Günaydın kızlar :) Sabah 1 bardak su ile başladım. Sonra 1 haşlanmış yumurta ve 1 bardak siyah çay içtim. Şu an çok acıktım öğlen olmasını bekliyorum annem et pişirmiş yesem mi ondan yemesem mi bilemedim.
Günaydın kızlar,
Tartıldım, dünden bu yana 200 gram gitmiş.. Toplam 2.6 kg verdim, 2.5 kg kaldı ilk hedefime ulaşmama :)
Aslında bu benim için çok yavaşBen dukan diyeti yaparken günde en az 300 gram giderdi, 500 gram giderdi şaka gibi:) Ve hiçbirini de geri almadım.. Keşke yine öyle olsa..
öğrencilik günlerini çokkk aayacaksın canım
keşke bana bir ay geçmşe dönem şansı verseler neler yapardım neler
yurdumu okulumu arkadaşlarımı çokkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmm
ah Kadriyecim dediklerine katılıyorum ben de şurda birkaç yıllık öğretmen olmama rağmen iş hayatını gördükten sonra öğrencilik günlerimi arıyorum sıkça daha doğrusu arıyoruz üniversiteden bir arkadaşımla beraber...
benim ünv arkadaşlarımda kayıp malesef
özlemimi kendi içimde yaşıyorum
bu da çok zor
hani benim adımmmmm
dukanı anlatsana biraz neler var nasıl bir beslenme çeşidi
ben bir diyete bağlı kalamıyorum nedense
ama dukanda verilenler geri alınmadığını duydum bu da çok güzel
Psikolog ve Mischerry aramıza hoşgeldiniz kızlar ! Ben Beste, umarım hep birlikte iyi bir enerji yakalayıp kilolarımızdan kurtulacağız bu arada psikologla hedef kilolarımız aynıymış
dün haberlerde izledim belki sen de görmüşsündür Nazcım, obeziteyle mücadele edip 65 kilo verenler var, baştan bir yılda 40 kilo vermiş bir bayan daha sonra kilo vermesi biraz duruyo gibi olmuş ama devam etmiş ve 65 kilo toplamda düşünsene, bunlar senin için çok iyi motivasyon örnekleri, ben sana da cok inanıyorum tatlım =)
dün haberlerde izledim belki sen de görmüşsündür Nazcım, obeziteyle mücadele edip 65 kilo verenler var, baştan bir yılda 40 kilo vermiş bir bayan daha sonra kilo vermesi biraz duruyo gibi olmuş ama devam etmiş ve 65 kilo toplamda düşünsene, bunlar senin için çok iyi motivasyon örnekleri, ben sana da cok inanıyorum tatlım =)
katılıyorum sana kuzum takımla beraber ben de bir durgunluk ve biraz gerileme dönemine girdim çok üzgünüm bunun için, ama bugünden itibaren sporuma da başlıcam ve kendime bir çeki düzen vericem
5 mi? :)
ben de beyazını daha çok severim ne güzel kalorisi azmışşşş
kızlar merhaba nasılsınız
geçmişe bir bakayım vaktim epey kısıtlı çünkü
bir de menümü yazayım ctesi
sabah kahvaltı
öğlen kelle paça 2 tabak
akşam bişey yemedim
misafirlikte ise biraz patlamış mısır çay kahve ve 6 kaşık irmik helvası
pazar kahvaltı
fırında balık salata 1 dilim ekmek
ama balık fazla kaçtı
kahve yanında 3 tane küçük çukulata :)
1 elma 1 mandalina yarım muz
akşam 2 dilim kıymalı börek
evet her konu da iyi bir hafta olsun :)
dün canım pek sıkıldı benim yetişemediğim evime işime çocuklarıma ağladım hatta
oğlumun öğretmeninin düğünü vardı ve ben mutfaktan geç çıktığım için biraz geç gittik daha giderken arabada uyumaya başladı
yarım saat durduk ve çıktı
oğlum gitmeye pek hvesliydi
bunun için kendimi affetmeyeceğim
mutfağı o halde bırakıp gidebilirdim
ama gelind ebiraz erken gelmiş
hoş gelmese geç gelse bile ben erken gitmeliydim yani hala bunun kırıklığı var üzerimde
gerçi çocuklar her şeyi pek çabuk unutuyolar ama olsun
Aslında bu benim için çok yavaşBen dukan diyeti yaparken günde en az 300 gram giderdi, 500 gram giderdi şaka gibi:) Ve hiçbirini de geri almadım.. Keşke yine öyle olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?