herkese selamlar arkadaşlar....nasılsınız iyisinizdir umarım ben biraz kötüyüm istifra edip duruyorum..
hemen mönümü yazayım kızlar yatıcamm rahatsızım
sabah:
1 haşlanmış yumurta
az beyaz peynir
4 ad. siyah zeytin
1 fincan neskafe
ara:
200ml süt
öğlen:
1porsiyon börek(dışarda yemek yemenin zararları)
200ml ayran
akşam:
1tbk melemen
az bulgur pilavı
ara: 1 mandalina
bitti bitti geldimmaşallah grubumuza birde ben eski günlere dönebilsem spor yapabilsem vakit bulup
çok geçmiş olsun dışarda yediğin birşey mi dokundu böreği dışarda mı yemiştin?
İnşallah kuzum.Acaba diyorum sabahmı yapsan çokmu zor olur senin için
aynen dışarda yedim de güvenilir bir yer aslında şüpenlenmedim o konuda ama gene de bilmiyorum yada başka bişey var işte offf ya zayıflarmıyım yada zayıflamak istiyorum hatta bugün kendime küçük porsiyonlu tabaklardan aldım bunu da Demet Dedeoğlunun hikayesinde görmüştüm:)
Çok iyi yapmışsın tabaklar almakla.İnşallah yarın uyandığında hiç bir şeyin kalmamış olur iyileşirsin Didem
aynen dışarda yedim de güvenilir bir yer aslında şüpenlenmedim o konuda ama gene de bilmiyorum yada başka bişey var işte offf ya zayıflarmıyım yada zayıflamak istiyorum hatta bugün kendime küçük porsiyonlu tabaklardan aldım bunu da Demet Dedeoğlunun hikayesinde görmüştüm:)
işte buldum eğer etap değerlendirmesinde püsküüt bizim takımımıza birşey soruyorsa perşembeye kadar cevap vermek zorundayız yoksa 1 ceza puanı alırız283. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Ceza puanı durumları etap raporunda paylaşılacaktır.
Bu konuya dikkatinizi rica ederim.
1. TAKIM
Üyelerinizden tansal42 için yaptığınız bildirim:
Yarışmaya başlangıç kilosunu kullanmama sebebiniz, etap başlangıç tarihinden sadece 2 gün önce yeni üye olmuş olması mı acaba?tansal42(71/70/1/%1.41 )VRSYeni Üye Hedef ? (takima katildigi tarih 07.11- 72 kilo ile)VRS
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8.takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
9. TAKIM
Üyelerinizden zehra_s için bilgi aktarıyorum.
220. etapta kendi isteğiyle ayrılmıştır. Yeniden yarışmacı olmasında sakınca yoktur.
Yarışma başlangıç bilgileri: 67 kilo / 27 Mayıs 2011
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 283. Etap birincisi 3.Takımdan S_A arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyoruz.
DİSKALİFİYELER
11.madde gereği 259.etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye olmuşlardır.
hayatezgim2010
gececek
PrensesPeri
sekerkızcandy
tdgd
tugbaemrah (252.etapta izne ayrılmış, gözümden kaçmış)
zubus
CEZA PUANI
Henüz herhangi bir takımın ceza puanı yoktur.
Gün içinde terliyorsan yada spor yapıyorsan ve terliyorsan spordan sonra 1 tane sade madem suyu önerilir genelde diyetisyenler tarafından.Vücudun kaybettiği minerali geri kazanması için.
Bisküviyi akşam yemen kötü olmuş ama genel olarak güzel menü.Baldan korkmana gerek yok az yemişsin zaten ama aklınızda olsun glisemik indeksi çok yüksek değildir balın.Normal şekere nazaran yani çayımı şekersiz içemem diyorsanız balla için nasıl olur bilmiyorum ama daha sağlıklı ve insulin salgılamanıza neden olmaz en azından normal şekere göre çok daha az salgılanır
herkese selamlar arkadaşlar....nasılsınız iyisinizdir umarım ben biraz kötüyüm istifra edip duruyorum..
hemen mönümü yazayım kızlar yatıcamm rahatsızım
sabah:
1 haşlanmış yumurta
az beyaz peynir
4 ad. siyah zeytin
1 fincan neskafe
ara:
200ml süt
öğlen:
1porsiyon börek(dışarda yemek yemenin zararları)
200ml ayran
akşam:
1tbk melemen
az bulgur pilavı
Menüm:
sabah: 30 gr peynir, 75 gr ekmek, domates
öğle: 200 gr karnıbahar, 200 gr yoğurt, 75 gr ekmek
ara: 1 büyük elma
akşam: 150 gr pırasa, 100 gr yoğurt, 75 gr ekmek
ara: 2 mandalina
Çok dengesiz değil mi canım beslenmen? Sağlığına birşey olmasın? Biraz protein alsan light yoğrt süt falan?
Ben bugün tartılmadım kızlar hadi dedim cumayı bekleyeyim. Menümü de yazayım bu arada;
Sabah canım bal istedi 1 dilim ekmek yedim biraz bal sürüp ve 1 haşlanmış yumurta çay
Ara 5 fındık 1 yeşil çay
Öğlen dünden yemek vardı sebzeli tavuk (bezelye havuç patates) ve pilav (tabağın yarısından az pilav yanına da yemeği aldım) 2-3 kaşık light yoğurt
Ara 1 mandalina
Akşam kremalı bisküvi 5 tane (çaya bandırdım)
merhabalar herkese nasılsınız kızlar menümü yazıp geçmişe döneyim hemen
sabah:1 dilim ekmek, peynir,4 zeytin
ara:3 diyet bisküvi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, yarım bardak süt
öğle:7-8 kaşık pırasa,2-3 kaşık yoğurt, 2 küçücük domates,1 dilim ekmek(yemeğimi yanımda götürdüm bugün çok iyi oldu)
ara: 3 diyet bisküvi,1 kuru kayısı,kahve
akşam: 1 dilim ekmek, kızarmış balık, salata
yeşil çay içtim, 2 kurabiye yedim
Gayet güzel kuru yemişi 1 avuçla sınırlaman iyi olmuş ben yedimmi duramıom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?