Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de iyiyim nazcımm,takılıyorum depresif depresif.Ya film falan seviyosann önerebileceğin duygusal filmler var mıı?:) Bu arada yarın eski moduma dönüyorum 2 gündür cozuttum

Malesef film kültürüm pek yok daha çok dizi izliyorum ben.Neyse yatıyorum ben Şeyma görüşrüüz

dilem hoşgeldin takımımıza ben melike hedefimiz yakın inşallah ulaşırız en kısa zamanda:) çok zor değil canım istersen herşey olur

Son düzenleme:
üzüldüm canım ya
gerçekten o evrakalrı hazırlamak zor
üzüldüm senin için canım ya
başka burs çıkar inşallah

melikecim canım ya cok üzüldümiş okadar kosturmana degseymis keske kilo dışındada..
sağolun kızlar bende üzüldüm ama kısmet işte :) bursları onların olsun ben 6-7 ay sonra işe girceğim inşşallah artık çooook istiyorum öğrencilikten gına geldi

Son düzenleme:
ben naz şeyma kadriye ve pınar takımımızın dağılmamasını istiyoruz değil mi kızlar didem de aramıza geldi
besteden birkaç gündür haber yok tuğçe kilosunu bildirmedi (isimleri karıştırmıyorumdur umarım :) tuğçe ile şeymayı karıştırıyorum bazen)
pazartesi bizim için başlangıç olsun yeni üyeler çağıralım ama aksi gibi bütün takımlar üye arıyor yeni bir üye görünce kapıcaz artık :)

Son düzenleme:
Kızlar Melikemin dediği gibi takımımızı toparlıyalım eğer istekli olan yok ise müsade isteriz bizi meşgul etmesin.

Yarından itibaren günde 8 mesaj atmayan ve menüsünü yazmayanı 1 kere uyarıcam bu durumun tekrarında müsade isticem o kişiden.Şuan 2-3 takım daha yeni üye arıyorlar o yüzden yeni üye bulmamız zaman alabilir ama ben 3-4 kişide kalsak devam etme taraftarıyım.

8 de başlamıyormuydu

Ya sevdiğim 2 tane tv programı var biri yetenek sizsiniz biride ben bilmem eşim bilir ne yazıkki 2 side aynı gün aynı saat

Kadriye 2 kişiyi davet etmişti.Biri 15 inden biri siteye girmemiş biride ya görmedi yada gelmek istemedi.Eğer 2 si birden gelirse güzel olur.

Kızlar bu arada yeni üye katılımı falan görürseniz çağırın arada bakın yeni üye katılım yerine

Bestem niye uğramıyor acaba.Okuldayken açlığın verdiği sinirle cinnet geçirip 3-5 öğrenciyi cetvelle dövüp hastanelik etti ve şuan cezaevinde falanmı acaba ne dersin Melike

8 de başlamıyormuydu

Ya sevdiğim 2 tane tv programı var biri yetenek sizsiniz biride ben bilmem eşim bilir ne yazıkki 2 side aynı gün aynı saat

saat daha 8 değil ama başlamış valla kuzum televizyon ekranı 2'ye bölünse de aynı anda izlesek dimi sesler karışır ama öyle olunca

Kadriye 2 kişiyi davet etmişti.Biri 15 inden biri siteye girmemiş biride ya görmedi yada gelmek istemedi.Eğer 2 si birden gelirse güzel olur.

bende baktım o üyelerden birinin hesabı kapatılmış reklam amaçlı üyelik yazıyordu yeni biri gelince kaparız

Kızlar Melikemin dediği gibi takımımızı toparlıyalım eğer istekli olan yok ise müsade isteriz bizi meşgul etmesin.

Yarından itibaren günde 8 mesaj atmayan ve menüsünü yazmayanı 1 kere uyarıcam bu durumun tekrarında müsade isticem o kişiden.Şuan 2-3 takım daha yeni üye arıyorlar o yüzden yeni üye bulmamız zaman alabilir ama ben 3-4 kişide kalsak devam etme taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…