akşama kadar süper ama akşam bozuyosun sen canımÇekirge dün bir sıçramıştı
Bugün 2. kere sıçrayınca pek iyi olmadıEve geldiğimde 66.4 kiloydum valla rezalet Kilo vermeyi bırakın, kilo alıcam kesin yani
MENÜM:
Sabah: Yok
Ara: 1 avuç fındık ve kuru üzüm
Öğle: 1 elma
Ara: 1 mandalina + nescafe
Akşam: Yarım tabak ızgara hellim salata + 3 tane mexican taco (yağlı birşeyler) Valla yandım ki ne yandım. Eve geldim 66.4 yuh yani.. :)
Gece: 1 mandalina
Yarın inşallah kilo almam diyorum ama muhtemelen şu an 66.4 çıktığıma göre yarın 65.5 gelirim en az!
merhaba kızlar naz ben izinli olmak istiyorum 3-4 hafta önce söylemiştim izinli olmak istediğimi ama vazgeçmiştim sonra. gerçekten diyet yapamıyorum zorla olmuyormuş. 65 kilo olmayı çok istiyorum sadece şimdi yapamıyorum. üzgünüm en kısa zamanda görüşmek üzere
dünkü menümü yazayım
sabah yarım dilim ekmek 3 zeytin yarım yumurta öğlen 2 dilim ekemk domates salatalık peynir
5-6 kaşık aşure
akşam 3 tane et kvurma salata yoğurt yarım tabak erişte
ara da 4 tane küük baklava oooo bunu untmuşum ben yediğimi
kahve içtim ohh mis gibi akşamları kahveye pek alıştım ben ya
iyi gibi dünkğ menüm
günaydın kızlar nasılsınız
ben sabah tartıda ğzerime kaç gündğr yapışan bir kilonun sıkıntısındayım
malesef bu hafat ekside olacağım
şimdiden söyliyeyim ben
merhaba kızlar naz ben izinli olmak istiyorum 3-4 hafta önce söylemiştim izinli olmak istediğimi ama vazgeçmiştim sonra. gerçekten diyet yapamıyorum zorla olmuyormuş. 65 kilo olmayı çok istiyorum sadece şimdi yapamıyorum. üzgünüm en kısa zamanda görüşmek üzere
Çekirge dün bir sıçramıştı
Bugün 2. kere sıçrayınca pek iyi olmadıEve geldiğimde 66.4 kiloydum valla rezalet Kilo vermeyi bırakın, kilo alıcam kesin yani
MENÜM:
Sabah: Yok
Ara: 1 avuç fındık ve kuru üzüm
Öğle: 1 elma
Ara: 1 mandalina + nescafe
Akşam: Yarım tabak ızgara hellim salata + 3 tane mexican taco (yağlı birşeyler) Valla yandım ki ne yandım. Eve geldim 66.4 yuh yani.. :)
Gece: 1 mandalina
Yarın inşallah kilo almam diyorum ama muhtemelen şu an 66.4 çıktığıma göre yarın 65.5 gelirim en az!
Sabah hic bisey yememen kotu olmus suyu evde oldugun zamanlar ıcebilirsin birde her seferinde iki bardah icmeni tavsiye ederim
kızlar teşekkürler menüm güzel bende elimden geleni yapıyorum yalnız neden hala veremiyorum bebekte düşündüğüm için inanın yediğim lokmaları sayıyorum resmen ama tek kötüsü hızlı yemem sanırım bunu atamadım üzerimden...
Bugün sonunda diyetime geri döndümm
Sabah:3 kaşık yoğurt yulaf kepeği 4 ceviz ve yeşilçay
Öğle:1 kepçe mercimek çorbası,1 tabak tavuk yemeği 3 kaşık yoğurt
Ara:yarım paket form bisküvi 1 petito
Akşam:5 lahana sarması(bulgurlu) 1 tabak lahana salatası ve 3 kaşık yoğurt
Ara:kuru üzüm ve ceviz yerim yanında da bitki çayı içerim
1,5 saat sporumda var
Canım benim tartım yere koyuş şekline göre 2 kiloya kadar farklı çıkartabiliyor.Hep aynı yerde tartılıyorum ama mesela yere biraz sert koysam 1 kg fazla cıkartıyor.Yani yere koyduğunda çalışmaya başlıyor tartı hemen kendi ağırlığını hesaplıyor ve 0 lıyor öyle birşey yapıyor yani.O yüzden çok dikkatli koyuyorum yere tartıyı
Yani demek istediğim senin tartında digital ise böyle birşey yaşamış olabilirsin.Yada ödem oluşmuş olabilir.Regli döneminde olmasan bile ödem oluşmuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?