Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

20 kasım mesaj listesi

beste 4
pınar 10
naz 40
melike 11
tuğçe 8
kadriye 9
şeyma 10
gül 10
gizem 18
didem 1

Beste 8 mesajın altında ama senin geçmişi okuyup çoğu şeye yorum yaptığını biliyorum.1 mesajda 1 den çok alıntı yapıyorsun.Günlük 8 mesajı dolduramıcak gibiysen o şekilde yapma.Hem o şekilde yaptığında senin yaptığın yoruma biri yorum yapmak istediğinde zorluk çekiyor.

Geçmişi okurken nasıl yapıcam dersen şöyle yaparsın bir şeye yorummu yapmak istiyorsun shifte basılı tutarak tıkla yorum yapa yeni bir sayfa açılıyor oraya yorumu yaz okeyle diğer sayfadan geçmişi okumaya devam et o şekilde yap benim tavsiyem.

Nazcım, ben bir mesajda birden fazla alıntı yapıyorum evet ve o seçeneği keşfettiğimde de çok mutlu olmuştum o zamanlar Dilek arkadaşımızda öyle yazıyordu problem olduğunun farkında değildim senin dediğin seçenek de mantıklı, ama benim 20 kasım mesaj sayım 8 ediyor yani ben bir mesajın içinde alıntılar yaptığım zaman onları ayrı olarak sayıyorum çünkü hepsine ayrı ayrı cevap yazmışım sonuçta..

Metabolizman hızlandıysa sürekli açlık hissetmeni sağlıyan hormonları salgılamana neden oluyordur.Bu iyi bir şey

aynı şey bende de var bu ara mesela bayramdan önce az az yerdim ve doyuyordum ama bayramdan beri çok yediğim için heralde senin dediğin gibi metabolizmam hızlandı az yemekle doymuyorum daha sık acıkıyorum ama kontrol altına aldım epey

öncelikle geçmiş olsun Dilem'cim sağlığının yerinde olmasına sevindim, öğlen dürüm yediğin için keşke akşam sadece sebze yemeği yeseydin

Sevindim canım bişey çıkmadığına

Akşam sadece sebze yeseymişsin keşke çünkü öğlen dürüm de yemişsin,gerçi gün içinde yediklerin de çok fazla değil:)

Gün içinde hafif geçmiş bence bisküvilerde o yüzden pek sıkıntı olmaz sankii:))

Son düzenleme:

O zaman sporda kasa yönelik çalışmam lazım ama bi yandan da düşünüyorum kardiyo yapıyım sonuçta yağları eritiyo çok kararsız kaldım nazcım toplam 1 saat spor salonunda kalıyorum şey diye ayarladım en son;15 dk bisiklet yarım saat koşu bandı sonrada mekik ve kol çalışıyım dedim bacaklarda pek sıkıntı yok çünkü ama karar veremedim

Akşama sebze olsaymış iyi olurmuş ama neyse toparlarızz:)

Menüm:

Sabah:3 kaşık yoğurdun içine 2 kaşık yulaf ezmesi ve 4 ceviz koyup yedim
Ara:Yeşil çay 1 lokma poğaça
Öğle:1 tabak et yemeği 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek ve maden suyu
Ara:3 limonlu form bisküvi,2 parça çikolata(54 kaloriymiş baktım) ve sade kahve
Akşam:4 kaşık yumurtalı ıspanak,3 kaşık kırmızı biberli mantar kavurması,3 kaşık yoğurt 2 kornişon

1 saat sporda yaptım.Bundan sonrada çay içerim yersemde biraz kuru kayısı ve kuru üzüm yerim:)

bugünkü menum

sabah : aç karna büyük bir bardak su
2 dilim ekmekten peynirli tost üzerine krem peynir ve salça, 1 parça peynir ve 1 çay kaşığı bal ilaveli kuşburnulu ıhlamur

ara : 1 kupa yeşil çay

öğlen : 9 kaşık makarna yanına 2 kaşık yoğurt ve domates biberden salata

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay + 4 badem ve küçük bir parça bitter çikolata

yarım muz

akşam : 1 kepçe kadar makarna, 1,5 karnıyarık, brokoli salatası ve 2 kaşık yoğurt

ara : küçük bir şişe zero kola

bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…