Az değil mi yahu yoksa ben mi çok fazla yiyorumm
Mesela 3-4 ceviz yiyebilirsin kuru kayısı kuru üzüm şeker dengeni de düzenler bunlar.Yarım paket form bisküvi olabilir aralarda
Kızlar bu form bisküviler de çok kalorili sanki. Ben arkasına bakıyrum baya yüksek normal bisküveye bakıyorum o da çok sayılır öyle olunca ağzımın tadını bozmak yerine normal yiyorum
En düşüğü mısır patlağı ve yulaflı kepekli olan diye biliyorum bi ara öğünde yarım paket yiyebilirsin bence maksimum 80 kalori
selam arkadaşlar...
sabah:
1 fincan neskafe
1 adet haşlanmış yumurta
ara: yok malesef
öğle:
1 kase mercimek çorba
ara: yok
akşam:
1 tabak taze fasulye
1tabak makarna....
ara öğün yemek istiyorum tavsiyeler istiyorum...
Kızlar bu form bisküviler de çok kalorili sanki. Ben arkasına bakıyrum baya yüksek normal bisküveye bakıyorum o da çok sayılır öyle olunca ağzımın tadını bozmak yerine normal yiyorum
Az değil mi yahu yoksa ben mi çok fazla yiyorumm
Mesela 3-4 ceviz yiyebilirsin kuru kayısı kuru üzüm şeker dengeni de düzenler bunlar.Yarım paket form bisküvi olabilir aralarda
Gül nasılsın
Açım :) Sen nasılsın canım? Bu arada ben o pirinç patlağına bayılıyorum resmen aldı mı elime büyük paketi affetmem :) Sanırım ben yemeye aşık bir insanım
Ben de yemeğe aşığımÖzellikle tatlı pasta falan offfffffffffffffffff
SEviyorum hepinizi iyi geceler
Bu kadar durgunluk dönemi yeter kızlar 3 yeni arkadaş geldi artık hareketlenelim tekrar.
Günlük 8 mesaj yazmayıp menüsünüde yazmayanı bir kere uyarıcam tekrarında kendisinden takımdan ayrılması için müsade isticem.
Pınar ve Melike bu konuda sorun yaratmıcaktır.Özellikie Tuğçe, Şeyma, Beste ve Kadriye kızlar sizde eskisi gibi her gün uğrayıp 8+ mesaj ve menülerinizi yazın.Eskiye dönelim
Şimdiki kilom :55
Hedefim:48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?