​Beste yıl başı hedefine söylede yazayım görmedin herhalde sorduğumu
ay canım görmemiştim hatırlattığın için sağol tam da Melikenin yılbaşı hedef kilosunu okumuştum tahmin etmek üzereydimyılbaşı hedefim 55,5 olmak ve olacağım buna inanıyorum
1.öğün 5 tam haşlama yumurta domates salatalık
2.öğün 1 tabak dolusu bulgur pilavı
3.öğün 200 ml süt
4.öğün 125 gr tavuk- 125 gr mantar
5.öğün 125 gr tavuk- 125 gr mantar
6.öğün 200 ml süt
TOPLAM 1800 KALORİ
TOPLAM 110 GR PROTEİN
Naz ne düşünüyorum biliyor musun geçen 57 olmuşum dedim ya acaba benim tartım mı bozuldu diye düşünüyorum, çünkü nedenben kendimi hiç 57 gibi hissetmiyorum insan farkeder ya mesela bugün dar bir pantolon ve üzerime krem rengi merserize bir kazak giydim ve fazla bir yerim çıkmadı ne bileyim o günden beri de tartılmadım ama 55-56 arası gibi hissediyorum bir de metabolizmam mı hızlandı bayramdan beri nedir habire acıkıyorum ve gerçekten yediklerim yetmiyo eskiden doyduğum porsiyonlarla doymuyorum şimdi ama fazlasını da yemiyorum ara öğünlerimi sıklaştırdım önlem olarak
waaw yine harika bir menu olmuş Oscar goes to Naz
İsteyene link atabilirim 8 gb 2 side görüntü kalitesi orta düzeyde.Leslie dediğiniz şeyi yapıcağınıza dünyaca ünlü bu 2 programdan birisini yapın bence.
P90x için 2 adet dambıl ve barfiks barı gerekiyor ( zaten yeni başladığınız için barfiks çekemiceksiniz o yüzden gereksiz diyebiliriz )
İnsanity için hiç birşey gerekmiyor
Beste yerinde olsam varya insanity i denerdim neden dersen.Bunu yapan adam amerikan galiba yani ingilizce konuşuyor ve yaparken çok güzel gaz veriyor insana.Benim kısıtlı ingilizcem var bir yere kadar anlıyabiliyorum ama sen adamın her dediğini anlıcaksın ve güzel gaza geliceksin.
kızlar tempom aynı devam ediyor affedin beni...cuma kilo bildirimi yapıcam ama .öpüldünüzz
Naz ne düşünüyorum biliyor musun geçen 57 olmuşum dedim ya acaba benim tartım mı bozuldu diye düşünüyorum, çünkü nedenben kendimi hiç 57 gibi hissetmiyorum insan farkeder ya mesela bugün dar bir pantolon ve üzerime krem rengi merserize bir kazak giydim ve fazla bir yerim çıkmadı ne bileyim o günden beri de tartılmadım ama 55-56 arası gibi hissediyorum bir de metabolizmam mı hızlandı bayramdan beri nedir habire acıkıyorum ve gerçekten yediklerim yetmiyo eskiden doyduğum porsiyonlarla doymuyorum şimdi ama fazlasını da yemiyorum ara öğünlerimi sıklaştırdım önlem olarak
​Ya ben hem p90x i hemde insanity yi indirdim hangisini uygulasam kafam karıştı 2 side çok övülüyor.
almamana sevindim cumaya durum daha güzel olur umarım
ama sen listede olmıyacaksın sanırım değil mi naz
verdiğin kilolarla dereceye girerdin
sen iyisi mi biraz yavaş verrr
Bu hafta girmicek önümüzdeki hafta giricek.
Aynen Gizem böyle giderse sürekli bireysel sıralamada 1. olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?