Kızlar bugünkü menüm fenaaaaaO yüzden bugünü kendime tatil ilan ettim, yarın diyete devam.
MENÜM:
SABAH: Ayvalık tostu + sütlü kahve
ÖĞLE: yok
ARA: 1 mandalina
1 saat sonra 1 mandalina daha
Akşam : birkaç kurutulmuş meyve, 10 tane yeşil fıstık
Gece: Erkek arkadaşımdaydım ve Çin yemeği söyledi (Soya soslu, teriyaki soslu noodle) Çok fazla ve ağırdı, yağlıydı... Eve geldim tartıldım 66 kilo geliyorum.
Yarın sabaha en az 65.5 falan gelirimO da inşallah.... Neyse ben bunu 2-3 güne kesin toparlarım inşallah! Yılmak yok yola devam Geçen haftada kendime 1 gün izin verip hamburger + patates yemiştim, ama en azından sonrasında sadece meyve yemiştim, ona rağmen 3-4 gün kilomda artış ve takılma olmuştu. Şimdi kimbilir nolucak bu ayvalık tostu ve noodle ile Hadi hayırlısı
Mama nedir ??????
Aramiza hosgeldin canim ilac kullanmaya hala devat ediyo musun kilolarini saglikli bir sekilde bizimle vermen umidiyle
Menun yine guzel canim spor yazmamissin ama eminim yapmissindir sen
gece yemen kötü olmuş tabi ki
gündüz iyi idare etmişsin yemeden
Günaydın kızlar,
Neyseki dünkü kalorili günümden sonra hiç kilo almamışım, 100 gram bile
herbalife in sütlü içeçeği
protein ağırlıklı bişey
tok tuttuğunu söylüyor annem
Ohh süperrrrr
kızlar teşekkürler menüm güzel bende elimden geleni yapıyorum yalnız neden hala veremiyorum bebekte düşündüğüm için inanın yediğim lokmaları sayıyorum resmen ama tek kötüsü hızlı yemem sanırım bunu atamadım üzerimden...
kızlar teşekkürler menüm güzel bende elimden geleni yapıyorum yalnız neden hala veremiyorum bebekte düşündüğüm için inanın yediğim lokmaları sayıyorum resmen ama tek kötüsü hızlı yemem sanırım bunu atamadım üzerimden...
hosbulduk canim tsk ederim :)
ilaci artik ömrümün sonuna kadar kullanicam birakma sansim yokmus
normalde guatri yavas isleyenler belirli bi zaman sonra birakabiliyolar ilaci ama bendeki sorun yavas islemesi diil guatrim gelismemis kücük kalmis
12-13 yaslarinda guatr büyümesini durdurmus yani bende suan 12-13 yasindaki bi cocugun guatri var
o yüzden zaten rejimle kilo veremiyomusum anca hic bise yemeden ac dolasirsam kilo verebiliyorum
ilaclar sayesinde düzeliyo artik sükür bünyem normale döndü
yokk canım yapmadım pazartesiye kadar ara verdim hastalığımdan dolayı fazla zorlamıyım dedim.
almamana sevindim cumaya durum daha güzel olur umarımAynen cnm kilo hiç almamışım yinedeBugun aç kalimde kilom hareketlensin
Ben geldim kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?