Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben bugünkü menümü yazayım kızlar
Sabah yarım simit domatesli sos sürdüm 1 bardak çay
12 gibi 1 orta türk kahvesi
öğlen değil de 4 gibi yedim 1 tabak yoğurtlu ıspanak
Ara 1 probis :) 1 bardak 2si birarada kahve
Akşam sosisli yumurta ama baya az

Bugün iş görüşmem vardı, o yüzden pek düzenli birşeyler yiyemedim.

Naz'cım bu arada biz bu hafta listeye girmeyeceğiz galiba değil mi? Yarın yine bir görüşmem var ona göre sabah erkenden girip yazayım kilomu?

iş görüşmen umarım iyi geçmiştir :) menun de gayet iyi bence

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost üzerine krem peynir ve salça, 1 kupa ballı ıhlamur

öğlen : 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve iki tane köfte (sulu köfte)

ara : 1 bardak şekersiz limonata ve 1 parça antep fıstıklı çikolata

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 1 kuru kayısı ve az fındık, daha sonra yarım muz

akşam : öğlenin aynısı

ara : 1 kupa ıhlamur ve az bitter çikolata

Senin menün de güzelmiş gerçi canım bitter çikolata çekmedi değil bu saatte Allah'tan evde yok yoksa niyeti bozmuştum :)

Nazcım ben cumaları giremiyorum internete okul çıkışı evde olmuyorum da, o yüzden kilo bildirimimi şimdi yapmak istiyorum.. 55,5 olmuşum canım çok mutlu oldum toplam kayıp 1,5 kilo

aramiza hosgeldin umarim kilolarini atarsin bizimle yani sok diyetle ancak bu kadar kisa surede bu kadar verebilirsin ama tavsiye etmem biz burda gunluk menulerimizi ve yaptigimiz sporu yazip menulere yorum yapiyoruz

aramiza hosgeldin umarim kilolarini atarsin bizimle yani sok diyetle ancak bu kadar kisa surede bu kadar verebilirsin ama tavsiye etmem biz burda gunluk menulerimizi ve yaptigimiz sporu yazip menulere yorum yapiyoruz

ayy inan çok teşekkür ederim canım gruba yeni katıldım napıcam diye bilemedim bide bende bu şekilde değilde artık haftada 2 kilo verecek sekilde diyetler yapmak istiyorum ama tıkandım yardım için bu siteyi buldum

kızlar merhabalar...haftanın sonu gelmek üzere nihayet pazartesi eski tempoma dönecegim aranızadyım..
nazcım hiç sormamıssın özlemedinmi beni hasta olmussun birde dikkat et kendine..
bu arada kilom 55

günaydın kızlarr ben bugun diyete başladım allah yardımcımız olsun 1000 kalorilik diyet yapıcam inşallah:))
sabah 9.30 kalkıp teretohumu içtim 2 bardak sıcak suyla şimdi kahvaltımı hazırlıcam

patatesli yumurta 240kalori
1adet domates 14 kalori
1adet salatalı 11 kalori
yeşilçay
toplamm 265 kalori

eloisee( 57.0 / / / )
magnum_opus( 83.7 / / / )
pinibo( 55 / 55 / 0 / %0 )
yilike( 75.0 / / / )
zazaa( 82.2/ / / )
kadis( 77.2 / 78.2 / -1.0 /-%1.29 )
buzdanmadam( 71.0 / 71.8 / -0.8 / %1.13 )

kızlar liste bu kendinizi ekleyip en kısa zamanda bildirelim

yeniler listede olmayanlar yazın kendinzi kılzar

İki kişiden başka kimse kilo bildirmedimi bu zamana kadar???

8. TAKIM 285. ETAP

eloisee( 57.0 / / / )BİLDİRİMDE BULUNMADI
magnum_opus( 83.7 / / / )BİLDİRİMDE BULUNMADI
pinibo( 55 / 55 / 0 / %0 )BİLDİRİMDE BULUNMADI
yilike( 75.0 / / / )BİLDİRİMDE BULUNMADI
zazaa( 82.2/ / / )BİLDİRİMDE BULUNMADI
kadis( 77.2 / 78.2 / -1.0 /-%1.29 )
buzdanmadam( 71.0 / 71.8 / -0.8 / %1.13 )

8. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ:-0,02%

Arkadaşlar ben paylaşıma götürüyorum listenizi..16:30 a kadar gelen bildirim yapan olursa paylaşıma yazın değiştirsinler listeyi olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…