gayet iyi vermişsin canım tebrik ederim..
merhaba canım
neden yollamıyor cepten mi giriyosun
tebrik ederim
evet sanırım pek yağlıydılar çünkü kendileri bugün yeşil çay içeyim bari pek sevmiyorum aslında ama
Allah yardımcın olsun canım
stres yapma rahat ol
evet telefondan giriyorum. Bazen böyle sorunllar oluyor. Mesela yazdığım cevaplar bölümünde gönderdiğim cevaplar görünmüyor. Ama idare ediyorum... Bilgisayarım olunca kendime hakim olamıyorum. Hep oyun oynuyorum. Bilgisayarım bozulmuştu. Tamir edilemedi. Ben de fırsat bu fırsat almadım yenisini.. Seneye artık..
Yeşik çayı ben de pek sevmiyordum canım sonra bir tane çay keşfettim artık severek içiyorum. Doğadan'ın naneli limonlu yeşil çayı öneririm.
Kızlar biraz önce yeni tartımı aldım geldim tartıldım 53.1 önceden 55 çıkmıştım geçen hafta. Galiba o yanlıştı yani bu kadar vermem mümkün değil. Şimdi 53.1 cuma hedefim 52.5 bakalım :)
1.9 kilo verilebilir.Zayıfım diye bu kadar çok kilo veremem inanışı veya son 3-5 kilo çok zor gider inanışı bir hürafedir.
yok cnm zayıfım diye demedim çok fazla vakit olmadı ya ondan dedim 1 hafta olmadı galiba.
Nasıl gitmezsin atıveririm seni takımdan
200 gr almışsın kız fazla almamışsın sonuçta
Bugünkü menümü yazayım;
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak yeşil çay
Ara 1 mandalina
Öğlen 1 tabak kuru fasülye 1 çay tabağı yoğurt
Ara 1 mandalina
Akşam 1 tabak fasülye yarım tabak pilav ayran
evet yaa dimii..aslında cok birsey tükettimde denemz ama anlamadım niye böyle oldu.
Geçen hafta 83.5
Bu hafta 82.2
1 kilodan fazla vermeyi sevmiyorum bu hafta böyle olmuş
vaaaaavvv sen verip durr sonrada sevmiyom deee...maşallah nazımm kuzumm benimmm
80e ramak kaldıı yawww
nazcım ben hafta sonu nete giremiyeceğim annemlere gidiyorum telden bağlanıp yazamayacağım
bilgin olsun canım
ptesi geçmişi okumak beni epey yoracak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?