Yok canım abartma yahu o kadar artmaz hatta bence artmaz bile kilon.Ama eğer için rahat etmiyosa bu akşam bol su ve yeşil çay iç:)
Ben de menümü yazayım;
Sabah yumurtaya üşendim yine 1 dilim ekmek ve bal yanında yeşil çay
Ara 2si birarada nescafe
Öğlen sarma yedim 15 tane kadar ama içi az pirinçliydi annem içini az yapmış o yüzden az düştü içleri benim için de iyi oldu :)
Ara yeşil çay ve küçük çikolata yedim
Akşam da biraz fazla kaçtı ama çok canım istedi kıymalı yumurta yedim.
Şimdi de bir mandalina yiyorum.
Biraz zararlı bir gün olmuş benim için
Çok az değil mi canım ya:/ ama böyle kilo veriyorum diyosan bişey diyemiyorum.Sağlıklı değil pek
Menüm;
Sabah yarımdan biraz fazla epek ekmeğine beyaz peynirli tost ve çay
Öğle:1 kase mercimek çorbası 4 kaşık taze fasulye yoğurt yarım dilim kepek ekmeği ve 3 kaşık muzlu puding
Ara:3 parça çikolata(140 kalori falan)
Akşam:4 kaşık yumurtalı ıspanakla 3 kaşık kırmızı biberli mantar kavurması,2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
Ara: 4 kuru kayısı 5 ceviz 5 fındık 10 kuru üzüm (Çok mu ya azaltabilirim de ders çalışırken iyi gidiyo) ve 9 lu bitki çayından
Şimdilik çıkıyorum kızlar yine uğramya çalışırım:)
Ben de menümü yazayım;
Sabah yumurtaya üşendim yine 1 dilim ekmek ve bal yanında yeşil çay
Ara 2si birarada nescafe
Öğlen sarma yedim 15 tane kadar ama içi az pirinçliydi annem içini az yapmış o yüzden az düştü içleri benim için de iyi oldu :)
Ara yeşil çay ve küçük çikolata yedim
Akşam da biraz fazla kaçtı ama çok canım istedi kıymalı yumurta yedim.
Şimdi de bir mandalina yiyorum.
Biraz zararlı bir gün olmuş benim için
Menüm;
Sabah yarımdan biraz fazla epek ekmeğine beyaz peynirli tost ve çay
Öğle:1 kase mercimek çorbası 4 kaşık taze fasulye yoğurt yarım dilim kepek ekmeği ve 3 kaşık muzlu puding
Ara:3 parça çikolata(140 kalori falan)
Akşam:4 kaşık yumurtalı ıspanakla 3 kaşık kırmızı biberli mantar kavurması,2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
Ara: 4 kuru kayısı 5 ceviz 5 fındık 10 kuru üzüm (Çok mu ya azaltabilirim de ders çalışırken iyi gidiyo) ve 9 lu bitki çayından
Şimdilik çıkıyorum kızlar yine uğramya çalışırım:)
Öncelikle teşekkür ederim:)) İşte bu haftasonu o senin verdiğin programa başlıyorum(bacak-göğüs-sırt-omuz).Haftaiçi de kardiyo ağırlıklı yapsam olurum gibi:))
Bu gece yeşil çay gecesi :) vücut yağ tutmasın. Hem yeşil çay içicem, ardindanda selulit masajı yapicam, ve sıkılastirici kremde de biraz sıkılastirici masaj yapicam :) inşallah yarın bugünkünden fazla gelmem tartıda :) hadi bakalim
Senin alışkanlıklarını bilmiyorum canım ama sanki bana fazla geldi yediklerin. Belki de herşeyden az az yiyorsun da çeşit çok ya ondan gözüme çok göründü. 9lu çay Form çayı mı sallama mı? Ben yeşil çay içiyorum
Canım çikolatayı kalorisine göre hesaplamamak lazım.Yani bugün menümden 200 kalorilik bir şeyler çıkartayım sonra 200 kalorilik çikolata yiyeyim demek aynı etkiyi yapmaz.Çikolata insulin salımını çok çok fazla arttırır.
He bu hiç yemicez demek değil tabiki.
Bunu yazmamın sebebi bir tane arkadaşım o şekilde düşünüyordu her gün çikolata yiyordu bir şeyleri keserek biraz anlatmaya çalıştım durumu tamam dedi ama tamamen dinlediğini bile düşünmüyorum
Malum kilolu birinin böyle şeyler söylemesi pek inandırıcı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?