Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Az değil mi yahu yoksa ben mi çok fazla yiyorumm

Mesela 3-4 ceviz yiyebilirsin kuru kayısı kuru üzüm şeker dengeni de düzenler bunlar.Yarım paket form bisküvi olabilir aralarda

Kızlar bu form bisküviler de çok kalorili sanki. Ben arkasına bakıyrum baya yüksek normal bisküveye bakıyorum o da çok sayılır öyle olunca ağzımın tadını bozmak yerine normal yiyorum

teşekkürler kızlar çalışıyorum ve ara öğünler atlanıyor...daha doğrusu ofiste rahat yiyebileceğim şeyler düşünüyordum...

teşekkürler.....

Kızlar bu form bisküviler de çok kalorili sanki. Ben arkasına bakıyrum baya yüksek normal bisküveye bakıyorum o da çok sayılır öyle olunca ağzımın tadını bozmak yerine normal yiyorum

En düşüğü mısır patlağı ve yulaflı kepekli olan diye biliyorum bi ara öğünde yarım paket yiyebilirsin bence maksimum 80 kalori

Gayet güzel Didem.Ama keşke makarnayı daha erken saatlerde yeseydin.Ayrıca proteine biraz daha önem vermelisin.

o 6 lı paketler 200 kalori oluyor.Aslında kalori önemli değil önemli olan kepekli olması yani glisemik indeksinin düşük olması

Az değil mi yahu yoksa ben mi çok fazla yiyorumm

Mesela 3-4 ceviz yiyebilirsin kuru kayısı kuru üzüm şeker dengeni de düzenler bunlar.Yarım paket form bisküvi olabilir aralarda

Herkes az dediğine göre gayet az canım.. Ama ben başka türlü diyet yapamadığım için böyle yiyorum. Diğer türlü diyet yapıyormuşum gibime gelmiyor ve bozuyorum. Birde düşün bu fazla bile.. Önceki diyetlerimde bundan daha az yiyordum Birde üstüne egzersiz yapıyordum. Şimdi spor mpor hak getireeeeeeee

Evet kalorili canım ama lif falan var içinde yağları yakıyor. Bazı yiyeceklerin kalorisinden çok yağ oranına bakman gerekli. Kiloyu yapan kalorisi değil yağı ve şekeri çünkü

Ben de yemeğe aşığım Özellikle tatlı pasta falan offfffffffffffffffff

Aynennn bir de benim hastalığım var bir tatlı yedim mi üstüne çubuk kraker yiyordum :) Benim için takıntı ahh ah nasıl canım çekiyor şimdi bir gözümde tatlılar pudingler bir gözümde de ardından gelen kraker

Yarın mesaj sayımı yapıcam inşallah kimse 8 den az mesaj atmamıştır.Çünkü bu sefer işi sıkı tutucam.

canımm nazcımm nöbetteyim ancak bakabildim ay ne cok birikmişşşş maşallahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…