Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

​Beste yıl başı hedefine söylede yazayım görmedin herhalde sorduğumu

ay canım görmemiştim hatırlattığın için sağol tam da Melikenin yılbaşı hedef kilosunu okumuştum tahmin etmek üzereydim yılbaşı hedefim 55,5 olmak ve olacağım buna inanıyorum

Naz ne düşünüyorum biliyor musun geçen 57 olmuşum dedim ya acaba benim tartım mı bozuldu diye düşünüyorum, çünkü neden ben kendimi hiç 57 gibi hissetmiyorum insan farkeder ya mesela bugün dar bir pantolon ve üzerime krem rengi merserize bir kazak giydim ve fazla bir yerim çıkmadı ne bileyim o günden beri de tartılmadım ama 55-56 arası gibi hissediyorum bir de metabolizmam mı hızlandı bayramdan beri nedir habire acıkıyorum ve gerçekten yediklerim yetmiyo eskiden doyduğum porsiyonlarla doymuyorum şimdi ama fazlasını da yemiyorum ara öğünlerimi sıklaştırdım önlem olarak

waaw yine harika bir menu olmuş Oscar goes to Naz

Canım benim tartım yere koyuş şekline göre 2 kiloya kadar farklı çıkartabiliyor.Hep aynı yerde tartılıyorum ama mesela yere biraz sert koysam 1 kg fazla cıkartıyor.Yani yere koyduğunda çalışmaya başlıyor tartı hemen kendi ağırlığını hesaplıyor ve 0 lıyor öyle birşey yapıyor yani.O yüzden çok dikkatli koyuyorum yere tartıyı

Yani demek istediğim senin tartında digital ise böyle birşey yaşamış olabilirsin.Yada ödem oluşmuş olabilir.Regli döneminde olmasan bile ödem oluşmuş olabilir.

​Ya ben hem p90x i hemde insanity yi indirdim hangisini uygulasam kafam karıştı 2 side çok övülüyor.

İsteyene link atabilirim 8 gb 2 side görüntü kalitesi orta düzeyde.Leslie dediğiniz şeyi yapıcağınıza dünyaca ünlü bu 2 programdan birisini yapın bence.

P90x için 2 adet dambıl ve barfiks barı gerekiyor ( zaten yeni başladığınız için barfiks çekemiceksiniz o yüzden gereksiz diyebiliriz )

İnsanity için hiç birşey gerekmiyor

Beste yerinde olsam varya insanity i denerdim neden dersen.Bunu yapan adam amerikan galiba yani ingilizce konuşuyor ve yaparken çok güzel gaz veriyor insana.Benim kısıtlı ingilizcem var bir yere kadar anlıyabiliyorum ama sen adamın her dediğini anlıcaksın ve güzel gaza geliceksin.

Bu arada Beste glisemik indeksi yüksek besin almadığın halde sürekli acıkıyorsan bu çok iyi bir şeydir.Vücut resmen yemek ver bana bunlar bana yetmiyor senin yüzünden güzelim enerji kaynağı olan yağları yakmam gerekiyor diyor

canım leslie den de fayda gördüm ben iyi ter attırıyor ve kaslarımı çalıştırıyor ama tabi ki senin bu dediklerin daha iyi olabilir denerim neden olmasın çünkü artık gerçekten spora ihtiyaç duyuyorum

Ayni durum bende de var cok acikiyorum porsiyonla doymuyorum bakalim nereye kadar gidecek bu durum

merhaba kızlar naz ben izinli olmak istiyorum 3-4 hafta önce söylemiştim izinli olmak istediğimi ama vazgeçmiştim sonra. gerçekten diyet yapamıyorum zorla olmuyormuş. 65 kilo olmayı çok istiyorum sadece şimdi yapamıyorum. üzgünüm en kısa zamanda görüşmek üzere

​Ya ben hem p90x i hemde insanity yi indirdim hangisini uygulasam kafam karıştı 2 side çok övülüyor.

Ben yazın insanityi yapıyodum nazcım okul başlayınca pek devam edemedim yaklaşık 3 hafta yapmıştım ve bayağı bi etkisi vardı,sonra bırakınca hoop saldım tabii Ayrıca dedğin gibi shaun T çok iyi gaz veriyor,eğlenerek yapıyorsun mesela jillianda o pek olmuyodu

Bide ben p90x i daha zor diye duydum,sende zoru seviyosun malum 90 gün devam ederim dersen bence p90x e başla ben de yazın insanity yapıcam

almamana sevindim cumaya durum daha güzel olur umarım
ama sen listede olmıyacaksın sanırım değil mi naz
verdiğin kilolarla dereceye girerdin
sen iyisi mi biraz yavaş verrr

Bu 2. haftam, listeye yeni alınmam gerekiyor sanırım.

Valla hızlı vermiyorumki hiç, benim hızlı vermiş halim bunun 5 katı Gayet yavaş gidiyorum son günlerde yaptığım kaçamaklarla..

Bugünde malesef biraz yağlı bir gündü

Çekirge dün bir sıçramıştı

Bugün 2. kere sıçrayınca pek iyi olmadı Eve geldiğimde 66.4 kiloydum valla rezalet Kilo vermeyi bırakın, kilo alıcam kesin yani

MENÜM:

Sabah: Yok

Ara: 1 avuç fındık ve kuru üzüm

Öğle: 1 elma

Ara: 1 mandalina + nescafe

Akşam: Yarım tabak ızgara hellim salata + 3 tane mexican taco (yağlı birşeyler) Valla yandım ki ne yandım. Eve geldim 66.4 yuh yani.. :)

Gece: 1 mandalina

Yarın inşallah kilo almam diyorum ama muhtemelen şu an 66.4 çıktığıma göre yarın 65.5 gelirim en az!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…