Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de menümü yazayım:

sabah: 30 gr peynir, domates, 50 gr ekmek

ara: 2 kuru incir

öğle: 150 gr pırasa, 150 gr yoğurt, 25 gr ekmek

ara: 1 küçücük elma

akşam: öğle ile aynı

ara: 1 küçücük elma

​Çok hafif olmuş Tuğçem menün sanki

Hiç kaliteli protein kaynağı yok canım hiç hareket etmeyen birinin bile kilosu başına 0.8 gr protein yada günlük aldığı kalorinin % 15 i kadar protein almalı.

19 kasım mesaj sayım 12
haklısın kaptancığım ama süt kabız yapıyor et her zaman evde pişmiyor bir tek yumurta ve peynir var geriye kalan yoğurtta var onlardan yemeye çalışırım

Son düzenleme:

sabahla öğlen arasında kuru incir ve kayısı yiyorum ben bağırsak düzenine yardımcı olduğu için
ikinci arada diyet bisküvi,meyve falan yiyorum
hiç ekmek yemiyorsun sanırım vay be

19 kasım mesaj sayım 12
haklısın kaptancığım ama süt kabız yapıyor et her zaman evde pişmiyor bir tek yumurta ve peynir var geriye kalan yoğurtta var onlardan yemeye çalışırım

Haklısın kaptancım ben sadece bilgiyi veriyim uygulama size kalmış

19 kasım mesaj sayım 12

Mesajları saymanıza gerek yok ben sayıyorum

19 kasım mesaj sayım 12

19 kasım mesaj sayım 12

tamam canım
menümü yazayım
sabah:2 dilim ekmek ile menemen,peynir
ara:2 kuru incir,2 kuru kayısı,kahve
öğle: peynirli domatesli sandviç
ara:1 elma
akşam:1 tabak pırasa, yoğurt
ara: çay ile 5-6 bisküvi ve çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…