Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kas gelişimine yönelik çalışmak kardiyo kadar etkilidir bununla ilgili bir sürü makale var googleden bakıp okuyabilirsin.

Ağır kilo ile yapılan ağırlık çalışmalarında

-oksijen açığı ortaya çıkar ( metabolizmanın saatler boyu hızlı çalışması demek bu )

-parçalanan kaslar tekrar onarılırken vücut fazladan kalori harcar. ( tam emin değilim ama bacak kaslarını parçaladığında kaslar tekrar iyileşene kadar günde fazladan 500 kalori daha fazla yakıyormuşsun )

-Ağırlık çalışmaları büyüme hormonu salımına neden olur ( büyüme hormonu çok güçlü bir yağ yakıcıdır )

Ayrıca kas kütleniz artarken erkek vücudu gibi olucağınızı falan zannetmeyin.Googleden üst düzey bayan fitness çılara yada kadın crossfit sporcularına bakabilirsiniz.

Sakın ha vücut geliştirme yazmayın değişik kadınlıktan eser kalmamış yaratık benzeri şeyler çıkabilir

merhabalar herkese nasılsınız kızlar menümü yazıp geçmişe döneyim hemen
sabah:1 dilim ekmek, peynir,4 zeytin
ara:3 diyet bisküvi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, yarım bardak süt
öğle:7-8 kaşık pırasa,2-3 kaşık yoğurt, 2 küçücük domates,1 dilim ekmek(yemeğimi yanımda götürdüm bugün çok iyi oldu)
ara: 3 diyet bisküvi,1 kuru kayısı,kahve
akşam: 1 dilim ekmek, kızarmış balık, salata
yeşil çay içtim, 2 kurabiye yedim

Gayet güzel bir menü olmuş

kadriye bende şekersiz içiyorum yanında kuru meyve yiyebilirsin çikolata yerine

Ay makarnayı çok özledim ne zamandır yemiyorum.Gayet güzel olmuş menün canım.Akşamın ama sanki biraz ağır gibi

Menün çok güzel canım, sadece birşeyi merak ettim. 5 yumurta çok fazla değil mi? Aşırı protein...

Gördüğün menüde 90 - 100 gr protein var canım.5 yumurta 18-20 gr protein veriyor.Vücut 1 öğünde 25-30 gr dan fazla proteini sindiremez yani bu oran 25 - 30 dan yüksek olmadığı için aşırı protein lafın yersiz

Gayet güzel kuru yemişi 1 avuçla sınırlaman iyi olmuş ben yedimmi duramıom ya

Afiyet olsun canım :) ben menünü çok sevdim tam sevdiklerimden :) Maden suyunun bir faydası var mı peki? Bir yararı var diye mi içiyorsun yoksa zevkine mi :)

Gün içinde terliyorsan yada spor yapıyorsan ve terliyorsan spordan sonra 1 tane sade madem suyu önerilir genelde diyetisyenler tarafından.Vücudun kaybettiği minerali geri kazanması için.

Bisküviyi akşam yemen kötü olmuş ama genel olarak güzel menü.Baldan korkmana gerek yok az yemişsin zaten ama aklınızda olsun glisemik indeksi çok yüksek değildir balın.Normal şekere nazaran yani çayımı şekersiz içemem diyorsanız balla için nasıl olur bilmiyorum ama daha sağlıklı ve insulin salgılamanıza neden olmaz en azından normal şekere göre çok daha az salgılanır

Gayet güzel inşallah balık çok yağ çekmemiştir.

ooo sporunda var demek gayet iyi olmuş

bende aynı dertten yakınıyorum beste akşamları yapıcam diyorum ama eve gelince pestilim çıkmış oluyor napsak başka bir yolu yok mudur

bence krep yap ye :) başka türlü kilo veremiyor olabilirsin haklısındır canım

herkese selamlar arkadaşlar....nasılsınız iyisinizdir umarım ben biraz kötüyüm istifra edip duruyorum..

hemen mönümü yazayım kızlar yatıcamm rahatsızım

sabah:
1 haşlanmış yumurta
az beyaz peynir
4 ad. siyah zeytin
1 fincan neskafe

ara:
200ml süt

öğlen:
1porsiyon börek(dışarda yemek yemenin zararları)
200ml ayran

akşam:
1tbk melemen
az bulgur pilavı

ara: 1 mandalina

Börek kötü olmuş 1 porsiyona 200 - 250 gr koyuyorlar yani buda 1000-1200 kalori demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…