Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar mesaj saymaya artık gerek yok ama herkesin aklında olsun 8 mesaj olabildiğince bu kurala uymaya çalışalım.

Gizem-Gül kızlar sizinkileri takip edicem kaç mesaj yazdığınızı

Didem istersen başka takım bak canım kendine 6. takım üye arıyordu sanırım bu şartlarda seni kabul edemem.

çok güzel bir gün olmuş nazcım... Mantar çekti benim de canım şimdi. Anneme sotesini yatırayım hafta sonu :)

kızlar selam,

nasılsınız, dilerim verimli bir cuma geçirmişsinizdir..
ben hala diyet falan yapmıyorum, spora devam, şu ara ne kilo alıyorum, ne veriyorum, 57 deyim..ama güzel yemek yiyorum..
buradan ayrılmam isabet olmuş, zira biraz rahatsızım, pazartesi kadın doğum departmanında randevum var..ayda 2 kere regl oluyorum, kasıklarımda devamlı bir ağrı ve yorgunluk var..
bir de ayın başında 15 gün sürecek bir seyahate çıkıyorum, biraz yoğun bir dönem olacak..
sizler nasılsınız, Naz sanırım hedefine az kalmış, tebrik ederim canım..umarım 70 leri de göreceksin en kısa zamanda..
sevgiler

Bu günkü menüm:

sabah: 1 köy etmeği, 50 gr peynir, domates ( biraz kaçırdım ama sonradan toparladım)

ara: 1 mandalina

öğle: 200 gr taze fasulye, 200 gr yoğurt

ara: 1 küçücük elma

akşam: 100 gr kırmızı et, 150 gr yoğurttan ayran

ara: 1 mandalina

2 litre su

Çok az besin almıyormusun sanki Tuğçe

Geçmiş olsun Ayşe inşallah önemli bir şeyin yoktur.Yolculuğunda bol bol gez gittiğin yerlerde

Ay inşallah ya görürüm 70 leri bir gün

P90X Antreman Programı Torrent İndir

Kızlar çalışan p90x linki buldum kaçırmayın derim silinmeden indirin.Ben denicem bakalım nasıl bir program.Ağırlık egzersizlerime ara verip 90 gün bunu yaparım beğenirsem.Parayla satıldığına göre gerçekten güzel bir egzersiz seti olsa gerek.

Bu günkü menüm:

sabah: 1 köy etmeği, 50 gr peynir, domates ( biraz kaçırdım ama sonradan toparladım) = 50+100+50 = 200

ara: 1 mandalina = 50

öğle: 200 gr taze fasulye, 200 gr yoğurt = 100+150 = 250

ara: 1 küçücük elma = 50

akşam: 100 gr kırmızı et, 150 gr yoğurttan ayran = 200 + 150 = 350

ara: 1 mandalina = 50

2 litre su

Menün 900-1000 kalorilik bir menü kullandığın yoğurtlar bide lightsa çok daha az.Mandalinanın kaloriside 50 yoktur ortak hesap olsun diye 50 yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…