Günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnn :)) Bugün çok mutlu uyandım. 800 gram gitmiş dünden bu yana, şaka gibi66.6 kiloyum, ilk hedefime çok az kaldı Göbek möbek kalmadı valla.. Bide şu simidi eritsem daha ne isterim
Dün masaj aleti kullanarak selülit jeli ve inceltici sıkılaştırıcı kremle masaj yapmıştım vücuduma, kıpkırmızı olmuştu derim azcık masajla... acaba yağları harekete mi geçirdi ya..
Günaydın hatunlarr :) :) sayıma son 3 kaldı heyecanım dorukta tartıya çıkmak için :) Hoşbulduk bu arada canımm nöbetli çalışmak zor bir iş gerçekten kolay gelsin Allah kolaylık versin sana.
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği yedim kızlar, şimdide türk kahvesi içiyorum.. Çok afedersiniz nedense durup dururken cırcır oldum 3 günür geçmiyorDelircem..
Nasıl içten istemişsen 800 gitmişYaaaa nolur artık inşallah yarın 200 gramdan fazla gider, 66yı bi türlü göremedim yaaa
Günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnn :)) Bugün çok mutlu uyandım. 800 gram gitmiş dünden bu yana, şaka gibi66.6 kiloyum, ilk hedefime çok az kaldı Göbek möbek kalmadı valla.. Bide şu simidi eritsem daha ne isterim
Dün masaj aleti kullanarak selülit jeli ve inceltici sıkılaştırıcı kremle masaj yapmıştım vücuduma, kıpkırmızı olmuştu derim azcık masajla... acaba yağları harekete mi geçirdi ya..
Tuğçem 2 gündür uğramadığın için ve grubun hareketlendiğini yeni gördüğün için bu sefer sana uyarıda bulunmıcam ama artık haberin olduğuna göre tekrarında uyarıyı vericem.
bgn menüm:sabah 1 pogaca 2 bardak cay
ara:1 elma
öğlen 1 kase sehriye corbası
ara:2 mandalina
akşam yani şuan kocaman meyve tabagı yiyorum.sonrada derince uykuuu.
su fazla içemedim.bu staj sarstı beni valla 2 hafta böyleyim...
biliyorum nazcım kabahatim büyük ama emin ol gelemememin gerekli sebepleri var. Bir sürü sıkıntılar yaşadım. Kafamı ancak toplayabildim. Bundan sonra istisnasız burdayım :)
yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldinizzz...
selam millet Tuğçe ve kaptanım burdaymış nasılsınız kızlar ? ben ölüyorum yorgunluktan bulaşıklarım birikti onlara başlıcam öncesinde bir uğrayayım dedim
hemen menumu de paylaşayım
sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm, yanına biraz yeşil zeytin ve çay
ara : bardak çay
öğlen : yarım bardak kadar kepekli makarna, kaşık yoğurt ve domates biber
ara : kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay biraz fındık ve kuru kayısı
akşam : , karnıyarık, az brokoli salatası ve 3 kaşık makarna
ara : bir şeyler içicem
bol su
sadece ekmek mi başka bişey yemedin mi
yani bu durum aslında senin için iyi şişkiliğin iner canım
İnanamıyorum 800 gr
Sana kısaca bir şey yazıcam canım bilgilendirme amaçlı okurken moralin bozulmaya başlarsa hemen bırak okumayı yada hiç okuma moralini bozabilir çünkü.
800 gr vücut yağı = 5600-5700 kalori
günlük aldığın kalori 800 - 900 desek
Senin 1 günde 800 gr yağ yakmak için 6500 kalori harcaman gerekiyor.Spor yapmıyorsun günlük hareket ederek ve konuşarak harcadığın enerji 1000 kalori desek ki yoktur bu kadar.O zaman hesabımızda senin bazal metabolizma hızın 5500 oluyor hadi 5000 kalori diyelim.Dünya üzerinde bu denli yüksek bazal metabolizma hızına sadece yüksek kas oranına sahip sporcular sahip olabilir.Senin yüksek kas oranına sahip bir sporcu olmadığını düşündümüzde bu 800 gr mın çok azı yağdan giden ağırlık.Tahminimce 100 - 150 gr mı yağdan gitmiştir.
sen hangi diyeti yapıorsunki.bu kadar hızlı vermek iyi degill sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?