Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de menümü yazayım;
Sabah yumurtaya üşendim yine 1 dilim ekmek ve bal yanında yeşil çay
Ara 2si birarada nescafe

Öğlen sarma yedim 15 tane kadar ama içi az pirinçliydi annem içini az yapmış o yüzden az düştü içleri benim için de iyi oldu :)
Ara yeşil çay ve küçük çikolata yedim

Akşam da biraz fazla kaçtı ama çok canım istedi kıymalı yumurta yedim.
Şimdi de bir mandalina yiyorum.

Biraz zararlı bir gün olmuş benim için

Bence cokta fazla kaçmamış ya

Kızlar ben de menümü yazayım
Sabah yumurta pişirmeye üşendim 1 dilim ekmeğe bal sürdüm yeşil çay
Ara 2si birarada nescafe

öğlen 15 tane kadar sarma içi azdı sarmaların annem içini az yapmış yetmicek die az koymuş bana yaradı :) yanında yoğurt
ara yeşil çay mandalina

akşam valla kıymalı yumurta yedim pişmanım ama çok canım istedi
şimdi de bir mandalina yiyorum.

Canım çikolatayı kalorisine göre hesaplamamak lazım.Yani bugün menümden 200 kalorilik bir şeyler çıkartayım sonra 200 kalorilik çikolata yiyeyim demek aynı etkiyi yapmaz.Çikolata insulin salımını çok çok fazla arttırır.

He bu hiç yemicez demek değil tabiki.

Bunu yazmamın sebebi bir tane arkadaşım o şekilde düşünüyordu her gün çikolata yiyordu bir şeyleri keserek biraz anlatmaya çalıştım durumu tamam dedi ama tamamen dinlediğini bile düşünmüyorum

Malum kilolu birinin böyle şeyler söylemesi pek inandırıcı olmuyor.

​Kıymalı yumurtanın yağına ekmek banarak yemediysen bence problem yok

Yanında ekmek yedim de çok yağından almadım canım yumurtasına bandım :) kıymalı yerlerini çatalla aldım hep az gelsin yağ diye

Bencfe gayet iyi

Bu gece yeşil çay gecesi :) vücut yağ tutmasın. Hem yeşil çay içicem, ardindanda selulit masajı yapicam, ve sıkılastirici kremde de biraz sıkılastirici masaj yapicam :) inşallah yarın bugünkünden fazla gelmem tartıda :) hadi bakalim

Hadi bakalım inşallah canım

Ondan çok gelmiş olabilir menü dolu ama miktar az:) Yok ya otlarım var kendim demliyorum canım:)

selam kızlar menumu paylaşıcam ama şunu söylemeliyim akşam yemeği vaktine kadar herşey cok güzeldi, saat 6 ya doğru tam yemek hazırlamaya başlayacaktım ki bir komşum geldi benim yemek yediğimi sandı heralde ki 8e kadar oturdu, bir de ben akşam yemeğini erken yemeye çok alıştım çok acıkıyorum 6 bucuğa kadar bile zor dayanıyorum, tabi biz sohbet ediyoruz ama bu arada ben aclıktan öldüm tabi bu açlığın cezası ne oldu malesef fazla kaçırdım deli gibi acıktığım için önüme ne gelirse yedim, gerçekten öğün atlamak çok acıkmak cok fazla tehlikeli...

Haklısın nazcım bi kaç gündür çikolataya takmış durumdayım anlamadım bırakmıştım zaten bu hafta kilo veremicek gibiyim yarın görücez.Pazartesi den itibaren ocağa kadar sıkı bi diyet yapıyım diyorum artık,bir de kahveyi kesmem lazım en zoru da o

sabah : aç karna 1 büyük bardak su
1 ekmeğin uç kısmından yapılmış tost üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanında 1 parça peynir ve ballı ıhlamur

ara : 1 kupa yeşil çay

öğlen : 1 kepçe kadar makarna yanına 1 kaşık kadar az karnıyarık, domates biberden salata

ara : 1 kupa çubuk tarçınlı yeşil çay yanına az bitter çikolatayla fındık ve badem (az miktarda)

akşam : 4 -5 kaşık makarna yanına 1 kaşık kadar kalan karnıyarık, 2 kaşık yoğurt, küçük bir tabak mantar yemeği, 1 dilim köy ekmeği, ekmeğin kalanına nutella sürdüm arkadan da 1 bardak zero kola

bol su içiyorum

Nazcım ben yarın yine akşama kadar nete giremicem bu yüzden kilo bildirirmimi şimdi yapmak istiyorum, en son 56 idim ve malesef kilo almışım bunun farkındayım zaten ve cok da rahatsız oluyorum neyse 57 olmuşum sonuç olarak ama eski düzenime baya baya döndüm en kısa zamanda sporumu da ekleyince toparlanacağıma inanıyorum

mesaj sayım 8 oldu, ben cıkıyorum kızlar cok yorucu bir gün oldu daha da yapıcak işlerim var herkese iyi geceler

Selam herkesee nasılsınız keyifler nasıl

sizlere hemen mönümü taktim edeyim

Sabah:

• 1 ad haşlanmış yumurta
  • 1 fincan şekersiz kuşburnu çayı
  • 1/2 kibrit kutusu kadar peynir
  • 2 ad. siyah zeytin
Ara: 200ml süt
Öğle:
  • 1 porsiyon dürüm
  • 200ml. ayran
Ara: 10 adet kadar fındık
Akşam:
  • 1 tbk etli patates yemeği
  • az bulgur pilavı
  • söğüş salata
Ara: 1 elma
:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…