​Ben çıkıyorum görüşürüz
​Günaydınn iyi bir hafta olsun
Her gün tartılma huyu bendede var malesef dayanamıyorum ya.Keşke haftada 1 kere tartılabilsem
Ben bir süre tartılmayacağım :) Hızla eriyorsun tebrik ederim :)
​Günaydınn iyi bir hafta olsun
Bu kadar durgunluk dönemi yeter kızlar 3 yeni arkadaş geldi artık hareketlenelim tekrar.
Günlük 8 mesaj yazmayıp menüsünüde yazmayanı bir kere uyarıcam tekrarında kendisinden takımdan ayrılması için müsade isticem.
Pınar ve Melike bu konuda sorun yaratmıcaktır.Özellikie Tuğçe, Şeyma, Beste ve Kadriye kızlar sizde eskisi gibi her gün uğrayıp 8+ mesaj ve menülerinizi yazın.Eskiye dönelim
sağolun kızlar bende üzüldüm ama kısmet işte :) bursları onların olsun ben 6-7 ay sonra işe girceğim inşşallah artık çooook istiyorum öğrencilikten gına geldi
Merhaba kızlar ben de yeni katıldım aranıza :) 55 kiloyum boyum da 1.60 (1.59 da ben 60 diyorum :)) ) hedefim 48 kilo
Kabul ediyorum tabiki benim bu fazlalıkları vermem lazım. 23 yaşındayım bu yıl mezun oldum okuldan iş arama aşamasındayım evdeyim hep hareketsiz olunca bir de sıkıntıdan yemekten kilo aldım. Erkek arkadaşımla da iddaaya girdik hedefim Ocak 15'te 48 kilo (aslında o 46 dedi ama bana çok ütopik geldi en son 48i hatırlıyorum). Menümü hergün tabiki yazarım hatta siz yorum yapın benim için süper ben de hesap verme gibi olacağı için kendimi suçlu hissederim daha iyi :) Yürüyüş değil ama evde bisikletim var benim her gün yarım saat biniyorum. Bir de şu Leslie falan var mutlaka biliyorsunuzdur 1-2 gün denedim ama işe yarıyor mu bilemediğim için bıraktım.
Aklıma başka birşey gelmedi :)
Bugünkü yediklerimi de yazayım hatta;
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün yeşil çay
Öğlen Mercimek çorbası
Ara öğün bir avuç fındık 1 mandalina
Akşam karnıbahar yemeği light yoğurt
Merhaba :) Ben geldim...
Diyete pazartesi günü başladım, 2 kilo 400 gram verdim 1 haftada.. Devam ediyorum :)
Hedefim 55.. Ama önce küçük hedeflerle gidiyorum, 65, sonra 60 sonra 55 :)
Bugünkü menüm:
SABAH: Yok (Öğlen uyandım)
ÖĞLE: 1 elma + 1 fincan kahve
Ara: 1 mandalina
AKŞAM: 2 kaşık pirinç pilavı + 2 kaşık nohut yemeği
Gece: 1 fincan kahve
Size takımdaki arkadaşların isimlerini yazayım zorluk çekmeyin acaba bu kişinin adı şumuydu bumuydu diye
Yilike - Melike
Panibo - Pınar
Eloisee - Beste
Buzdanmadan - Şeyma
Zazaa - Naz
Magnum - Tuğçe
Ben yumurta yediğimde 5 tane haşlarım 4 ünün beyazını yerim birinin tamamını yerim.150 kalori yapıyor ortalama bu ve 20 gr protein içeriyor.
1 yumurta 80 kalori
sarısı 65 kalori
beyazı 15 kalori
ortalama
Bu kadar durgunluk dönemi yeter kızlar 3 yeni arkadaş geldi artık hareketlenelim tekrar.
Günlük 8 mesaj yazmayıp menüsünüde yazmayanı bir kere uyarıcam tekrarında kendisinden takımdan ayrılması için müsade isticem.
Pınar ve Melike bu konuda sorun yaratmıcaktır.Özellikie Tuğçe, Şeyma, Beste ve Kadriye kızlar sizde eskisi gibi her gün uğrayıp 8+ mesaj ve menülerinizi yazın.Eskiye dönelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?