Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız
dün akşam misafirlerim vardı evi temizlememiştim gecede geç yattım sabah da kan verdim bir değerlerime baktıracağım
pek yorgunum ben bu aralar ve de yoğunum
bu sabah diyetime devam yeter artık bu hafta hep kaçamak gitti böyle

gece yemen kötü olmuş tabi ki
gündüz iyi idare etmişsin yemeden

kızlar teşekkürler menüm güzel bende elimden geleni yapıyorum yalnız neden hala veremiyorum bebekte düşündüğüm için inanın yediğim lokmaları sayıyorum resmen ama tek kötüsü hızlı yemem sanırım bunu atamadım üzerimden...

Aramiza hosgeldin canim ilac kullanmaya hala devat ediyo musun kilolarini saglikli bir sekilde bizimle vermen umidiyle

hosbulduk canim tsk ederim :)

ilaci artik ömrümün sonuna kadar kullanicam birakma sansim yokmus
normalde guatri yavas isleyenler belirli bi zaman sonra birakabiliyolar ilaci ama bendeki sorun yavas islemesi diil guatrim gelismemis kücük kalmis

12-13 yaslarinda guatr büyümesini durdurmus yani bende suan 12-13 yasindaki bi cocugun guatri var
o yüzden zaten rejimle kilo veremiyomusum anca hic bise yemeden ac dolasirsam kilo verebiliyorum
ilaclar sayesinde düzeliyo artik sükür bünyem normale döndü

Hızlı yeme sorunu bende de var ama erkek arkadaşım saniyede yediği için onun yanında doğru kıyaslama yapamıyorum Çünkü bayağı yavaş yemiş gibi duruyorum onun yanında. Normal bi insanla kıyaslamak lazım

BELKİ D EBU YÜZDEN VEREMİYOSUN BİR KAÇ GÜN NORMAL BESLEN SONRA YİNE DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE DİYETİNE devam edersin
büyük olmuş kuısura bakmayın kızlar

geçmiş olsun tekrar Allah daha kötü dert vermesin canım

yokk canım yapmadım pazartesiye kadar ara verdim hastalığımdan dolayı fazla zorlamıyım dedim.

en iyisi canım hastalığın nasıl oldu
kış geldi mş herkez hasta malesef
2 oğlumda öksürüyor burunları akıyor
çok üzülüyorum onlar hasta olunca

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost üzerine krem peynir ve salça, 1 parça peynir ve kuşburnulu ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile

ara : 1 küçük parça bisküvili pasta (okulda ikram ettiler)

öğlen : 1 kepçe nohut yemeği yanına 1 kepçe bulgur pilavı ve mandalina

ara : 1 kupa kuşburnulu ıhlamur
5 fındık iki kuru kayısı
yarım muz

akşam : 1 kepçe sulu köfte 3 biber dolması, 4 kaşık yoğurt ve 4-5 yeşil biber

ara : 1 kutu light lipton ice tea ve 1 tane petito ayıcık çikolata

bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…