsin bence hatta hedefini 60 a çek 20 kilo ver Pınar bekler bizi
İşin garip tarafı bayramdan önce muhabbet çok fenaydı ama kilo veremiyorduk bayramdan sonra muhabbet durdu kilo verebiliyoruz :44:
500 gr verdinya daha ne istiyorsun
Didem ben Pınara büyü yaptım.Pınar 5 kiloyu verene kadar sen rahatlıkla 15 kiloyu verirsin bence hatta hedefini 60 a çek 20 kilo ver Pınar bekler bizi
Pınar acaba sen duraklama döneminden çıktınmı ya düşünsene bu hafta 500 gr haftaya 1 kilo off 1 - 1.5 ayda gider 4-5 kilo mezun olur gidersin
Büyücü teyzeye tekrar gideyim iki tükürsün bir üflesin bari
kuzumm büyücü teyzeyle ugrasana kadar 2 soru cöz yada sen ona verecegin paraylan bir spor aleti al bosverrrrr
Ben gidiyorum üfürükçü teyzeye görüşürüz gelirim gece gene
günaydın iyi hafta sonları dün kimsecikler gelmemiş
nazcım paylaşım alanından yeni arkadaşlar çağırdın mı canım
kaç kişi gelirse gelsin paylaşım olsun artık lütfen
ben çok sıkıldım artık tek kalmaktan gündüzleri
yazdıklarınızı harfiyen okudum ve anladım bende gruba katılmak isterim tabip ederim elimden ne geliyosa yaparım..birşey olursa bilgilendiririm izin konusunda..benim hedef kilom 65 biliyorum çok zor ama kendime heves ve hırs istiyorum şuanki kilom 80..tekrar teşekkürler...
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit
2.öğün tereyağlı kızarmış ekmek
3.öğün 2 tost - 200 ml süt
4.öğün 15 gr protein
5.öğün 15 gr protein
6.öğün 125 gr tavuk 125 gr mantar
7.öğün ton balıklı salata
gün içinde 125 gr peynir
menüm:
sabah:1 kase nesfit
ara:1 mandalina+elma
akşam:2 tane yogurtlu biber dolma
azönce:1 muz
2 litre su...
Evet ya,demek konuşmaktan kilo veremiyoduk
İşin garip tarafı bayramdan önce muhabbet çok fenaydı ama kilo veremiyorduk bayramdan sonra muhabbet durdu kilo verebiliyoruz :44:
Motivasyonumu kaybediyorum ya gözümün önünde sanki pizzalar uçuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?