oooo süpersindarısı başımıza
çoook özlemiştim iyi olduama yarın kaçışınız yok laptopu okula götüreceğim bütün gün buradayım akşama okuyacak olanlara selamlar
tamam canım
menümü yazayım
sabah:2 dilim ekmek ile menemen,peynir
ara:2 kuru incir,2 kuru kayısı,kahve
öğle: peynirli domatesli sandviç
ara:1 elma
akşam:1 tabak pırasa, yoğurt
ara: çay ile 5-6 bisküvi ve çikolata
HAhahaha özlemişsindir geçmiş okumayı işte ne güzel
amin amin :) hemencicik verelim kilolarımızı..
Ben de menümü yazayım:
sabah: 30 gr peynir, domates, 50 gr ekmek
ara: 2 kuru incir
öğle: 150 gr pırasa, 150 gr yoğurt, 25 gr ekmek
ara: 1 küçücük elma
akşam: öğle ile aynı
ara: 1 küçücük elma
​Canım su içseydin en azından yarım litre
O tartıda eğer kilo veremediğimi görrsem motivasyonum düşecek canım o yüzden diyorum hç bişi yemiyim die. Bu arada ben nette bulduğum kalori ölçerlerden günlük ihtiyacımı hesapladım 1700 civarı geldi çok değil mi? Hareketsiz sadece bazal metabolizma o kadar yakar mı?
Aaa sorunu yanlış anlamışım.Canım benim bazal metabolizma hızım 3 bin.Nerden biliyorum ben çoğu şeyin kalorisi biliyorum ve her sabah kendine bir liste yazıyorum o gün içinde onu uyguluyorum.Yani 3 gün boyunca 4 bin kalori aldım spor yapmadım ve 3 gün sonunda sadece 100 gr gibi bir kilo almıştım.3 bin bazal desek yemek yerken ve konuşurken harcadığım enerjiyle beraber 4 bin yapıyor ortalama.
Yani az değil kesinlikle normal
Açıklamaların için teşekkür ederim Nazz. Sen çok tecrübelisin ve senden güzel bilgiler ediniyoruz. Ben bu aralar evdeyim sürekli ders çalışıyorum okul yok, iş arıyorum yani sadece bazal çalışıyordur diye düşünüyorum. Yani yaptığım hareket 100ü bulmaz. Aslında güzel bisiklet binmeye alışmıştım ama o da kışın çok zor olacak, hava soğuk duş almak çok zor insan üşüyor. O yüzden hareketsiz bir durumda ne kadardır diye düşündüm.
Peki sence benim yediklerim kaç kaloridir günlük? Mesela ben yoğurt falan biliyorum yazıyor ama yemek yediğimde kalorisi bilemiyorum hiç
Günaydın herkese :)
Tartıldım yine66.5 kg geldim. O kadar kuruyemişin üstüne 100 gram daha gitmiş helal valla Ama cırcır meselesinden dolayı da olabilir. Görücez iyileşince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?