Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hedef kilom 55 :)

Ben mısır gevreğinin sadece çikolataslısını yiyebiliyorum canım bir de beni o hiç tok tutmuyor heme acıkıyrum. Yumurta iyi bu konuda ama yerken çabuk bitiyor 1 tanecik ya bitmesin diye 8e bölüp yiyorum

Piskolok hoş geldin Ben Naz kabul ediyorsan bu şartları kendini tanıt ve tanışalım =)

Ediyorum:) Ben Gizem, memnun oldum Naz.. Bu arada taktire şayan bir kilo verme geçmişin var :) Gerçekten tebrik ederim.. Azimli bir arkadaşsın..

Ben 80 kiloydum 2 sene önce. Sonra dukan diyetiyle 10 kg verip 70e düştüm, ardından yazın 10 kg daha verip 60 kiloya düştüm.. Sonra ayıcık gibi yiyip 70e geri çıktım :)) Şimdi tekrar 60a inmek istiyorum, ardından 55 :)

Ben mısır gevreğinin sadece çikolataslısını yiyebiliyorum canım bir de beni o hiç tok tutmuyor heme acıkıyrum. Yumurta iyi bu konuda ama yerken çabuk bitiyor 1 tanecik ya bitmesin diye 8e bölüp yiyorum

Ben yumurta yediğimde 5 tane haşlarım 4 ünün beyazını yerim birinin tamamını yerim.150 kalori yapıyor ortalama bu ve 20 gr protein içeriyor.

1 yumurta 80 kalori
sarısı 65 kalori
beyazı 15 kalori

ortalama

Didem bu arada kadın kulübü tarihinde rekor kırdın

Katılmak istediğini yazdın 1 dakika sonra davet geldi başka kimsenin başına geldiğini sanmıyorum bunun

Bizim evde çok yumurta yenmiyor o sarıları ziyan etmeye kıyamam ben :) 1 tane iç dış yeter bana yani 80 kalori oluyor çok daha değil aslında. Bazen sadece light yoğurt yiyorum zaten. Yarınki planım da bu yönde.

Bizim evde çok yumurta yenmiyor o sarıları ziyan etmeye kıyamam ben :) 1 tane iç dış yeter bana yani 80 kalori oluyor çok daha değil aslında. Bazen sadece light yoğurt yiyorum zaten. Yarınki planım da bu yönde.

Gizem evet ya 1 haftada 2 küsür kilo verdim yazmıştın çok fazla değilmi sen şuan resmen şok diyet dedikleri çok düşük kalorili bir diyet yapıyorsun.Ve bu diyetlerin sonu gerçekten kötü yaparken kilo veriyorsun ama bıraktığında diyeti metabolizma çok yavaşladığı için verdiğin kiloyu zamanla geri alıyorsun

Ay çok özür dilerim ya hata verdi sürekli meğer hepsini göndermiş yazdıklarımın birkaç kez aynı mesaj gelmiş. Rica etsem siliniyorsa silebilir misiniz? Görüntü kirliliği oldu.

Kızlar sizi listeye kayıt edicem.Önceden sordumda şimdi geçmişe dönmiyeyim.

Şimdiki kilonuz ve hedef kilonuzu tekrar yazarsanız sevinirim ( didem - gül - gizem )

Haklısın cnm, ama ben başka türlü diyet yapamıyorum sorunum burada. Yani normal diyet yapmaya kalkışsam 2. gün bırakıyorum motive olamadığım için.

Bu kadar durgunluk dönemi yeter kızlar 3 yeni arkadaş geldi artık hareketlenelim tekrar.

Günlük 8 mesaj yazmayıp menüsünüde yazmayanı bir kere uyarıcam tekrarında kendisinden takımdan ayrılması için müsade isticem.

Pınar ve Melike bu konuda sorun yaratmıcaktır.Özellikie Tuğçe, Şeyma, Beste ve Kadriye kızlar sizde eskisi gibi her gün uğrayıp 8+ mesaj ve menülerinizi yazın.Eskiye dönelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…