Kabul ediyorum tabiki benim bu fazlalıkları vermem lazım. 23 yaşındayım bu yıl mezun oldum okuldan iş arama aşamasındayım evdeyim hep hareketsiz olunca bir de sıkıntıdan yemekten kilo aldım. Erkek arkadaşımla da iddaaya girdik hedefim Ocak 15'te 48 kilo (aslında o 46 dedi ama bana çok ütopik geldi en son 48i hatırlıyorum). Menümü hergün tabiki yazarım hatta siz yorum yapın benim için süper ben de hesap verme gibi olacağı için kendimi suçlu hissederim daha iyi :) Yürüyüş değil ama evde bisikletim var benim her gün yarım saat biniyorum. Bir de şu Leslie falan var mutlaka biliyorsunuzdur 1-2 gün denedim ama işe yarıyor mu bilemediğim için bıraktım.
Aklıma başka birşey gelmedi :)
Bugünkü yediklerimi de yazayım hatta;
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün yeşil çay
Öğlen Mercimek çorbası
Ara öğün bir avuç fındık 1 mandalina
Akşam karnıbahar yemeği light yoğurt
Ay inşallah o üfff aşamasına geçerim :)
Hıı aklıma gelmedi hiç :) Gül :) Peki sizce menü nasıl? Siz baya kilo vermişsiniz maşallah nasıl buldunuz yediklerimi?
Hafif iyi bişi mi kötü bişi mi :)
Merhaba :) Ben geldim...
Diyete pazartesi günü başladım, 2 kilo 400 gram verdim 1 haftada.. Devam ediyorum :)
Hedefim 55.. Ama önce küçük hedeflerle gidiyorum, 65, sonra 60 sonra 55 :)
Bugünkü menüm:
SABAH: Yok (Öğlen uyandım)
ÖĞLE: 1 elma + 1 fincan kahve
Ara: 1 mandalina
AKŞAM: 2 kaşık pirinç pilavı + 2 kaşık nohut yemeği
Gece: 1 fincan kahve
Valla maşallah gerçekten çok büyük bir azim ve başarı bence. Ben her yardıma öneriye açığım. En çok zorlandığım konu kahvaltı oluyor benim normalde hep bir tane yumurta yiyiorum haşlanmış ama sanırım onun da kalorisi fazla. Peynir hiç sevmiyorum hiç bir çesidi o yüzden kahvaltıda ne yiyeceğim derdim var.
Menün çok hafif olmuş canım.Bu kadar düşük kalorili beslenmek sağlıklı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?