Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İnanamıyorum 800 gr

Sana kısaca bir şey yazıcam canım bilgilendirme amaçlı okurken moralin bozulmaya başlarsa hemen bırak okumayı yada hiç okuma moralini bozabilir çünkü.

800 gr vücut yağı = 5600-5700 kalori
günlük aldığın kalori 800 - 900 desek

Senin 1 günde 800 gr yağ yakmak için 6500 kalori harcaman gerekiyor.Spor yapmıyorsun günlük hareket ederek ve konuşarak harcadığın enerji 1000 kalori desek ki yoktur bu kadar.O zaman hesabımızda senin bazal metabolizma hızın 5500 oluyor hadi 5000 kalori diyelim.Dünya üzerinde bu denli yüksek bazal metabolizma hızına sadece yüksek kas oranına sahip sporcular sahip olabilir.Senin yüksek kas oranına sahip bir sporcu olmadığını düşündümüzde bu 800 gr mın çok azı yağdan giden ağırlık.Tahminimce 100 - 150 gr mı yağdan gitmiştir.

Günaydın hatunlarr :) :) sayıma son 3 kaldı heyecanım dorukta tartıya çıkmak için :) Hoşbulduk bu arada canımm nöbetli çalışmak zor bir iş gerçekten kolay gelsin Allah kolaylık versin sana.

Ya ben habire tartıldığımdan hiç o heyecanı yaşayamıyorum

Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği yedim kızlar, şimdide türk kahvesi içiyorum.. Çok afedersiniz nedense durup dururken cırcır oldum 3 günür geçmiyor Delircem..

Canım menünü bir bütün olarak yazarsan daha güzel olur daha kolay yorum yaparız he menümü yazıcam zaten bunu öylesine yazdım diyorsan tabiki yaz

sen hangi diyeti yapıorsunki.bu kadar hızlı vermek iyi degill sanki...

bgn menüm:sabah 1 pogaca 2 bardak cay
ara:1 elma
öğlen 1 kase sehriye corbası
ara:2 mandalina
akşam yani şuan kocaman meyve tabagı yiyorum.sonrada derince uykuuu.
su fazla içemedim.bu staj sarstı beni valla 2 hafta böyleyim...

Tuğçem 2 gündür uğramadığın için ve grubun hareketlendiğini yeni gördüğün için bu sefer sana uyarıda bulunmıcam ama artık haberin olduğuna göre tekrarında uyarıyı vericem.

biliyorum nazcım kabahatim büyük ama emin ol gelemememin gerekli sebepleri var. Bir sürü sıkıntılar yaşadım. Kafamı ancak toplayabildim. Bundan sonra istisnasız burdayım :)

yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldinizzz...

Hafif geçirmişsin kuşum ama neden poğaça yazıyorsun kod adını kullansana

Seviyorum seni Tuğçem

selam millet Tuğçe ve kaptanım burdaymış nasılsınız kızlar ? ben ölüyorum yorgunluktan bulaşıklarım birikti onlara başlıcam öncesinde bir uğrayayım dedim

hemen menumu de paylaşayım

sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm, yanına biraz yeşil zeytin ve çay

ara : bardak çay

öğlen : yarım bardak kadar kepekli makarna, kaşık yoğurt ve domates biber

ara : kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay biraz fındık ve kuru kayısı

akşam : , karnıyarık, az brokoli salatası ve 3 kaşık makarna

ara : bir şeyler içicem

bol su

selam millet Tuğçe ve kaptanım burdaymış nasılsınız kızlar ? ben ölüyorum yorgunluktan bulaşıklarım birikti onlara başlıcam öncesinde bir uğrayayım dedim

Sağol hocam sen nasılsın dicemde kendinin durumunu anlatmışsın zaten

Gayet hafif olmuş

Canım ben daha öncede bu şekilde kilo veriyordum, ama hep yağdan gitti, kas ağırlığımı düzenli ölçtürüyorum spor salonunda

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 dilim tam buğday ekmeği + türk kahvesi

ÖĞLE: 1 muz

ARA: çok çok çok fazla kuruyemiş (antep fıstığı, fındık vs) ve kuru üzüm ((((

AKŞAM: henüz yok, elma yemeyi düşnüyorum, bu kuruyemiş olayı çok kötü oldu

Selam kızlar;
Ben de menümü yazayım

sabah bir çay tabağı yoğurt ve yeşil çay.
Ara öğün çok az 3 tane kadar ceviz içi

Öğlen brokoli haşlanmış
Ara öğün tatlı yedim ya
Ama çok az bir parmak kadar :)
1 mandalina

Akşam sebzeli güveçte tavuk hiç ekmek yemedim, yanında yoğurt götürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…