Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kadriye dukan diyetini yapmak istiyorsan üşenmeden yazabilirim nasıl bir diyet olduğunu istemen yeter.

Hosbulduk Beste, inşallah ikimiZ de bir an önce hedefimize ulaşırız :)

umarım canım bu arada ismin neydi?

İnşallah Bestem ya.Seviyorum seni hocam benim

ben de seni çook seviyorum kuzum olacak olacak

Saf protein kaynağı.Karbonhidrat ve yağ yok denecek kadar az 0.00 bilmem kaç gr kadar sadece. 3-3.5 gr protein içeriyor buda 12-15 kalori yapıyor yumurtanın büyüklüğüne göre

kuzum senin bu anlattıklarından sonra yumurtanın beyazı çok dikkatimi çekti, küçükken sarısını yemezdim beyazını yerdim, şimdi de tam tersi beyazını yiyemiyorum ama ne kadar cok protein varmış yemem lazım

gayet güzel olmuş afiyet olsun kuzum

Ben geldim kızlaaar Şimdi geçmişi okuyırum uzun zaman sonra döktürmüşsünüz yinee

hoşgeldin Şeymacım nasılsın?

iyiyim ya ne olsun..yogun haftaya baslıcam yarın stajım baslıyo aksamda nöbetciyim ve 2 haftam yogun geciciek nöbetler staj derken..simdiden adapte olmaya calısıyorum .
sende ne var ne yok..

staj ne için canım yüksek lisans yaparken staj mı yapmak zorundasın
Allah kolaylık versin canım

Hoş geldin canım ben Şeyma:) Hep birlikte vericez kilolarımızıı Bana 48 pek az geldi yahu menünde güzel çok hafif olmuş ama

sende hoşgeldin takımımıza ben melike hedeflerini küçük tutman iyi olmuş birden gözünde büyümez
öğlen yemek yeseydin keşke az gibi tatlım

Hoşgeldin canım 18 yıllık Şeyma ben:)) Menün çok az olmamışmı vücudun halsiz kalır hiç bişey yemek istemiyosan bile aralarda ceviz kuru üzüm kayısı falan tüket en azından bence

kaptanım benimmm senin gibi bilgili kaptan az bulunur

Fırındaysa balıktan pek bişey olmaz bence ama çikolatalar gitmiş o da pazar keyfi olsun

bence yemelisin ette çok fazla kalori yok
olsa da önemli değil besleyici ve proteinden oluşuyor
ekmek yeme sadece
afiyet olsun
sadece yumurta az değil mi ekemk peynir yok mu hiç

Ekmek hiç yemiyorum ben canım çünkü resmen ekmek manyağı bir insanım eğer bir parça yersem devamı gelir biliyorum. Peynir de zaten sevmem. Bazen üşenmezsem yanına domates salatalık yiyorum ama kışın da pek tatları yok insanın yiyesi gelmiyor.

Öğlen çok az et yedim yanında yoğurt.
Akşam 1 tabak çorba içtim. Ne yazıkki çok acıkmıştım yanında kuruvasan ve çiğ köfte yedim
Bugün kardeşimle fuara gittik 4 saat falan gezdik herlade biraz yakmışımdır yediklerimi:

Senin şu sıralar menülerine hayranım nazcım ben de istiyorum

Aynen yesem bile 1 parça ekmeği minik minik ısırarak yemeğimi bitiriyorum.Akşamda çok fazla olmamış canım zaten az yiyosun bide yürüdüysen ohoo yakmışsındır bence:)

bugünkü menum:

sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, üzerine krem peynir, salça, biraz yeşil zeytin, salata, nutella ve çay

öğlen : 1 tane karnıyarık, biraz közlenmiş biber ve yarım dilim ekmek

akşam : 1 karnıyarık ve biraz yoğurt ve 1 dilim ekmek

ara : 1 bardak muzlu süt

bol su

Ben de menümü yazıyım artık

Sabah:1 poğaça ve çay
Ara:1 kahve
Öğle:1 kase çorba tavukluydu 4 kaşık patlıcan 3 kaşık yoğurt ve 3 tatlı kaşığı puding
Akşam:2 kepçe tarhana çorbası 1 kuru biber dolması 3 kaşık yoğurt ve salata
Ara:Çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…