İyiyim Şeymam sen nasılsın
Ben de iyiyim nazcımm,takılıyorum depresif depresif.Ya film falan seviyosann önerebileceğin duygusal filmler var mıı?:) Bu arada yarın eski moduma dönüyorum 2 gündür cozuttum
Malesef film kültürüm pek yok daha çok dizi izliyorum ben.Neyse yatıyorum ben Şeyma görüşrüüz
yazdıklarınızı harfiyen okudum ve anladım bende gruba katılmak isterim tabip ederim elimden ne geliyosa yaparım..birşey olursa bilgilendiririm izin konusunda..benim hedef kilom 65 biliyorum çok zor ama kendime heves ve hırs istiyorum şuanki kilom 80..tekrar teşekkürler...
üzüldüm canım ya
gerçekten o evrakalrı hazırlamak zor
üzüldüm senin için canım ya
başka burs çıkar inşallah
sağolun kızlar bende üzüldüm ama kısmet işte :) bursları onların olsun ben 6-7 ay sonra işe girceğim inşşallah artık çooook istiyorum öğrencilikten gına geldimelikecim canım ya cok üzüldümiş okadar kosturmana degseymis keske kilo dışındada..
İşin garip tarafı bayramdan önce muhabbet çok fenaydı ama kilo veremiyorduk bayramdan sonra muhabbet durdu kilo verebiliyoruz :44:
Motivasyonumu kaybediyorum ya gözümün önünde sanki pizzalar uçuşuyor
İyiyim Melikem sen nasılsı
8 de başlamıyormuydu
Ya sevdiğim 2 tane tv programı var biri yetenek sizsiniz biride ben bilmem eşim bilir ne yazıkki 2 side aynı gün aynı saat
Kadriye 2 kişiyi davet etmişti.Biri 15 inden biri siteye girmemiş biride ya görmedi yada gelmek istemedi.Eğer 2 si birden gelirse güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?