Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah 1 elma yedim, sonra Sutlu kahve ictim, şimdide eti form'un yulafli kepekli bisküvisinden yiyorum, icinde 6 tane var 153 kalori. En düşük kalorili olan buydu o yüzden bunu aldım yanımda elma taşıyorum onu yicem aksama doğru :) yarına 200 gram gitse daha ne isterim

Nazcım beni izinli yazar mısın? Bir süre burada olamayacağım. Çok sevdiğim bir teyzem safra kesesi kanseri oldu. Memleketten istanbula geldiler. En iyi doktorlar bulundu. Bizde kalıyorlar. Ameliyat olacak bu hafta. Yanında kalacağım. Ameliyat öncesi ve sonrası da ona ben bakacağım. Başka kimseye emanet edemeyecek kadar sevdiğim bir teyzem. Doktorlar % 55 başarılı olur demişler. Onun için tüm günümü ona ayırıyorum. Morali çok düşük. Sürekli ilgi gösterip moral veriyorum. Sanırım 10 gün falan burayı aksatacaktım. Hem de takımın durumunu düşürmeyeyim. Ama ara sıra uğrar halinizi hatrınızı sorarım. Herkese sevgiler...

Tuğçecim çok geçmiş olsun Allah teyzene şifa versin inşallah...

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, salata, biraz krem peynir ve salça, peynir zeytin ve çay

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 1 avuca yakın kuru üzüm ve yarım muz

öğlen : 1 atom döner

ara : M.D. dan bir adet vişneli dondurmalı tatlı

akşam : 1 tabak kızarmış mantar ve salata, 1,5 dilim tam buğday ekmeği

ara : 1 bardak zero kola ve 5-6 tane kahveli çikolatalı draje çikolata

bol su içiyorum birazdan annemle 1 mil leslie ile yürüyeceğiz

kızlar menumu yazarken farkettim de bugün biraz fazla kaçırdım galiba..yarından itibaren daha da dikkat edeceğim

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir teyzen.

Azcık fazla kaçmış sanki cnm gerçi şimdi ben de yazacağım fena durumdayım 2 gündür.

Menüm;
Sabah 2si birarada nescafe
Öğlen tavuk sote ve çorba
Ara kola
Akşam tavuk sote, çorba ve yarım tabak sosisli makarna
Şimdi de çay yanında fındık fstık çekirdek götürüyrum. Su da içemedim pek.

Ben elma yiyince daha çok acıkıyorum yahu :) Bir de elma sinirimi bozuyor sanki kendimi avutuyrum gibi oluyor

Azcık fazla kaçmış sanki cnm gerçi şimdi ben de yazacağım fena durumdayım 2 gündür.

öyle oldu malesef canım

Benim de yorucu geçti canım cumartesim sonraki zamanları baya dinlenerek geçirdim ben de.

iyi yapmışsın dinlenmekle canım yoksa haftaiçi zor geçiyor..

kahvaltılık bir şey göremedim orda ama akşamki makarna olmasaymış iyiymiş ama dediğimiz gibi arada böyle oluyor yarına toparlarsın canım bol su içmeye çalış

Ohh sen gayet iyi gidiyosun tatlım ama çok hızlı kilo da verme sağlıklı olmaz bırak yavaş yavaş gitsinler en iyisi:)

Çok geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir teyzen.Moral bu hastalıklarda çok öenmli hasta kendini bırakırsa çok zor geçiyor benimde anneannem bırakmıştı bi ara kendini

Bence gayet güzel olmuş tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…