Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bence yemelisin ette çok fazla kalori yok
olsa da önemli değil besleyici ve proteinden oluşuyor
ekmek yeme sadece
afiyet olsun
sadece yumurta az değil mi ekemk peynir yok mu hiç

Günaydın kızlar,

Tartıldım, dünden bu yana 200 gram gitmiş.. Toplam 2.6 kg verdim, 2.5 kg kaldı ilk hedefime ulaşmama :)

bende verdikçe her gün tartılmaya başladım
ama cuma günü birden alıyodum nedense stresten galiba tartılıp buraya yazacağım ya
o yüzden şimdi çarşambaları tartılıyorum birde cuma

Aslında bu benim için çok yavaş Ben dukan diyeti yaparken günde en az 300 gram giderdi, 500 gram giderdi şaka gibi:) Ve hiçbirini de geri almadım.. Keşke yine öyle olsa..

dukanı anlatsana biraz neler var nasıl bir beslenme çeşidi
ben bir diyete bağlı kalamıyorum nedense
ama dukanda verilenler geri alınmadığını duydum bu da çok güzel

öğrencilik günlerini çokkk aayacaksın canım
keşke bana bir ay geçmşe dönem şansı verseler neler yapardım neler
yurdumu okulumu arkadaşlarımı çokkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmm

ah Kadriyecim dediklerine katılıyorum ben de şurda birkaç yıllık öğretmen olmama rağmen iş hayatını gördükten sonra öğrencilik günlerimi arıyorum sıkça daha doğrusu arıyoruz üniversiteden bir arkadaşımla beraber...

Psikolog ve Mischerry aramıza hoşgeldiniz kızlar ! Ben Beste, umarım hep birlikte iyi bir enerji yakalayıp kilolarımızdan kurtulacağız bu arada psikologla hedef kilolarımız aynıymış

Son düzenleme:
dün haberlerde izledim belki sen de görmüşsündür Nazcım, obeziteyle mücadele edip 65 kilo verenler var, baştan bir yılda 40 kilo vermiş bir bayan daha sonra kilo vermesi biraz duruyo gibi olmuş ama devam etmiş ve 65 kilo toplamda düşünsene, bunlar senin için çok iyi motivasyon örnekleri, ben sana da cok inanıyorum tatlım =)

benim ünv arkadaşlarımda kayıp malesef
özlemimi kendi içimde yaşıyorum
bu da çok zor

benim ünv arkadaşlarımda kayıp malesef
özlemimi kendi içimde yaşıyorum
bu da çok zor

benimkilerin de çoğu facebook taydı canım kapatınca çoğuyla irtibatım yok ama birkaç samimi arkadaşımla sürdürüyorum sadece, umarım sen de ulaşırsın görüşmek istediklerine

dukanı anlatsana biraz neler var nasıl bir beslenme çeşidi
ben bir diyete bağlı kalamıyorum nedense
ama dukanda verilenler geri alınmadığını duydum bu da çok güzel

Protein bazlı bir diyet canım ama böyle anlatmakta olmaz cok ayrıntılı kitabını alıp okumadan uygulanacak bir diyet değil.

Psikolog ve Mischerry aramıza hoşgeldiniz kızlar ! Ben Beste, umarım hep birlikte iyi bir enerji yakalayıp kilolarımızdan kurtulacağız bu arada psikologla hedef kilolarımız aynıymış

Hosbulduk Beste, inşallah ikimiZ de bir an önce hedefimize ulaşırız :)

Wooowwwww

İnşallah Bestem ya.Seviyorum seni hocam benim

5 mi? :)

ben de beyazını daha çok severim ne güzel kalorisi azmışşşş

Saf protein kaynağı.Karbonhidrat ve yağ yok denecek kadar az 0.00 bilmem kaç gr kadar sadece. 3-3.5 gr protein içeriyor buda 12-15 kalori yapıyor yumurtanın büyüklüğüne göre

Afiyet olsun Kadriye börekler güzelmidi

Genel olarak güzel ama çikolataları saymazsak.Kan şekerini çok fazla dalgalandırıyor çünkü

Çocuğun için bu durum pek önemli değildir bana göre kafana takmamaya çalış.

Menümü yazayım erkenden

1.öğün nesfit
2.öğün kaşarlı tost
3.öğün 1 kase çorba
4.öğün 1 tost - 200 ml süt
5.öğün 15 gr protein
6.öğün 15 gr protein
7.öğün ton balıklı salata
8.öğün 125 gr peynir

Didem kafan karıştı galiba cuma üyelerinin paylaşım alanına selam verip menünü yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…