Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar Melikemin dediği gibi takımımızı toparlıyalım eğer istekli olan yok ise müsade isteriz bizi meşgul etmesin.

Yarından itibaren günde 8 mesaj atmayan ve menüsünü yazmayanı 1 kere uyarıcam bu durumun tekrarında müsade isticem o kişiden.Şuan 2-3 takım daha yeni üye arıyorlar o yüzden yeni üye bulmamız zaman alabilir ama ben 3-4 kişide kalsak devam etme taraftarıyım

Ben oturma odasına geçiyorum Melikem görüşürüz.

Didem hoş geldin altta gördüm seni ama gidiyorum

Bestem niye uğramıyor acaba.Okuldayken açlığın verdiği sinirle cinnet geçirip 3-5 öğrenciyi cetvelle dövüp hastanelik etti ve şuan cezaevinde falanmı acaba ne dersin Melike

üh hayal gücüne sağlık nazım dur ben ona bir mesaj atayım öğrencilerle uğraşmak sabır işi valla kız ben yapamam o bahsettiğin senaryo gerçek olurdu
hakikatten nerde acaba :44:

iyiyim ya ne olsun..yogun haftaya baslıcam yarın stajım baslıyo aksamda nöbetciyim ve 2 haftam yogun geciciek nöbetler staj derken..simdiden adapte olmaya calısıyorum .
sende ne var ne yok..

Miss hoş geldin ben Naz takımın kaptanıyım. 19 yaşındayım.

Ooo sen zaten gayet zayıfmışsın azıcık bir fazlan var

1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz.Haftalık kaç dakika spor yaptığımızı tutuyoruz.Yani günlük yaptığımız sporu bir yere kayıt ediyoruz ve cuma günü o hafta yaptığımız spor sürelerini toplayıp kilomuzun yanında belirtiyoruz.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.

Eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydedeyim başlayalım

Son düzenleme:
Sorma canım benim basenden üstü görsen bu kız ne böyle kemikleri çıkık kuru dersin ama basen ve bacak problemim var benim. 2 kilo verdim aslında ben de onu da göğüs ve göbekten verdim göğsüm zaten yoktu iyice eridiler

genel olarak 2 tip kilo alma şekli var ya elma tarzında yani göbekten yada armut tarzı basenden.Sen armut tipisin anlaşılan.

Vücudundaki son fazlalık yağlar oralara birikmiş onları atıncada üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…