1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.
2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz.Haftalık kaç dakika spor yaptığımızı tutuyoruz.Yani günlük yaptığımız sporu bir yere kayıt ediyoruz ve cuma günü o hafta yaptığımız spor sürelerini toplayıp kilomuzun yanında belirtiyoruz.
3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz.
4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.
Eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydedeyim başlayalım
yazdıklarınızı harfiyen okudum ve anladım bende gruba katılmak isterim tabip ederim elimden ne geliyosa yaparım..birşey olursa bilgilendiririm izin konusunda..benim hedef kilom 65 biliyorum çok zor ama kendime heves ve hırs istiyorum şuanki kilom 80..tekrar teşekkürler...
Benim pek umudum yok uğraşmakta istemiyorum artık sen davet edersin o zaman arkadaşlar gelirse.Hatta cuma günü müsait olabiliyorsan kaptanlığı sana devredeyim.
canım kaptanlık biraz iş yükü benim sorumluluklarım zaten çok fazla bunu takip edemem üzgünüm paylaşımımda bir sorun yok ama takip etmek benim için biraz zor
motivasyon konusunda biraz istekli olmalıyı yeni arkadaşlarla durum değişecek canım merak etme
Kadriyeye katılıyorum takımlarda sık sık görülen bir durum bu. Şahsen içimden gele gele diyet ve spor yapmayı istediğimi az hatırlıyorum. 1 gün istesem bile ertesi gün sıkılıyorum zor geliyor, oturup tatlıları,çikolataları götürmek varken kalori hesabı yapmayı kim ister. Bu yüzden düştüğüm yerden beni kaldıracak birilerine ihtiyacım var, tabi ki ben de aynı şekilde birilerini toparlayacağım. Dağılmaya yüz tutan takımı toparlamak emek ve sabır isteyen bir şey. Madem iş başa düştü hepimiz yardım edeceğiz, sohbeti güzel hazır bir takıma girmeyi herkes isterdi. Elimden geldiğince yeni üyeler çağırmaya çalışırım.
Nazım bu arada teşekkür ederim bende 1.5 kg ı görünce çok şaşırdım. Geçen hafta bir vakfın bursuna başvurmak için koşturup durdum, 14-15 tane belge istiyorlardı. Onların peşinde koştururken eridim galiba :) Fakat dün noldu kızlar burs benim bölümümdeki öğrencilere verilmiyormuş. Boşu boşuna uğraştım dün çok sinirliydim önüme ne gelirse yedim ama bugün iyi başladım güne umarım böyle devam eder :)
yazdıklarınızı harfiyen okudum ve anladım bende gruba katılmak isterim tabip ederim elimden ne geliyosa yaparım..birşey olursa bilgilendiririm izin konusunda..benim hedef kilom 65 biliyorum çok zor ama kendime heves ve hırs istiyorum şuanki kilom 80..tekrar teşekkürler...
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum şuan ki kilom 80kg ve yaşım daha 25 boyum 161cm ve anne olmak istiyorum kilo vermekte yardımcı olmanızı istiyorum gruplardan bahsedilmiş buraya nasıl üye olunuyo ve nasıl bi diyet uygulanıyor...
Tanışalım o zaman canım ben Naz
Ya takımımız bayram öncesine kadar çok iyiydi muhabbet açısından ama bayramdan sonra durulma dönemine girdik inşallah eskiye dönebiliriz gene.
Kendini biraz tanıtırmısın ben 20 yaşındayım
Memnun oldum Naz'cım bende Didem 25 yaşındayım tam 1.5 yıllık evliyim...artık bebiş istiyoruz ilk deneyim olumsuzdu düştü bebişimm.inşallah bu sefer tutunur ama biraz kilo vermem lazım 15 kiloçok yaa gözümde büyüyo..........inşallah beraberce veririz burda...muhabbetli bi yer sanki öle gördüm ama hala istediğim şeylere cvp'lar alamadım mesela beni duyan pek yok gibi...sormak istediklerin varsa sorabilirsin.....
Bu arada akşam yediklerim 1dilim ekmek ve bir tabak yoğurtlu kızartma
Kadriyeye katılıyorum takımlarda sık sık görülen bir durum bu. Şahsen içimden gele gele diyet ve spor yapmayı istediğimi az hatırlıyorum. 1 gün istesem bile ertesi gün sıkılıyorum zor geliyor, oturup tatlıları,çikolataları götürmek varken kalori hesabı yapmayı kim ister. Bu yüzden düştüğüm yerden beni kaldıracak birilerine ihtiyacım var, tabi ki ben de aynı şekilde birilerini toparlayacağım. Dağılmaya yüz tutan takımı toparlamak emek ve sabır isteyen bir şey. Madem iş başa düştü hepimiz yardım edeceğiz, sohbeti güzel hazır bir takıma girmeyi herkes isterdi. Elimden geldiğince yeni üyeler çağırmaya çalışırım.
Nazım bu arada teşekkür ederim bende 1.5 kg ı görünce çok şaşırdım. Geçen hafta bir vakfın bursuna başvurmak için koşturup durdum, 14-15 tane belge istiyorlardı. Onların peşinde koştururken eridim galiba :) Fakat dün noldu kızlar burs benim bölümümdeki öğrencilere verilmiyormuş. Boşu boşuna uğraştım dün çok sinirliydim önüme ne gelirse yedim ama bugün iyi başladım güne umarım böyle devam eder :)
Ben menümü her gün paylaşmaya devam edicem hadi kızlar sizde benim gibi yapın.Bu hafta menüleri paylaşmaya başlasak eksiksiz önümüzdeki hafta başkalarının menülerine yorum yapmaya başlasak 3.hafta eski düzenimize döneriz.
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit
2.öğün tereyağlı kızarmış ekmek
3.öğün 2 tost - 200 ml süt
4.öğün 15 gr protein
5.öğün 15 gr protein
6.öğün 125 gr tavuk 125 gr mantar
7.öğün ton balıklı salata
gün içinde 125 gr peynir
nesfittli menülere alısmalıyız galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?