Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kahvenin bence zararı değil yararı vardır günde 1 fincan içiyorum metabolizmayı hızlandırdığı yazıyor nette 2 fincana çıkıyordum bazen şöyle bir çözüm buldum 2si bir arada paketinin yarısını sabah yarısını öğlen içmeye başladım. fazla kahve tüketmek strese neden oluyormuş
yılbaşında 72 olmak istiyorum bende yeni yıla böyle girmeyelim

iyidir sen nasılsın dengeli beslenmişsin bence dürüm var ama hiç ekmek tüketmemişsin mesela

kusursuz bir menü olmuş..

çok hafif bir gün olmuş.. Yalnız sarmaya dikkat etmek lazım pirinçten dolayı...

​Ay yıl başına 80 girsem varya =)

Ben yatıyorum yarın en geç 2 ye kadar bildirimler bitsin arkadaşlar iyi geceler

Naz sana bir şey soracağım. Ben şimdi gün buyunca ders çalıştığım için buraya gelemiyorum dikkatim dağılıyor. Gece gelince de mesaj sayım 12 ye kadar 8 tane olmamış oluyor. Şimdi 12 den sonra yazdıklarımı bu gün için mi sayacaksın yoksa yarın için mi?

Menüm:

sabah: 30 gr peynir, domates,50 gr ekmek

ara: 1 mandalina

öğle: avuç içi kadar sebzeli tavuk, 30 gr pilav

ara: 3 kuru kayısı

akşam öğle ile aynı

ara: 200 ml tarçınlı süt

Bol bol çay ve su içtim, eve geldim tartıldım (çay ve suları vücuttan boşalttktan sonra) 67.9 Umarım sabaha bu 1.6 kg gitmiş olur dicem ama imkansız gibi görünüyor... 1.6 çok fazla. Yarın çıksam çıksam 67 kilo çıkarım en düşük.. Oysaki bu sabah 66.3 kilo gelmiştim

Son düzenleme:

Mantar günü olmuş bugun :) Her zamanki gibi güzel bir menü

Pınarımı merak ediyorum acaba kilo vericekmi bu haftada geçen haftadaki gibi

kuzumm ben sabah gelemem zaten 55 kiloyum maalesef bu hafta kötü etkiledi beni.su tüketimim az cünkü.buda beni olumsuz etkiliyor farkındayım..öpüyorum hepinizi keyifli kilo verin sabah insallah hepiniz...

valla oku oku bitirdim sonunda gecmisi ama epey vaktimi aldı..fazla yorum yapamadım ama dolu dolu yazmıssınız vallaa maaşallahh...
yorgunluktan bitigim ben hala haftayada aynı tempo devam..kendinize dikkat edin sabah güzel bir gün olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…