Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kadriye menülerinde çikolata helva var ama bence gayet uygun yalnız pazar kahvaltın çok ilginç :)
üzülme ama eminim sen elinden geleni yapıyorsundur baksana çocuğun için üzülüp ağlamışsın bile. her yere yetişemezsin ya kaç parçaya bölüneceksin olur böyle napalım

gayet güzel olmuş canım afiyet olsun

öğrencilik günlerini çokkk aayacaksın canım
keşke bana bir ay geçmşe dönem şansı verseler neler yapardım neler
yurdumu okulumu arkadaşlarımı çokkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmm

herkes öyle diyor sanırım insanlar elinde olmayana özeniyor hep bende çalışmaya özeniyorum

Ağzından bal damlıyor :) Umarım canım şu kiloları vermem lazımm!!!
Vericez tabiikide benimde 65 e inmem lazım şu sıralar çok yemeye başladım ama yine

Gayet güzel menü olmuş bestecimm:)

İyi geceler canım:)

Hedefin çok değil ama 48 kilo bana az geldi tabi boyunu yada kilonun nasıl durduğunu bilmiyorum ama 48 diyince az geliyor

Hıı anladım valla benim alt taraf çok kalın, genetik birşey tabi ama özellkle ayak bileklerim. Onların erimesi için böyle bir hedef belirledim canm.

Bu arada çok pardon sanırım internet özürlüyüm Zaza bana atmıştı ama bu alttaki kilo şeyini nereye yapıştırıorz kızlar ben kullanıcı kontrol panelinde göremedim imza diye bir yer.

Sizce hedefim çok mu fazla kızlar benim 55'ten 48'e?

afiyet olsun gül akşam kruvasan ve çiğ köftenin miktarını bilemiyorum ama güzel duruyor
bence 48 çok uçuk bir hedef değil boyun 1.60'tı 48 uygun bence

18 yıllık şeyma :)) koptum bunu görünce bir radyo programında vardı
menün de güzel olmuş o poğaçayı naz görmesin

kullanıcı kontrol paneline girince profilini düzenleyi seçeceksin canım sol taraftan bulursun. çizelge dediği yere yapıştıracaksın onu

Profilim de hakkımda kısmında çizelge var oraya yapıştırabilirsin canım:)

18 yıllık şeyma :)) koptum bunu görünce bir radyo programında vardı
menün de güzel olmuş o poğaçayı naz görmesin
poğaça,açma bir alıştın mı kurtulamıyor insan çekirdek gibi hastalık :)
yağlı oluyorlar en iyisini yaparsın

Eveet matraxta vardı dinlerdim eskiden:)) Evet ya ama el mahkum gibi derse yetişmek için alıyorum ama hyarından itibaren yok Ya nesfit yada beyaz peynirli kepekli tost

geldik benim menüme
sabah:2 dilim börek ile çay
ara:yarım mandalina
öğle:yarım peynirli sandviç, 4 tane bisküvi, kahve
ara:2 kuru kayısı,2 kuru incir
akşam:4 kaşık bezelye, 3 kaşık pilav, 1 köfte ve 2 elma dilim patates, ayran, yarım dilim ekmek
sporumu yapıp gelirim kızlar görüşürüzzz

Gayet güzel Bestem ama keşke 2 -3 tane daha ara öğün yapabilseydin

POĞAÇAAAAAA

bol çorbalı bir menü olmuş Şeymam afiyet olsun genel olarak hafif ve güzel.Pudingten çekinmene gerek yok fazla yememişsin zaten.

Hiç kaliteli protein kaynağı yok canım hiç hareket etmeyen birinin bile kilosu başına 0.8 gr protein yada günlük aldığı kalorinin % 15 i kadar protein almalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…