herkese selamlar arkadaşlar....nasılsınız iyisinizdir umarım ben biraz kötüyüm istifra edip duruyorum..
hemen mönümü yazayım kızlar yatıcamm rahatsızım
sabah:
1 haşlanmış yumurta
az beyaz peynir
4 ad. siyah zeytin
1 fincan neskafe
ara:
200ml süt
öğlen:
1porsiyon börek(dışarda yemek yemenin zararları)
200ml ayran
akşam:
1tbk melemen
az bulgur pilavı
ara: 1 mandalina
Teşekkürler Nazcim iyiyim sen nasılsın ? Ben yeni uyandimda ondanbirazdan Hamburger ve patates yicem :) bugünü diyetten dinlenme gunü ilan ediyorum kendime :)
Protein tozum bitmişti yeni sipariş etmiştim bugün geldi bu sefer çilek aromalı almıştım.Açtım kapağını ve bir kokladım off off o kadar güzel kokuyorki anlatamam
Her mutfağa uğradığımda 1 nefes çekiyorum içinden çilek yemiş kadar oluyorum
öyle zorki dışarda yemek misscheery'cim anlatamam sinir oluyorum artık heryerde abur cubur...
Teşekkürler Nazcim iyiyim sen nasılsın ? Ben yeni uyandimda ondanbirazdan Hamburger ve patates yicem :) bugünü diyetten dinlenme gunü ilan ediyorum kendime :)
Afiyet olsun canım bizim yerimize ye bol mayonez ketçaplıı :)
Protein tozum bitmişti yeni sipariş etmiştim bugün geldi bu sefer çilek aromalı almıştım.Açtım kapağını ve bir kokladım off off o kadar güzel kokuyorki anlatamam
Her mutfağa uğradığımda 1 nefes çekiyorum içinden çilek yemiş kadar oluyorum
canım tartmak zor olmuyor mu
menün gayet güzel vwe wbesleyici
fırına nasıl atıyosun cnaım
o gün haşladım ben sonra başamel soso yapıp fırına attım ama sonuç felakaetti beğenmedim
senin ki nasıldı
Bugünüm amma kalorili gecti
Sabah : 3 bardak Sutlu kahve + 2 küçük kurutulmus meyve
Öğlen saat 2 gibi : 1 Hamburger, elma dilim patatesbayağı Kaloriliydi
Başka bir şey yemedim ve yemeyi de düşünmüyorum cok doydum onlarla, cok asırı acikirsam yarım elma yerim
Bu sabah 66.3 kg geldim ama yarın 67 gelirim bugün yediklerimle maalesef
Selamm kızlar nasılsınız?? Çok yazamadım Naz'cım kusura bakma cumartesi sınavım var ona çalışıyorum çok fazla giremiyorum nete.
Canım neden protein tozu kullanıyorsun ki? Benim erkek arkadaşım kullanmıştı ama sırf kas olsun diye? Spora giderken kullanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?