Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

süper görünüyo valla herseyden azz ve özzz

staj ne için canım yüksek lisans yaparken staj mı yapmak zorundasın
Allah kolaylık versin canım

kuzum hemşirelik oldugu için lisans öğrencilerinin stajlarına kontrole gidiyorz birde klinikle ilgili rapor falan tutmak lazım amann valla agrısız basımı agrıttım diyebilirm..neyse kariyer yapmak güzel tabikiii

hadi bakalım sporun hayırlı ugurlu olsun kuzummm

Yarın mesaj sayımı yapıcam inşallah kimse 8 den az mesaj atmamıştır.Çünkü bu sefer işi sıkı tutucam.

kuzum ben gece girdim o nedenle beni neöbetlerde mazur görmeye devam edelim...bu arada valla oku oku bitiremedim maaşallah...
yeni bayanlarda hosgelmisler aramıza tekrardannn...iyi geceler kızlar yarın aksam görüsmek üzere..

Günaydın hatunlarr :) :) sayıma son 3 kaldı heyecanım dorukta tartıya çıkmak için :) Hoşbulduk bu arada canımm nöbetli çalışmak zor bir iş gerçekten kolay gelsin Allah kolaylık versin sana.

günaydın kızlar
iş yerinde teftişe girdim ki sormayın gitsin
ara ara gelmeye çalışırım ben
dün kü menümü yazayım
yedim yedim gittim

sabah kahvaltı
öğlen 2 tabak karışık bir çorba
sonra sat 3 gibi adana kebap eşim yaptırıp yollamış ekmek 2 dilim yedim
akşamda 1 dilim ekmek ve tahin pekmez
nerden aldı eşim pekmezi ben kendimi nasıl durduracağım b,ilmiyorum

Günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnn :)) Bugün çok mutlu uyandım. 800 gram gitmiş dünden bu yana, şaka gibi 66.6 kiloyum, ilk hedefime çok az kaldı Göbek möbek kalmadı valla.. Bide şu simidi eritsem daha ne isterim

Dün masaj aleti kullanarak selülit jeli ve inceltici sıkılaştırıcı kremle masaj yapmıştım vücuduma, kıpkırmızı olmuştu derim azcık masajla... acaba yağları harekete mi geçirdi ya..

Son düzenleme:
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği yedim kızlar, şimdide türk kahvesi içiyorum.. Çok afedersiniz nedense durup dururken cırcır oldum 3 günür geçmiyor Delircem..

oh ne güzel gitsin kilocuklar
masajın faydası olmaz olur mu harekete geçiriyor yağları

Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği yedim kızlar, şimdide türk kahvesi içiyorum.. Çok afedersiniz nedense durup dururken cırcır oldum 3 günür geçmiyor Delircem..

sadece ekmek mi başka bişey yemedin mi
yani bu durum aslında senin için iyi şişkiliğin iner canım

hemen bir naneli sakız at ağzına istek falan kalmaz canım
aklında olsun

menü gayet güzel
ara öğün olarak
şartlara bağlı sanırım çalışınca biraz zor ara öğün

ama öğleden önce kahve yada incir fındık olabilir bir kaç tane
öğleden sonra meyve olabilir

yani sebze yok protein yok gibi
aparatif beslenmişsin canım
diyetteyken biraz da sağlıklı beslenmek lazım

ben beğendim canım aralarında güzel olmuş

o öğle yemeğim yaaa
öğle yazmayı unutmuşum kahvaltı derken normal peynir zeytin bir dilim ekmek falan

hem sağlıklı hem az tebrik ederim canım

19 kasım mesaj listesi

beste 11
pınar nöbetçi
naz 33
melike 12
tuğçe 0
kadriye 14
şeyma 17
gül 13
gizem 10
didem 2

19 kasım mesaj listesi

beste 11
pınar nöbetçi
naz 33
melike 12
tuğçe 0
kadriye 14
şeyma 17
gül 13
gizem 10
didem 2

Tuğçem 2 gündür uğramadığın için ve grubun hareketlendiğini yeni gördüğün için bu sefer sana uyarıda bulunmıcam ama artık haberin olduğuna göre tekrarında uyarıyı vericem.

Tahinin 100 gr mı 700 kalori

yağın 100 gr mı 900 kalori sen düşün artık biran önce bırakmalısın yada sadece günde 1 çay kaşığı hadi 1 tatlı kaşığı kadar yemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…