Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar nasılsınız
ben sabah tartıda ğzerime kaç gündğr yapışan bir kilonun sıkıntısındayım
malesef bu hafat ekside olacağım
şimdiden söyliyeyim ben

akşama kadar süper ama akşam bozuyosun sen canım
erkek arkadaşınlaydın sanırım

Neyse canım biraz ara ver sonra isteklenince devam edersin
ama kilo almamaya dikakt et
koruma dönemin olsun bu dönem
ara ara uğra canım

dünkü menümü yazayım
sabah yarım dilim ekmek 3 zeytin yarım yumurta öğlen 2 dilim ekemk domates salatalık peynir
5-6 kaşık aşure
akşam 3 tane et kvurma salata yoğurt yarım tabak erişte
ara da 4 tane küük baklava oooo bunu untmuşum ben yediğimi
kahve içtim ohh mis gibi akşamları kahveye pek alıştım ben ya

iyi gibi dünkğ menüm

merhaba arkadaşlar sağlıklı zayıflamalarr:))ben 8.gruba davet edilmişim teşekkürler ama şimdi ne yapacağımı nasıl birlik olduğunuz hakkında bana da yardımcı olur musunz??nasıl rejimler uyguluyosunuz mesela neler yapsam 15 aralıka kadar 5 6 kilo verebilirim? (sevgilimi görücemde) ben 74 kiloydum karbonhidrat diyetiyle 5kilo verdim ve 69kiloyum şuan ama midem rahatsız 3 gündür mecbur herşeyden içim sızlaya sızlaya yedim ama yinede 69dum mutlu oldum yarın itibariyle tekrar diyetime başlıcam ama bana yardımcı olun sizede herşeyi bildiririm elimden geldikçe:)))

canım baklava haricinde süper ama şu da var arada yemeliyiz bu tarz şeyler :)

günaydın kızlar nasılsınız
ben sabah tartıda ğzerime kaç gündğr yapışan bir kilonun sıkıntısındayım
malesef bu hafat ekside olacağım
şimdiden söyliyeyim ben

dert etme Kadriyecim arada olur böyle önemli olan kararlı davranıp onu atabilmen

Melikecim bu kararına saygı duyuyorum tabi ki, olsan iyi olurdu ama önemli olan senin ne hissettiğin insan bazı zamanlarda isteklerinden ve motivasyonundan da sıkılıyor...yeniden istediğinde seni burada tekrardan kalıcı olarak görmek dileğiyle yoksa sen ara ara uğrarsın tabi... canım arkadaşım benim

canım kahvaltı öğününü atlamamaya çalışsan daha iyi olmaz mı, öğünlerini dengeli yapmazsan daha sonra kalorili şeyleri yeme ihtimalin çok daha fazla olur

Sabah hic bisey yememen kotu olmus suyu evde oldugun zamanlar ıcebilirsin birde her seferinde iki bardah icmeni tavsiye ederim

Öyle yapmaya çalışıyorum cnm bir yere gidieceksem zaten 1 saat önceden kesiyorum, nasıl birşeyse içtiğim su 10 dakika geçmeden sıkıştırmaya başlıyor.

Hoşgeldin canım aramıza. Bu arada geçmiş olsun, hızlı yemek zararlı gerçekten bir de ne yediğini ve doyduğunu anlamıyor insan yedikçe yiyesi geliyor. Benim erkek arkadaşım 5 dakikada yer beni alıştırmıştı ama şimdi ayrı yerlerdeyiz, yine düzenimi oturtuyrum :)

Ohh maşallah bomba gibi bir dönüş yapmışsın :) Bana örnek oldun bak tatlım gaza geldim :)

Tartı sorunu bende de var Naz gerçekten çok farkediyor ama ben kendime çaktrmadan bir çizgi çizdim :) hep aynı noktaya koyup tarılıyorum artık hihhhi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…