Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sen az yemişsin canım yine baya maşallahın var :)

sabah birtek yumurta yetersiz geldi bana onun dışında çok iyi

gayet güzel olmuş kaptanım

Bugün 1 litre içebildim su. Yarım litremide yatmadan içip tamamlamam lazım Yarına 65li bir rakam nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aklıma gelmişken, evde spor yapan var mı? Ne tür sporlar yapıyorsunuz. Ve özellikle basen bölgesi ve bacaklar için neler önerirsiniz?

Aklıma gelmişken, evde spor yapan var mı? Ne tür sporlar yapıyorsunuz. Ve özellikle basen bölgesi ve bacaklar için neler önerirsiniz?

Bende de aynı sıkıntı var canım ben bisiklet biniyordum ama bu aralar sınav olunca bırakmak zorunda kaldım. Gerçi bisiklet bacakları daha kalınlaştırıyor diyorlar zaten. Koşu bandı almak istiyroum aslında ama bakalım :)

Kızlar sabah tartıldım ve inanamadım. 65.5 kiloyum Oleyyyyyyyyyyyyyyyyy 65.9 u göreyim derken 65.5 olmuşum. Ve 64lü bir rakam bekliyorum bir an önce ha gayretttttttttttttttttttttttttttt

15 günde 4.5 kilo verdim vayyy be Dukandaki performansımı tekrar görüyorum

Son düzenleme:

Tebrik ederim canımm :) benim tartım da bir sıkıntı var yeni aldım amasürekli farklı tartıyor hep aynı yüzeye koyup tartılmak lazım galiba?

günaydın kızlar ben geldim :) nasılsınız nasıl geçti haftasonunuz ?

benim fazlasıyla yoğundu evde değildik o yüzden cuma cumartesi internet bulup paylaşımda bulunamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…