Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bence kalori bazında fazla değil ama hep glisemik indeksi yüksek şeyler tüketmişsin o yüzden yağ yakamamışsın o gün büyük ihtimalle.

çok beğendim menünü canım afiyet olsun
yanlız akşam kuruyemiş yemesen daha iyi olur gündüz ara öğünlerine koymalısın

Tam emin değilim ama kuruyemişler çok yüksek oranda yağ içeriyor ve 100 gr da 20 - 25 gr protein içeriyor yani karbonhidrat içermiyor o yüzden kuruyemişi sabah yada akşam yemek fark etmiyor çünkü yağ direk yağ oluyor protein ise kaslara gidiyor.Yani o kasların proteine ihtiyacı yok ise o proteini sabah alsanda yağ olucak akşam alsanda.

Ama dediğim gibi bu yazdığımın doğruluğundan emin değilim

tüm geçmişi bitiridim akşam 5 den sabaha kadar konuşulanlara cevap verdim
ama epey zorlandım
keşke gündüz de gelseniz de ben tek başına cevap yazmaktan kurtulsam ama neyse napalım

Ben arada oluyorum canım ama gene raslaşamıyoruz

İnşallah 66.3 çıkarsın gene canım

Doğru canım. Ama patates falan kızartmaydı ve yağlıydı bayağı, hamburgerde kocamandı ve ketçap mayonez vs bir sürü kalorili şey vardı içinde, yinede 400 gr fazla çıktım. O da kilo değildir, yarın gideceğine eminim

Mesela 11:50 de 1 tane mesaj yazdın 2. sini 00:10 da yazdın mesela o gün için sayarım.Yani mesajları yazışına göre anlarım o gün içinde yazdığını.

Ya aslında bu durum kafa karıştırıyor şöyle yapalım her gün mesaj sayınızı kendiniz belirtin.Yani eskiden yatığımız gibi ben saymıyım yoksa bu 00:00 durumu yüzünden karışıyor.

kuzumm ben sabah gelemem zaten 55 kiloyum maalesef bu hafta kötü etkiledi beni.su tüketimim az cünkü.buda beni olumsuz etkiliyor farkındayım..öpüyorum hepinizi keyifli kilo verin sabah insallah hepiniz...

200 gr almışsın kız fazla almamışsın sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…