naz nerelerdesin :44: mutlaka uğrardın şimdiye kadar
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, peynir,5 zeytin, reçel
ara:1 kuru incir,1 kuru kayısı,kahve
öğle:2 dilim tam buğday ekmek arasına peynir ve zeytin ezmesi
ara:1 kuru kayısı,1 kuru incir,6 badem
akşam:1 tabak ıspanak, yarım tabak kuskus, yoğurt
20 dk leslie + 15 dk hiit yaptımne zamandır ilk defa spor yaptım çok mutluyum
ip atlamayı ben yapıyordum bir aralar sonra baldır kaslarını kalınlaştırdığını duydum ve bıraktım incecik bir bacak istiyorum da şahsen
Tebrik ederim canımm:) Bende umarım cumaya atarım kiloları bu arada geçtiğimiz cuma regl oldum kilom fazla çıkmış olabilir ondan haberimde yoktu:/
Basen ve bacak için ip atlayabilirsin canım bi arakadaşıma cidden iyi geldi.Onun dışında forumda spor sayfasına bakarsan bcak ve basen için kısa kısa videolar var:)
Nazcım beni izinli yazar mısın? Bir süre burada olamayacağım. Çok sevdiğim bir teyzem safra kesesi kanseri oldu. Memleketten istanbula geldiler. En iyi doktorlar bulundu. Bizde kalıyorlar. Ameliyat olacak bu hafta. Yanında kalacağım. Ameliyat öncesi ve sonrası da ona ben bakacağım. Başka kimseye emanet edemeyecek kadar sevdiğim bir teyzem. Doktorlar % 55 başarılı olur demişler. Onun için tüm günümü ona ayırıyorum. Morali çok düşük. Sürekli ilgi gösterip moral veriyorum. Sanırım 10 gün falan burayı aksatacaktım. Hem de takımın durumunu düşürmeyeyim. Ama ara sıra uğrar halinizi hatrınızı sorarım. Herkese sevgiler...
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, salata, biraz krem peynir ve salça, peynir zeytin ve çay
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 1 avuca yakın kuru üzüm ve yarım muz
öğlen : 1 atom döner
ara : M.D. dan bir adet vişneli dondurmalı tatlı
akşam : 1 tabak kızarmış mantar ve salata, 1,5 dilim tam buğday ekmeği
ara : 1 bardak zero kola ve 5-6 tane kahveli çikolatalı draje çikolata
bol su içiyorum birazdan annemle 1 mil leslie ile yürüyeceğiz
Menüm;
Sabah 2si birarada nescafe
Öğlen tavuk sote ve çorba
Ara kola
Akşam tavuk sote, çorba ve yarım tabak sosisli makarna
Şimdi de çay yanında fındık fstık çekirdek götürüyrum. Su da içemedim pek.
Kızlar sabah tartıldım ve inanamadım. 65.5 kiloyumOleyyyyyyyyyyyyyyyyy 65.9 u göreyim derken 65.5 olmuşum. Ve 64lü bir rakam bekliyorum bir an önce ha gayretttttttttttttttttttttttttttt
15 günde 4.5 kilo verdim vayyy beDukandaki performansımı tekrar görüyorum
Aklıma gelmişken, evde spor yapan var mı? Ne tür sporlar yapıyorsunuz. Ve özellikle basen bölgesi ve bacaklar için neler önerirsiniz?
Bugün ara öğünlerim fındık ve üzüm ile geçti :)
Günlerdir 66.5 , 66.7 , 66.6 diye gidiyor kilolarım.. Umarım yarın 66.5'un altında çıkarım ya yeter artık65li bir rakam göreyim.. Nasıl motive olcam var ya 65in altına inmek için can atıcam biliyorum kendimi :) ve çok çabuk gidicek o kilolar, hemen 61e inicem, sonra 58 :) ve en sondada 55
Kızlar bilgisayarımda bu arada kaptanlık dosyalarını falan kayıp ettim.
Gül
Gizem
kızlar başlangıç kilolarınızı ve hedef kilolarınızı yazarmısınız tekrardan
Kızlar şöyle bir şey yapmaya karar verdim yıl başına 1 ay kadar bir süre kaldı herkes yıl başı hedefini belirlesin bakalım kimler hedefine ulaşabilicek.Kayıt edicem ben yıl başında yayınlıcam.
Ben 79 diyorum.
Kızlar şöyle bir şey yapmaya karar verdim yıl başına 1 ay kadar bir süre kaldı herkes yıl başı hedefini belirlesin bakalım kimler hedefine ulaşabilicek.Kayıt edicem ben yıl başında yayınlıcam.
Ben 79 diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?