Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geçmiş olsun canım
bir porsiyon börek derken kaç dilim di

Protein tozum bitmişti yeni sipariş etmiştim bugün geldi bu sefer çilek aromalı almıştım.Açtım kapağını ve bir kokladım off off o kadar güzel kokuyorki anlatamam
Her mutfağa uğradığımda 1 nefes çekiyorum içinden çilek yemiş kadar oluyorum

Günaydın kızlar :) su ana kadar 2 bardak Sutlu kahve ve 2 küçük kurutulmus portakal yedim. Aksama doğru daha fazla paylaşım yapicam :)

Günaydın kızlar :) su ana kadar 2 bardak Sutlu kahve ve 2 küçük kurutulmus portakal yedim. Aksama doğru daha fazla paylaşım yapicam :)

Teşekkürler Nazcim iyiyim sen nasılsın ? Ben yeni uyandimda ondan birazdan Hamburger ve patates yicem :) bugünü diyetten dinlenme gunü ilan ediyorum kendime :)

Son düzenleme:
Selamm kızlar nasılsınız?? Çok yazamadım Naz'cım kusura bakma cumartesi sınavım var ona çalışıyorum çok fazla giremiyorum nete.

Canım neden protein tozu kullanıyorsun ki? Benim erkek arkadaşım kullanmıştı ama sırf kas olsun diye? Spora giderken kullanıyordu

öyle zorki dışarda yemek misscheery'cim anlatamam sinir oluyorum artık heryerde abur cubur...

Aynen canım öyle oluyor. Ben spora giderken Mart aylarında aynı zamanda diyet de yapmaya çalışıyordum. Elden gelen tek şey çorba içmekti. Bir sürek devam ettim ama olmuyor. Sonra yine gelsin hamburgerler gitsin kolalar gözlemeler. Dışarıda yemek zor zanaat valla

Bugünüm amma kalorili gecti

Sabah : 3 bardak Sutlu kahve + 2 küçük kurutulmus meyve

Öğlen saat 2 gibi : 1 Hamburger, elma dilim patates bayağı Kaloriliydi

Başka bir şey yemedim ve yemeyi de düşünmüyorum cok doydum onlarla, cok asırı acikirsam yarım elma yerim

Bu sabah 66.3 kg geldim ama yarın 67 gelirim bugün yediklerimle maalesef

Aaaaaa onların aromalilari da mı varmış :)

​Fazla birşey yememişsin bana göre

Bugünkü menüm

1.öğün 1 kase nesfit
2.öğün 1 tane tost - 200 ml süt
3.öğün 1 kase nesfit
4.öğün 125 gr tavuk 125 gr mantar
5.öğün 2 tane tost
6.öğün 125 gr tavuk 125 gr mantar
7.öğün 125 gr peynir
8.öğün 200 ml süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…