Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok
az besin almışsın birde üstüne spor yapmışsın

ip atlamayı ben yapıyordum bir aralar sonra baldır kaslarını kalınlaştırdığını duydum ve bıraktım incecik bir bacak istiyorum da şahsen

Ağlamak istiyorum ya cidden.

Kas kütlesi oluşturmak için 3 set 8-12 tekrar yapmak gerekir yani 3. setteyken 12. tekrarı yaptıktan sonra 13. tekrarı yapamaman gerekir gücünün bitmesi lazım yani.

Sen ip atlarken 300 400 kere zıplıyorsun o şekilde kas kütlesi oluşturamazsın sadece sıkılaştırabilirsin.

Zaten kadın olduğumuz için kas kütlesi oluşturmak çok zor yani demek istediğim bu tür inanışlardan vazgeçin.

Basen ve bacak için ip atlayabilirsin canım bi arakadaşıma cidden iyi geldi.Onun dışında forumda spor sayfasına bakarsan bcak ve basen için kısa kısa videolar var:)

Bir sürü gereksiz hareket yerine

Squat
Deadlift
Lunge

Bu 3 hareket yeterlidir.

Geçmiş olsun canım iyi dileklerimiz seninle

Biraz kötü bir menü olmuş Besin değeri oranlarını ayarlıyamamışsın.

Ohh ana kız spor kıskandım bak

Kız inşallah çekirdeğin tüm paketini yememişsindir 1 avuçla başlar paket biter genelde

Allah Allah sen listeye girdiğinde hep bireysel sıralamaya giriceksin herhalde

Aklıma gelmişken, evde spor yapan var mı? Ne tür sporlar yapıyorsunuz. Ve özellikle basen bölgesi ve bacaklar için neler önerirsiniz?

Bölgesel yağ yakımı yoktur bacaklarını inceltmenin sırrı bacaklarındaki beyaz kas liflerini çalıştırmaktır yada neyse hiç girmiyim vaz geçtim

Bisikletin varmış zorluk derecesini en yüksekeğe getirip 10 set yapabilirsin her bindiğinde dayabildiğin kadar sür 1-2 dakika yorulunca dur 1 dakika bekle sonra tekrar dayanabildiğin kadar yap bunu 10 kere tekrarla azda olsa sıkılaşıcaktır bacakların.

Ama dediğim gibi önemli olan zorluk eğer zorluk derecesi düşük ise işe yaramaz

Hemencicik mezun edecez seni galiba

Kızlar bilgisayarımda bu arada kaptanlık dosyalarını falan kayıp ettim.

Gül
Gizem

kızlar başlangıç kilolarınızı ve hedef kilolarınızı yazarmısınız tekrardan

Kızlar mesaj sayımı yapıcam yarından itibaren tekrardan.

Herken çıkarken o günkü attığı mesaj sayısını sayıp bana iletirse sevinirim.

Kızlar şöyle bir şey yapmaya karar verdim yıl başına 1 ay kadar bir süre kaldı herkes yıl başı hedefini belirlesin bakalım kimler hedefine ulaşabilicek.Kayıt edicem ben yıl başında yayınlıcam.

Ben 79 diyorum.

P90x indi bu arada deniyecem bakalım övüldüğü kadar güzel bir programmı

Pek zorlamıcak gibi geliyor sanki

Kızlar bu arada hasta olduğum sürede spor yapmadım yani kalbin sürekli hızlı atmasını sağlayan hiit yi yapmadım haliyle ve otururkenki nabzım 55.Bir ara 70-75 arasıydı.Yani giderek sporcu kalbine doğru gidiyorum

Normal bir insanın dakikadaki nabzı 60-80
Dayanıklılık sporcuların özellikle ultra dayanıklılık sporcularının dakikadaki nabzı 30-35 oluyor

günaydın kızlar
bir kaç gündür yoktum annemin yanındaydım
nasılsınız
ben sabah 1 kilo almışım desem inanırmısınız ya
aşureleri götürdüm ben bu hafta

benim hedefim 75 artık nazcım yani 5 hafta da 3 kilo diyeyim
sanırım ulaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…