Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

peynirimi ve yoğurdumu tam yağlı yiyorum. Biraz arttırayım o zaman. Ama şimdi ben böyle yiyerek haftada 500 gr falan veriyorum. Arttırırsam azalır mı kilo vermem. Hiç hareket etmiyorum çünkü.

peynirimi ve yoğurdumu tam yağlı yiyorum. Biraz arttırayım o zaman. Ama şimdi ben böyle yiyerek haftada 500 gr falan veriyorum. Arttırırsam azalır mı kilo vermem. Hiç hareket etmiyorum çünkü.

Tabiki azalıcaktır kilo vermen metabolizmanı çok yavaşlatmışsın demekki canım bu kadar beslenmeyle haftada yarım kilo

Tabiki azalıcaktır kilo vermen metabolizmanı çok yavaşlatmışsın demekki canım bu kadar beslenmeyle haftada yarım kilo

öyle mi diyorsun yaa. Ben en kısa zamanda bir diyetisyene gideyim o zaman. Hem öyle olunca kaç kilo yağdan verdiğimi, kas oranımı falan da görürüm. Profesyonel bir destek artık şart gibi...

Bugünkü menüm:

SABAH: YOK (geç kalktım zaten)

Saat 15:00 gibi küçük 1 salkım siyah üzüm + yarım yeşil elma + 3 tane çilek

Ara: 500ml yağsız sütlü kahve

Akşam: 1 portakal + yarım kivi + yarım mandalina 2 dilim tam buğday ekmeğine beyaz peynirli tost + 1 bardak ayran

Saat 23:30 gibi 1-2 kaşık pirinç pilavı

Bugün dışarıda olduğum için doğru düzgün yapamadım yemek olayını.. Garip bir menü oldu.

Son düzenleme:

Süper bir menü olmuş valla.. Tebrikler

Senin beslenme düzenine göre gayet güzel.Dışarıdayken pizzada yiyebilirdin

kızlar çok özür dilerim dün akşam uyuyakalmışım yemek yedik sonra ben yalan dünyayı izliyordum uyumuşum. bir kalktım sabah olmuş kayıp şehiri izliyordum her hafta onu da kaçırdım. bugün yakın akrabamızın düğünü var şimdi hazırlanıp düğün evine gideceğim izin isteyecektim dün uyumasaydım. en iyisi kaptanım sen bana bir spor cezası düşün ben pazar günü yapayım hem bana spor olur başka türlü spor yapacağım yoktu şimdi ben gidiyorum yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…