Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gayet dengeli bir menu olmuş canım sporun da var en güzeli bu şahsen ben uzun zamandır spor yapamıyorum çok mutsuzum bu yüzden okul çok yoruyor ama bu haftasonu yapıcam inşallah, yalnız sabah nasıl yoğurt yiyebiliyorsun

Utanmana gerek yok canım bence, diyet menüsü olmamış ama normal günlük menü olmuş, kilo almazsın :)

Menün çok güzel canım, sadece birşeyi merak ettim. 5 yumurta çok fazla değil mi? Aşırı protein...

makarnalar dışında süper bi menü bence :)

gayet dengeli bir menu olmuş kaptan zaten sen çok bilinçli bir şekilde besleniyorsun, bilgilisin ve kalori hesabını yapıyorsun ne diyebilirim ki :)

Gelelim benim menüme:

SABAH: 1 elma

ÖĞLE: 1 avuç kuruyemiş (kuru üzüm, fındık, badem)

ARA: Yarım paket altınbaşak diyet bisküvi

AKŞAM: 1 elma + yarım paket altınbaşak diyet bisküvi + 3-5 fındık

İlerleyen saatlerde tek yumurta ve yulaf kepeği ile krep yapıp yiyebilirim acıkırsam :)

Son düzenleme:

canım menun biraz benim alışkın olduğumun dışında, sadece elma ve kepek bisküvi ile ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum

Afiyet olsun canım :) ben menünü çok sevdim tam sevdiklerimden :) Maden suyunun bir faydası var mı peki? Bir yararı var diye mi içiyorsun yoksa zevkine mi :)

Menüm:

sabah: 30 gr peynir, 75 gr ekmek, domates

ara: 1 mandalina

öğle: 200 gr karnıbahar, 200 gr yoğurt, 75 gr ekmek

ara: 1 büyük elma

akşam: 150 gr pırasa, 100 gr yoğurt, 75 gr ekmek

ara: 2 mandalina

Çok dengesiz değil mi canım beslenmen? Sağlığına birşey olmasın? Biraz protein alsan light yoğrt süt falan?

Ben bugün tartılmadım kızlar hadi dedim cumayı bekleyeyim. Menümü de yazayım bu arada;
Sabah canım bal istedi 1 dilim ekmek yedim biraz bal sürüp ve 1 haşlanmış yumurta çay
Ara 5 fındık 1 yeşil çay
Öğlen dünden yemek vardı sebzeli tavuk (bezelye havuç patates) ve pilav (tabağın yarısından az pilav yanına da yemeği aldım) 2-3 kaşık light yoğurt
Ara 1 mandalina
Akşam kremalı bisküvi 5 tane (çaya bandırdım)

çok güzel ve sağlıklı bir gün olmuş :)

genel olarak güzel bir gün olmuş. 5 tane kremalı bisküvi de yaklaşık 200 kalori falan.. Afiyet olsun :)

Vücudun en küçük kaslarıdır kol kasları ve karın kasları.( Kas gruplarını genel olarak düşündüğümüzde )

Mesela kolundaki biceps yani hani kol kasını gostermen için herkesin yaptığı hareket varya ordan bir tümsek oluşur.O kasın 1 kolundaki ağırlığı yarım kilo - 1 kilo iken göğüs kasların 10 kilodan daha fazla.Yani demek istediğim büyük kas grupları üzerine ağırlık çalışmalısın.Bunlar göğüs - omuz - bacak - sırt
Ben

Mesela benim programım

PAZARTESİ - SIRT
SALI - GÖĞÜS-MİDE
ÇARŞAMBA - HIIT KARDİYO
PERŞEMBE - BACAK-BİCEPS
CUMA - OMUZ-TRİCEPS
CUMARTESİ - NORMAL KARDİYO
PAZAR - HIIT KARDİYO

Cumartesi hiit kardiyo yapmamamın sebebi hiit kardiyo bacak kaslarını zorluyor perşembe günü bacak çalıştığım için bacak kaslarımın dinlenmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…