Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok geçmiş olsun dışarda yediğin birşey mi dokundu böreği dışarda mı yemiştin?

çok geçmiş olsun dışarda yediğin birşey mi dokundu böreği dışarda mı yemiştin?

aynen dışarda yedim de güvenilir bir yer aslında şüpenlenmedim o konuda ama gene de bilmiyorum yada başka bişey var işte offf ya zayıflarmıyım yada zayıflamak istiyorum hatta bugün kendime küçük porsiyonlu tabaklardan aldım bunu da Demet Dedeoğlunun hikayesinde görmüştüm:)

Çok iyi yapmışsın tabaklar almakla.İnşallah yarın uyandığında hiç bir şeyin kalmamış olur iyileşirsin Didem

Çok iyi yapmışsın tabaklar almakla.İnşallah yarın uyandığında hiç bir şeyin kalmamış olur iyileşirsin Didem

inşallah canım benim inşallahh... müsadenizle ben kaçar ii geceler herkeseee yarın uyandığınızda 1 kilo daha vermiş olursunuz öpüyorumm :)

küçük tabak kullanmak işe yarar kesinlikle bende hep küçük tabağı kendime koyuyorum sofrada geçmiş olsun tekrardan iyileşirsin inşallah çabucak

Ya Melikem şimdi bizim takımız geçen hafta 3. olduya açıklama falanmı yapmamız lazım birşeyler yazmış püsküüt ama tam anlıyamadım.Sen takip ediyormusun orayı anlıyabildinmi sen.Perşembeye kadar yapılmadığında 1 ceza puanı alıyormuşuz galiba.

işte buldum eğer etap değerlendirmesinde püsküüt bizim takımımıza birşey soruyorsa perşembeye kadar cevap vermek zorundayız yoksa 1 ceza puanı alırız
ben yatmaya gidiyorum nazım ve didem malum yarın okul var iyi geceler kızlar

Haklısın yemeseydim iyiydi ama yaptım bir hata biraz geç yatayım iyice gitsinler :) çayı şekersiz içiyrum zaten o yüzden gerek kalmıyor. Ama eskiden şekerli içerken bal kullanıyordum hiç bir fark olmuyor.

geçmiş olsun.. Börek biraz kalorili kaçmış ama dışarıda yemek yemek çok zor ben üniversitede 5 yıl dışarıda yedim ne yiyeceğini bilemiyrsun hiç sağlıklı birşey yok.

Kremalı bisküvi dışında gayet güzel bir menü

Kurabiyelerin akşam olması iyi olmamış ama genel olarak çok iyi bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…