Nazcım beni izinli yazar mısın? Bir süre burada olamayacağım. Çok sevdiğim bir teyzem safra kesesi kanseri oldu. Memleketten istanbula geldiler. En iyi doktorlar bulundu. Bizde kalıyorlar. Ameliyat olacak bu hafta. Yanında kalacağım. Ameliyat öncesi ve sonrası da ona ben bakacağım. Başka kimseye emanet edemeyecek kadar sevdiğim bir teyzem. Doktorlar % 55 başarılı olur demişler. Onun için tüm günümü ona ayırıyorum. Morali çok düşük. Sürekli ilgi gösterip moral veriyorum. Sanırım 10 gün falan burayı aksatacaktım. Hem de takımın durumunu düşürmeyeyim. Ama ara sıra uğrar halinizi hatrınızı sorarım. Herkese sevgiler...
günaydın kızlar ben geldim :) nasılsınız nasıl geçti haftasonunuz ?
benim fazlasıyla yoğundu evde değildik o yüzden cuma cumartesi internet bulup paylaşımda bulunamadım
Nazcım beni izinli yazar mısın? Bir süre burada olamayacağım. Çok sevdiğim bir teyzem safra kesesi kanseri oldu. Memleketten istanbula geldiler. En iyi doktorlar bulundu. Bizde kalıyorlar. Ameliyat olacak bu hafta. Yanında kalacağım. Ameliyat öncesi ve sonrası da ona ben bakacağım. Başka kimseye emanet edemeyecek kadar sevdiğim bir teyzem. Doktorlar % 55 başarılı olur demişler. Onun için tüm günümü ona ayırıyorum. Morali çok düşük. Sürekli ilgi gösterip moral veriyorum. Sanırım 10 gün falan burayı aksatacaktım. Hem de takımın durumunu düşürmeyeyim. Ama ara sıra uğrar halinizi hatrınızı sorarım. Herkese sevgiler...
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, salata, biraz krem peynir ve salça, peynir zeytin ve çay
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 1 avuca yakın kuru üzüm ve yarım muz
öğlen : 1 atom döner
ara : M.D. dan bir adet vişneli dondurmalı tatlı
akşam : 1 tabak kızarmış mantar ve salata, 1,5 dilim tam buğday ekmeği
ara : 1 bardak zero kola ve 5-6 tane kahveli çikolatalı draje çikolata
bol su içiyorum birazdan annemle 1 mil leslie ile yürüyeceğiz
Sabah 1 elma yedim, sonra Sutlu kahve ictim, şimdide eti form'un yulafli kepekli bisküvisinden yiyorum, icinde 6 tane var 153 kalori. En düşük kalorili olan buydu o yüzden bunu aldımyanımda elma taşıyorum onu yicem aksama doğru :) yarına 200 gram gitse daha ne isterim
Azcık fazla kaçmış sanki cnm gerçi şimdi ben de yazacağım fena durumdayım 2 gündür.
Benim de yorucu geçti canım cumartesim sonraki zamanları baya dinlenerek geçirdim ben de.
Menüm;
Sabah 2si birarada nescafe
Öğlen tavuk sote ve çorba
Ara kola
Akşam tavuk sote, çorba ve yarım tabak sosisli makarna
Şimdi de çay yanında fındık fstık çekirdek götürüyrum. Su da içemedim pek.
kahvaltılık bir şey göremedim orda amaakşamki makarna olmasaymış iyiymiş ama dediğimiz gibi arada böyle oluyor yarına toparlarsın canım bol su içmeye çalış
Sabah 1 elma yedim, sonra Sutlu kahve ictim, şimdide eti form'un yulafli kepekli bisküvisinden yiyorum, icinde 6 tane var 153 kalori. En düşük kalorili olan buydu o yüzden bunu aldımyanımda elma taşıyorum onu yicem aksama doğru :) yarına 200 gram gitse daha ne isterim
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, salata, biraz krem peynir ve salça, peynir zeytin ve çay
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 1 avuca yakın kuru üzüm ve yarım muz
öğlen : 1 atom döner
ara : M.D. dan bir adet vişneli dondurmalı tatlı
akşam : 1 tabak kızarmış mantar ve salata, 1,5 dilim tam buğday ekmeği
ara : 1 bardak zero kola ve 5-6 tane kahveli çikolatalı draje çikolata
bol su içiyorum birazdan annemle 1 mil leslie ile yürüyeceğiz
Menüm;
Sabah 2si birarada nescafe
Öğlen tavuk sote ve çorba
Ara kola
Akşam tavuk sote, çorba ve yarım tabak sosisli makarna
Şimdi de çay yanında fındık fstık çekirdek götürüyrum. Su da içemedim pek.
Ben elma yiyince daha çok acıkıyorum yahu :) Bir de elma sinirimi bozuyor sanki kendimi avutuyrum gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?