bence krep yap ye :) başka türlü kilo veremiyor olabilirsin haklısındır canım
herkese selamlar arkadaşlar....nasılsınız iyisinizdir umarım ben biraz kötüyüm istifra edip duruyorum..
hemen mönümü yazayım kızlar yatıcamm rahatsızım
sabah:
1 haşlanmış yumurta
az beyaz peynir
4 ad. siyah zeytin
1 fincan neskafe
ara:
200ml süt
öğlen:
1porsiyon börek(dışarda yemek yemenin zararları)
200ml ayran
akşam:
1tbk melemen
az bulgur pilavı
ara: 1 mandalina
ben diyete başlayana kadar kahvaltı bile etmezdim. Yeni yeni alışıyorum onun için de bu kadarı bile fazla geliyor
Menüm:
Sabah:3 kaşık yoğurdun içine 2 kaşık yulaf ezmesi ve 4 ceviz koyup yedim
Ara:Yeşil çay 1 lokma poğaça
Öğle:1 tabak et yemeği 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek ve maden suyu
Ara:3 limonlu form bisküvi,2 parça çikolata(54 kaloriymiş baktım) ve sade kahve
Akşam:4 kaşık yumurtalı ıspanak,3 kaşık kırmızı biberli mantar kavurması,3 kaşık yoğurt 2 kornişon
1 saat sporda yaptım.Bundan sonrada çay içerim yersemde biraz kuru kayısı ve kuru üzüm yerim:)
afiyet olsun canımbugünkü menum
sabah : aç karna büyük bir bardak su
2 dilim ekmekten peynirli tost üzerine krem peynir ve salça, 1 parça peynir ve 1 çay kaşığı bal ilaveli kuşburnulu ıhlamur
ara : 1 kupa yeşil çay
öğlen : 9 kaşık makarna yanına 2 kaşık yoğurt ve domates biberden salata
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay + 4 badem ve küçük bir parça bitter çikolata
yarım muz
akşam : 1 kepçe kadar makarna, 1,5 karnıyarık, brokoli salatası ve 2 kaşık yoğurt
ara : küçük bir şişe zero kola
bol su
Gelelim benim menüme:
SABAH: 1 elma
ÖĞLE: 1 avuç kuruyemiş (kuru üzüm, fındık, badem)
ARA: Yarım paket altınbaşak diyet bisküvi
AKŞAM: 1 elma + yarım paket altınbaşak diyet bisküvi + 3-5 fındık
İlerleyen saatlerde tek yumurta ve yulaf kepeği ile krep yapıp yiyebilirim acıkırsam :)
Menüm:
sabah: 30 gr peynir, 75 gr ekmek, domates
ara: 1 mandalina
öğle: 200 gr karnıbahar, 200 gr yoğurt, 75 gr ekmek
ara: 1 büyük elma
akşam: 150 gr pırasa, 100 gr yoğurt, 75 gr ekmek
ara: 2 mandalina
Ben bugün tartılmadım kızlar hadi dedim cumayı bekleyeyim. Menümü de yazayım bu arada;
Sabah canım bal istedi 1 dilim ekmek yedim biraz bal sürüp ve 1 haşlanmış yumurta çay
Ara 5 fındık 1 yeşil çay
Öğlen dünden yemek vardı sebzeli tavuk (bezelye havuç patates) ve pilav (tabağın yarısından az pilav yanına da yemeği aldım) 2-3 kaşık light yoğurt
Ara 1 mandalina
Akşam kremalı bisküvi 5 tane (çaya bandırdım)
pırasanın 1 kiloya 2 yemek kaşığı yağ ile yemeği yapılıyor. Karnıbahar da haslanıp fırına atılmıştı..
geçmiş olsun.. Börek biraz kalorili kaçmış ama dışarıda yemek yemek çok zor ben üniversitede 5 yıl dışarıda yedim ne yiyeceğini bilemiyrsun hiç sağlıklı birşey yok.
merhabalar herkese nasılsınız kızlar menümü yazıp geçmişe döneyim hemen
sabah:1 dilim ekmek, peynir,4 zeytin
ara:3 diyet bisküvi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, yarım bardak süt
öğle:7-8 kaşık pırasa,2-3 kaşık yoğurt, 2 küçücük domates,1 dilim ekmek(yemeğimi yanımda götürdüm bugün çok iyi oldu)
ara: 3 diyet bisküvi,1 kuru kayısı,kahve
akşam: 1 dilim ekmek, kızarmış balık, salata
yeşil çay içtim, 2 kurabiye yedim
Ay makarnayı çok özledim ne zamandır yemiyorum.Gayet güzel olmuş menün canım.Akşamın ama sanki biraz ağır gibi
Bisküviyi akşam yemen kötü olmuş ama genel olarak güzel menü.Baldan korkmana gerek yok az yemişsin zaten ama aklınızda olsun glisemik indeksi çok yüksek değildir balın.Normal şekere nazaran yani çayımı şekersiz içemem diyorsanız balla için nasıl olur bilmiyorum ama daha sağlıklı ve insulin salgılamanıza neden olmaz en azından normal şekere göre çok daha az salgılanır
Ben bugün tartılmadım kızlar hadi dedim cumayı bekleyeyim. Menümü de yazayım bu arada;
Sabah canım bal istedi 1 dilim ekmek yedim biraz bal sürüp ve 1 haşlanmış yumurta çay
Ara 5 fındık 1 yeşil çay
Öğlen dünden yemek vardı sebzeli tavuk (bezelye havuç patates) ve pilav (tabağın yarısından az pilav yanına da yemeği aldım) 2-3 kaşık light yoğurt
Ara 1 mandalina
Akşam kremalı bisküvi 5 tane (çaya bandırdım)
merhabalar herkese nasılsınız kızlar menümü yazıp geçmişe döneyim hemen
sabah:1 dilim ekmek, peynir,4 zeytin
ara:3 diyet bisküvi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, yarım bardak süt
öğle:7-8 kaşık pırasa,2-3 kaşık yoğurt, 2 küçücük domates,1 dilim ekmek(yemeğimi yanımda götürdüm bugün çok iyi oldu)
ara: 3 diyet bisküvi,1 kuru kayısı,kahve
akşam: 1 dilim ekmek, kızarmış balık, salata
yeşil çay içtim, 2 kurabiye yedim
kadriye bende şekersiz içiyorum yanında kuru meyve yiyebilirsin çikolata yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?