Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahveyi kafein için kesiceksen kafeinsiz kahvelerden alabilirsin.Ben sabahları kafeinli olandan akşamları kafeinsiz olandan kullanıyorum mesela

Akşam o kadarda kötü değilmiş

Menünü çok beğendim Didem

selamlar önce menümü yazayım sonra okurum geçmişi
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim kepekli ekmek,peynir, çay, azcık reçel, domates
ara: kahve, 1 kuru kayısı,1 kuru erik
öğle:1,5 kod adı simit
ara:1 kutu süt
akşam:1 tabak lahana sarması, yoğurt, yarım tabak tavuklu makarna

Günaydın kızlar
ben bugün pekkk sevinçliyim kilo vermişim be ya
o kadar yememe rağmen vermiş olmak pekkkkkkk sevindirdi beniii
yarın bakalım durum ne olacak
sizlerde verdiyseniz derece gelir demektir

ooo hadi iyisin bu sana motivasyon olur merak ettim ne kadar vermişsin yarın olsa da görsek

Ayy lahana sarmasınada çok severim.Genel olarak hafif olmuş kaptanım.

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız?? Şimdi yarın cuma ya burada da cuma grubu yazıyor. Biz yarın tartılıp kiloları söylüyoruz en çok veren grup da 1. mi oluyor?

çikolata ve puding dışında çok iyi...

Selam kızlar nasılsınız?? Şimdi yarın cuma ya burada da cuma grubu yazıyor. Biz yarın tartılıp kiloları söylüyoruz en çok veren grup da 1. mi oluyor?

Evet canım geçen hafta 3. olmuştuk.Ama siz listede olmıcaksınız 2 hafta deneniceksiniz ilk geldiğinizdede yazdığım gibi.

çeşitli menüleri severim bana çok gelmedi ama tabi sonuca bakmak lazım bu şekilde kilo verebiliyorsan süper

Evet canım geçen hafta 3. olmuştuk.Ama siz listede olmıcaksınız 2 hafta deneniceksiniz ilk geldiğinizdede yazdığım gibi.

Pınarımı merak ediyorum acaba kilo vericekmi bu haftada geçen haftadaki gibi

pek verimli bir gün olmamış ama olsun yarın toparlarsın...

Didem canım 1. haftan doldu ama senden yeterli verimi alamıyoruz.Günlük 8 mesaj kuralımız var biliyorsun ve herhangi bir özel durumun yok ise bu kurala uymalıdır takım üyeleri.Bu şekilde giderse seni listeye alamam 1 hafta sonra

öğün atlayınca gözüm dönüyor aynen :111: yavaş yemek lazım gerçi kelin ilacı olsa :)

gerçekten akşama kadar çok iyiymiş... Ayrıca nutellaya da bayılırımmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…