Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tartıda sonuç güzelse ödül günü olsun bu baklava börek falan

Yok canım abartma yahu o kadar artmaz hatta bence artmaz bile kilon.Ama eğer için rahat etmiyosa bu akşam bol su ve yeşil çay iç:)

Yok canım abartma yahu o kadar artmaz hatta bence artmaz bile kilon.Ama eğer için rahat etmiyosa bu akşam bol su ve yeşil çay iç:)

Ya ben pek süt seviyorum o yüzden yulaf olunca yoğurdu tercih ediyorum:/

Afiyet olsun canım :) ben menünü çok sevdim tam sevdiklerimden :) Maden suyunun bir faydası var mı peki? Bir yararı var diye mi içiyorsun yoksa zevkine mi :)

Aslında nazında açıkladığı gibi spor yaptığım günler içiyorum mineral eksikliği olmasın diye ama onun dışında da yemek yerken bişeyler içme ihtiyacı hissetiğimde kola yerine maden suyuyla avutuyorum kendimi:))

Gayet güzel bi menü olmuş canım,günü hafif geçirdiğin için bisküvilerde çok olmamış bence:)

Öncelikle teşekkür ederim:)) İşte bu haftasonu o senin verdiğin programa başlıyorum(bacak-göğüs-sırt-omuz).Haftaiçi de kardiyo ağırlıklı yapsam olurum gibi:))

Gayet güzel bir menü olmuş canım

Börek olmasaymış olurmuş ama onun dışında gayet iyi canım,umarım düzelirsin hemencecik:)

Çok az değil mi canım ya:/ ama böyle kilo veriyorum diyosan bişey diyemiyorum.Sağlıklı değil pek

Menüm;

Sabah yarımdan biraz fazla epek ekmeğine beyaz peynirli tost ve çay
Öğle:1 kase mercimek çorbası 4 kaşık taze fasulye yoğurt yarım dilim kepek ekmeği ve 3 kaşık muzlu puding
Ara:3 parça çikolata(140 kalori falan)
Akşam:4 kaşık yumurtalı ıspanakla 3 kaşık kırmızı biberli mantar kavurması,2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
Ara: 4 kuru kayısı 5 ceviz 5 fındık 10 kuru üzüm (Çok mu ya azaltabilirim de ders çalışırken iyi gidiyo) ve 9 lu bitki çayından

Şimdilik çıkıyorum kızlar yine uğramya çalışırım:)

Afiyet olsun Naz'cım çok güzel ve sağlıklı bir menü.

Anladım yemek esnasında birşey içmek benim için de alışkanlık eğer yoğurt yemezsem öğünde ayran içiyorum.

Senin alışkanlıklarını bilmiyorum canım ama sanki bana fazla geldi yediklerin. Belki de herşeyden az az yiyorsun da çeşit çok ya ondan gözüme çok göründü. 9lu çay Form çayı mı sallama mı? Ben yeşil çay içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…