Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ara öğünlerde olsaymış ben güzel bir menü derdim.

ben beğendim afiyet olsun

ooooh yaramasın :) canım çekti gece gece ya bana bişeyler oldu iştahım çok açıldı

sabah:1 dilim ekmek, peynir,5 zeytin,çay,reçel
ara:2 kuru kayısı,2 kuru incir,6 badem
öğle: haşlanmış yumurta ve peynirli sandviç
ara:1 paket limonlu diyet bisküvi,1 bardak süt
akşam:1 tabak tarhana, 1 tabak ıspanak, yarım tabaktan biraz fazla kuskus, yoğurt
ara:1 avuç fındık ve badem
bugün sporum yok yarın yapmayı düşünüyorum yediklerim bana yetmiyor acayip acıkıyorum

Son düzenleme:

Menun yine guzel canim spor yazmamissin ama eminim yapmissindir sen

Menunde guzel yuruyus yapmanda sadece sabahlarimi yuruyosun

Sabah hic bisey yememen kotu olmus suyu evde oldugun zamanlar ıcebilirsin birde her seferinde iki bardah icmeni tavsiye ederim

Menun guzel canim aksami saat kacta yiyorsun

Kızlar bugünkü menüm fenaaaaa O yüzden bugünü kendime tatil ilan ettim, yarın diyete devam.

MENÜM:

SABAH: Ayvalık tostu + sütlü kahve

ÖĞLE: yok

ARA: 1 mandalina

1 saat sonra 1 mandalina daha

Akşam : birkaç kurutulmuş meyve, 10 tane yeşil fıstık

Gece: Erkek arkadaşımdaydım ve Çin yemeği söyledi (Soya soslu, teriyaki soslu noodle) Çok fazla ve ağırdı, yağlıydı... Eve geldim tartıldım 66 kilo geliyorum.

Yarın sabaha en az 65.5 falan gelirim O da inşallah.... Neyse ben bunu 2-3 güne kesin toparlarım inşallah! Yılmak yok yola devam Geçen haftada kendime 1 gün izin verip hamburger + patates yemiştim, ama en azından sonrasında sadece meyve yemiştim, ona rağmen 3-4 gün kilomda artış ve takılma olmuştu. Şimdi kimbilir nolucak bu ayvalık tostu ve noodle ile Hadi hayırlısı

Bana çoook sağlıklı bi menü gibi geldi. Tebrikler

Mama nedir ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…