Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz.Haftalık kaç dakika spor yaptığımızı tutuyoruz.Yani günlük yaptığımız sporu bir yere kayıt ediyoruz ve cuma günü o hafta yaptığımız spor sürelerini toplayıp kilomuzun yanında belirtiyoruz.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.
Eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydedeyim başlayalım

yazdıklarınızı harfiyen okudum ve anladım bende gruba katılmak isterim tabip ederim elimden ne geliyosa yaparım..birşey olursa bilgilendiririm izin konusunda..benim hedef kilom 65 biliyorum çok zor ama kendime heves ve hırs istiyorum şuanki kilom 80..tekrar teşekkürler...

Tanışalım o zaman canım ben Naz

Ya takımımız bayram öncesine kadar çok iyiydi muhabbet açısından ama bayramdan sonra durulma dönemine girdik inşallah eskiye dönebiliriz gene.

Kendini biraz tanıtırmısın ben 20 yaşındayım

15 kilo fazla değil eminim başarırsın gözünde büyütmemeye çalış.

Benim pek umudum yok uğraşmakta istemiyorum artık sen davet edersin o zaman arkadaşlar gelirse.Hatta cuma günü müsait olabiliyorsan kaptanlığı sana devredeyim.

canım kaptanlık biraz iş yükü benim sorumluluklarım zaten çok fazla bunu takip edemem üzgünüm paylaşımımda bir sorun yok ama takip etmek benim için biraz zor
motivasyon konusunda biraz istekli olmalıyı yeni arkadaşlarla durum değişecek canım merak etme

İnşallah dediğin gibi olur Kadriyem

üzüldüm canım ya
gerçekten o evrakalrı hazırlamak zor
üzüldüm senin için canım ya
başka burs çıkar inşallah

Ben menümü her gün paylaşmaya devam edicem hadi kızlar sizde benim gibi yapın.Bu hafta menüleri paylaşmaya başlasak eksiksiz önümüzdeki hafta başkalarının menülerine yorum yapmaya başlasak 3.hafta eski düzenimize döneriz.

aramıza hoşgeldin diyelim
benimde hedefim 65 ve şu anda 77.7 kiloyum ilk hafta biraz sıkı tutarsan 2 kilo falan verirsin aynı oluruz canım
ve hedefimize beraber koşarız

benim adım kadriye nisan ayında doğum yaptım 75 ile hamile kalmıştım doğum kilolarımın gitmesine az kaldı ekstra 10 kilo daha vermek istiyorum

kısa zamanda anne olursun inşallah canım pkolumusun
bende vardı ve tedaviyle kaldım 2. hamileliğimde

Bugünkü menüm

1.öğün nesfit
2.öğün tereyağlı kızarmış ekmek
3.öğün 2 tost - 200 ml süt
4.öğün 15 gr protein
5.öğün 15 gr protein
6.öğün 125 gr tavuk 125 gr mantar
7.öğün ton balıklı salata

gün içinde 125 gr peynir

Memnun oldum Naz'cım bende Didem 25 yaşındayım tam 1.5 yıllık evliyim...artık bebiş istiyoruz ilk deneyim olumsuzdu düştü bebişimm.inşallah bu sefer tutunur ama biraz kilo vermem lazım 15 kiloçok yaa gözümde büyüyo..........inşallah beraberce veririz burda...muhabbetli bi yer sanki öle gördüm ama hala istediğim şeylere cvp'lar alamadım mesela beni duyan pek yok gibi...sormak istediklerin varsa sorabilirsin.....

Bu arada akşam yediklerim 1dilim ekmek ve bir tabak yoğurtlu kızartma

Dediğim gibi eskiden çok güzel bir gruptuk ama şuan durulduk doğru dürüst kimse uğramıyor ama atlatıcaz bu dönemi.

melikecim canım ya cok üzüldümiş okadar kosturmana degseymis keske kilo dışındada..

varımm her daim...sadece nöbetteyken katılamıyorum ben...

Neleri merak ediyorsan sor cevaplıyayım canım.Burda olan olayı genel olarak anlatayım belkide merak ettiğin budur.

Cuma günleri herkes tartılıyor ve kilosunu bildiriyor.Mesela biri geçen hafta 90 kiloysa bu hafta 89 kilo olduysa 1 kilo verdi olarak yazıyoruz ve bunu belli bir orana bağlıyoruz.Bu sayede takımlar birbirleriyle mücadele ediyor her cuma günü.Mesela geçtiğimiz cuma 3. olduk.

Herkesin uyguladığı ortak bir diyet yok herkes kendisine göre besleniyor.

15 kiloyu gözünde büyütme lütfen isteyince olabilicek bir şey geçmiş olsun bu arada Didem inşallah kiloları verirsin sağlıklı bir şekilde bebeğini kollarına alırsın.

Diyet yada spor hakkında istediğini bana sorabilirsin 10 aydır ben diyet ve spor yapıyorum baya tecrübeliyim

nesfittli menülere alısmalıyız galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…