günaydın kızlar
düne göre kilo almış olsam da olsun sonuç itibariyle zayıflamış olmam pek güzel
(77.7/ 77.2 / 0,5 / %0,64 )
geçmişe bakmadım
sizin sonuçları merak edyorum
bu hata 1 kilo vermş olmayı çok isterdim ama kısmet
yani pek zararlı değil de
sarmalar biraz fazla gitmiş
kıymalı yumurta çok yağlı değilse ve abartmadıysan sorun yok canım
günaydın canım nasılsın bu sabah
Tam emin değilim ama kuruyemişler çok yüksek oranda yağ içeriyor ve 100 gr da 20 - 25 gr protein içeriyor yani karbonhidrat içermiyor o yüzden kuruyemişi sabah yada akşam yemek fark etmiyor çünkü yağ direk yağ oluyor protein ise kaslara gidiyor.Yani o kasların proteine ihtiyacı yok ise o proteini sabah alsanda yağ olucak akşam alsanda.
Ama dediğim gibi bu yazdığımın doğruluğundan emin değilim
Geçen hafta 83.5
Bu hafta 82.2
1 kilodan fazla vermeyi sevmiyorum bu hafta böyle olmuş
Bence kalori bazında fazla değil ama hep glisemik indeksi yüksek şeyler tüketmişsin o yüzden yağ yakamamışsın o gün büyük ihtimalle.
Kızlar benide bekleyinnn
Ben arada oluyorum canım ama gene raslaşamıyoruz
Benim genelde en fazla 1 kilo oynuyor az yediğim için. 400 gram fazla çıktım dünkünden.. Ama muhtemelen daha azım çünkü büyük tuvalete gitmedim
Mesela 11:50 de 1 tane mesaj yazdın 2. sini 00:10 da yazdın mesela o gün için sayarım.Yani mesajları yazışına göre anlarım o gün içinde yazdığını.
Ya aslında bu durum kafa karıştırıyor şöyle yapalım her gün mesaj sayınızı kendiniz belirtin.Yani eskiden yatığımız gibi ben saymıyım yoksa bu 00:00 durumu yüzünden karışıyor.
evet güzel ama yılbaşı hedefime ulaşmam zorlaşıyor 70 demiştim yani 7 kiloGayet güzel yarım kilo canım dediğin gibi haftanın geneli olarak vermişsin
Mesajı yazıyorum yazıyorum yollamıyor. Umarum bu defa yollar. Sırf bu yüzden bilgisayar alıcam.
2 hafta önce: 84.6
şimdi: 83.7
Selam arkadaşlar hala 80 kg olarak gösterdi sabah baskül benioff yaa valla umudumu kaybettircekler zorla bana neden zayıflayamıyorum bide bebeiş isterken
Sıkıntılıyım stresliyim biraz canım yarın sınavım var iş için ders çalışıyorum. Kafam baya dolu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?