Hosbulduk Beste, inşallah ikimiZ de bir an önce hedefimize ulaşırız :)
İnşallah Bestem ya.Seviyorum seni hocam benim
Saf protein kaynağı.Karbonhidrat ve yağ yok denecek kadar az 0.00 bilmem kaç gr kadar sadece. 3-3.5 gr protein içeriyor buda 12-15 kalori yapıyor yumurtanın büyüklüğüne göre
Menümü yazayım erkenden
1.öğün nesfit
2.öğün kaşarlı tost
3.öğün 1 kase çorba
4.öğün 1 tost - 200 ml süt
5.öğün 15 gr protein
6.öğün 15 gr protein
7.öğün ton balıklı salata
8.öğün 125 gr peynir
Ben geldim kızlaaarŞimdi geçmişi okuyırum uzun zaman sonra döktürmüşsünüz yinee
iyiyim ya ne olsun..yogun haftaya baslıcam yarın stajım baslıyo aksamda nöbetciyim ve 2 haftam yogun geciciek nöbetler staj derken..simdiden adapte olmaya calısıyorum.
sende ne var ne yok..
Merhaba kızlar ben de yeni katıldım aranıza :) 55 kiloyum boyum da 1.60 (1.59 da ben 60 diyorum :)) ) hedefim 48 kilo
hoşgeldin Şeymacım nasılsın?
Hoş geldin canım ben Şeyma:) Hep birlikte vericez kilolarımızııKabul ediyorum tabiki benim bu fazlalıkları vermem lazım. 23 yaşındayım bu yıl mezun oldum okuldan iş arama aşamasındayım evdeyim hep hareketsiz olunca bir de sıkıntıdan yemekten kilo aldım. Erkek arkadaşımla da iddaaya girdik hedefim Ocak 15'te 48 kilo (aslında o 46 dedi ama bana çok ütopik geldi en son 48i hatırlıyorum). Menümü hergün tabiki yazarım hatta siz yorum yapın benim için süper ben de hesap verme gibi olacağı için kendimi suçlu hissederim daha iyi :) Yürüyüş değil ama evde bisikletim var benim her gün yarım saat biniyorum. Bir de şu Leslie falan var mutlaka biliyorsunuzdur 1-2 gün denedim ama işe yarıyor mu bilemediğim için bıraktım.
Aklıma başka birşey gelmedi :)
Bugünkü yediklerimi de yazayım hatta;
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün yeşil çay
Öğlen Mercimek çorbası
Ara öğün bir avuç fındık 1 mandalina
Akşam karnıbahar yemeği light yoğurt
Merhaba :) Ben geldim...
Diyete pazartesi günü başladım, 2 kilo 400 gram verdim 1 haftada.. Devam ediyorum :)
Hedefim 55.. Ama önce küçük hedeflerle gidiyorum, 65, sonra 60 sonra 55 :)
Bugünkü menüm:
SABAH: Yok (Öğlen uyandım)
ÖĞLE: 1 elma + 1 fincan kahve
Ara: 1 mandalina
AKŞAM: 2 kaşık pirinç pilavı + 2 kaşık nohut yemeği
Gece: 1 fincan kahve
Merhaba :) Ben geldim...
Diyete pazartesi günü başladım, 2 kilo 400 gram verdim 1 haftada.. Devam ediyorum :)
Hedefim 55.. Ama önce küçük hedeflerle gidiyorum, 65, sonra 60 sonra 55 :)
Bugünkü menüm:
SABAH: Yok (Öğlen uyandım)
ÖĞLE: 1 elma + 1 fincan kahve
Ara: 1 mandalina
AKŞAM: 2 kaşık pirinç pilavı + 2 kaşık nohut yemeği
Gece: 1 fincan kahve
1 yumurta 70 - 80 kalori oluyor ve 6-7 gr protein içeriyor.
Diyet yaparken proteine önem vermek gerekiyor protein kasları korumamıza yardımcı olur.Tabi gereği kadar daha fazlası değil kilon başına 1 gr kadar protein almalısın ortalama.
Yumurta birde tok tutar derler.Ben sabahları mısır gevreği yiyorum pratik oluyor
kızlar merhaba nasılsınız
geçmişe bir bakayım vaktim epey kısıtlı çünkü
bir de menümü yazayım ctesi
sabah kahvaltı
öğlen kelle paça 2 tabak
akşam bişey yemedim
misafirlikte ise biraz patlamış mısır çay kahve ve 6 kaşık irmik helvası
pazar kahvaltı
fırında balık salata 1 dilim ekmek
ama balık fazla kaçtı
kahve yanında 3 tane küçük çukulata :)
1 elma 1 mandalina yarım muz
akşam 2 dilim kıymalı börek
bence yemelisin ette çok fazla kalori yok
olsa da önemli değil besleyici ve proteinden oluşuyor
ekmek yeme sadece
afiyet olsun
sadece yumurta az değil mi ekemk peynir yok mu hiç
Menümü yazayım erkenden
1.öğün nesfit
2.öğün kaşarlı tost
3.öğün 1 kase çorba
4.öğün 1 tost - 200 ml süt
5.öğün 15 gr protein
6.öğün 15 gr protein
7.öğün ton balıklı salata
8.öğün 125 gr peynir
Psikolog ve Mischerry aramıza hoşgeldiniz kızlar ! Ben Beste, umarım hep birlikte iyi bir enerji yakalayıp kilolarımızdan kurtulacağız bu arada psikologla hedef kilolarımız aynıymış
Ekmek hiç yemiyorum ben canım çünkü resmen ekmek manyağı bir insanım eğer bir parça yersem devamı gelir biliyorum. Peynir de zaten sevmem. Bazen üşenmezsem yanına domates salatalık yiyorum ama kışın da pek tatları yok insanın yiyesi gelmiyor.
Öğlen çok az et yedim yanında yoğurt.
Akşam 1 tabak çorba içtim. Ne yazıkki çok acıkmıştım yanında kuruvasan ve çiğ köfte yedim
Bugün kardeşimle fuara gittik 4 saat falan gezdik herlade biraz yakmışımdır yediklerimi:
Aynen yesem bile 1 parça ekmeği minik minik ısırarak yemeğimi bitiriyorum.Akşamda çok fazla olmamış canım zaten az yiyosun bide yürüdüysen ohoo yakmışsındır bence:)
Hoşbulduk bestecim iyiyim valla sen nasılsınn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?