Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tebrik ederim canımm:) Bende umarım cumaya atarım kiloları bu arada geçtiğimiz cuma regl oldum kilom fazla çıkmış olabilir ondan haberimde yoktu:/

Aklıma gelmişken, evde spor yapan var mı? Ne tür sporlar yapıyorsunuz. Ve özellikle basen bölgesi ve bacaklar için neler önerirsiniz?

Basen ve bacak için ip atlayabilirsin canım bi arakadaşıma cidden iyi geldi.Onun dışında forumda spor sayfasına bakarsan bcak ve basen için kısa kısa videolar var:)

Canım çok az değil mi.Tek doğrudüzgün besleyici şey börek.

pat diye dalmışım merhabalar kızlar nasılsınız naz neredesin cumartesiden beri uğramamışsın bende merak ediyorum seni :44:

tebrik ederim bana göre çok hızlı gidiyorsun yalnız :) darısı başıma bu hafta

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

bestecim çok gibi geldi bana tatlı,çikolata ve kola :44: yalnız bende senin gibiyim sabah herşey güzel akşamüstüne doğru cozutuyorum

Basen ve bacak için ip atlayabilirsin canım bi arakadaşıma cidden iyi geldi.Onun dışında forumda spor sayfasına bakarsan bcak ve basen için kısa kısa videolar var:)

ip atlamayı ben yapıyordum bir aralar sonra baldır kaslarını kalınlaştırdığını duydum ve bıraktım incecik bir bacak istiyorum da şahsen

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, peynir,5 zeytin, reçel
ara:1 kuru incir,1 kuru kayısı,kahve
öğle:2 dilim tam buğday ekmek arasına peynir ve zeytin ezmesi
ara:1 kuru kayısı,1 kuru incir,6 badem
akşam:1 tabak ıspanak, yarım tabak kuskus, yoğurt
20 dk leslie + 15 dk hiit yaptım ne zamandır ilk defa spor yaptım çok mutluyum

Selam kızlar nasılsınız.Üşütmüşüm biraz yataktaydım günlerdir ama iyiyim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…