Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar merhaba nasılsınız
geçmişe bir bakayım vaktim epey kısıtlı çünkü

bir de menümü yazayım ctesi
sabah kahvaltı
öğlen kelle paça 2 tabak
akşam bişey yemedim
misafirlikte ise biraz patlamış mısır çay kahve ve 6 kaşık irmik helvası

pazar kahvaltı
fırında balık salata 1 dilim ekmek
ama balık fazla kaçtı
kahve yanında 3 tane küçük çukulata :)
1 elma 1 mandalina yarım muz
akşam 2 dilim kıymalı börek

​Günaydınn iyi bir hafta olsun

evet her konu da iyi bir hafta olsun :)
dün canım pek sıkıldı benim yetişemediğim evime işime çocuklarıma ağladım hatta
oğlumun öğretmeninin düğünü vardı ve ben mutfaktan geç çıktığım için biraz geç gittik daha giderken arabada uyumaya başladı
yarım saat durduk ve çıktı
oğlum gitmeye pek hvesliydi
bunun için kendimi affetmeyeceğim
mutfağı o halde bırakıp gidebilirdim
ama gelind ebiraz erken gelmiş
hoş gelmese geç gelse bile ben erken gitmeliydim yani hala bunun kırıklığı var üzerimde
gerçi çocuklar her şeyi pek çabuk unutuyolar ama olsun

Günaydın kızlar :) Sabah 1 bardak su ile başladım. Sonra 1 haşlanmış yumurta ve 1 bardak siyah çay içtim. Şu an çok acıktım öğlen olmasını bekliyorum annem et pişirmiş yesem mi ondan yemesem mi bilemedim.

Her gün tartılma huyu bendede var malesef dayanamıyorum ya.Keşke haftada 1 kere tartılabilsem

Her gün tartılma huyu bendede var malesef dayanamıyorum ya.Keşke haftada 1 kere tartılabilsem

Aynen, hergün tartılmasam, 1 haftalık verdiğim kiloyu görüp daha çok sevincem :) Ama dayanamıyorum...

Bir an önce 66lı bi rakam görmek istiyorummmmmmm

Son düzenleme:
​Günaydınn iyi bir hafta olsun

Günaydın Naz, geçmiş sayfalarda menülerine baktımda gerçekten çok güzel menülerin.. Çok sağlıklı, alman gereken tüm besinleri alıyorsun ve kilo veriyorsun. Tebrikler... Ben de senin gibi sabırlı olabilsem daha sağlıklı şekilde yapıcam şu diyeti ama napalım artık:) 60a indiğimde daha sağlıklı bir diyete geçicem acelem olmadığı için 55e :) Ama 60a gerçekten acelem var......

katılıyorum sana kuzum takımla beraber ben de bir durgunluk ve biraz gerileme dönemine girdim çok üzgünüm bunun için, ama bugünden itibaren sporuma da başlıcam ve kendime bir çeki düzen vericem

Son düzenleme:
sağolun kızlar bende üzüldüm ama kısmet işte :) bursları onların olsun ben 6-7 ay sonra işe girceğim inşşallah artık çooook istiyorum öğrencilikten gına geldi

öğrencilik günlerini çokkk aayacaksın canım
keşke bana bir ay geçmşe dönem şansı verseler neler yapardım neler
yurdumu okulumu arkadaşlarımı çokkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmm

bana 48 de pek uçuk geldi ama neyse
:)
sabah çok az yemişsin
hiç ekmek yok mu
az yersende metabolizma da sorun yaşarsın canım

kızlarrrr benden daha az yiyenlerde çıktı bakın yaaa,

çok iyi vermişsin canım
ama ilk hafta hızlı gider
biraz daha fazla yemen lazım benceee

5 mi? :)

ben de beyazını daha çok severim ne güzel kalorisi azmışşşş

aşk olsunnn
geceleri gelemiyorum diye mi bu sitem
gündüzleri hep burdayım bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…