Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar tartıldım ben de ama bu hafta listede olmadığımız için bildirim yapmadım.
Geçen hafta 53.1
Bu hafta 53.6
500 gram fena değil :)

Cok saol canim emegine saglik

ya kızlar ben kilomu dün gece paylaşmıştım bugün giremeyeceğimi de yazmıştım ama bildirimde bulunmadı yazılmış hem de 1,5 kilo kayıp varken

Hay Allah gelemedim bugün pınar ve bestenin kilo bildirimlerini görmemişler.

Nasılsınız kızlar? Ben bu ara çok fazla paylaşım yapamıyorum çok yoğun geçiyor günlerim birkaç iş başvurum vardı hepsi aynı zamanda çağırdı gündüzleri hep dışarıda oluyorum.. Sizler nasılsınız bakiim :)

Hoşgeldincanım hep beraber vericez kilolarımızı,kahvaltında gayet iyi :)

bugünkü menum

sabah : 2.5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir salça sürdüm yanında biraz kaşar peyniri, yeşil zeytin ve çokokrem yedim çay ile

öğlen : 1 tabak taze fasülye, yanında biraz sirkeli acı biber ve biraz yeşil zeytin

ara : 1 dilim bisküvili pasta ve 1 bardak zero kola
1 kuru kayısı

akşam : 1 parça fırında pişmiş tavuk ve 1 kepçe pilav

şimdilik böyle =)

kaplumbag aramıza hoşgeldin canım Beste ben, umarım istediğin kiloya burada ulaşacaksın

Kızlar ne oluyor 2-3 gün gelemedim durma noktasına gelmiş grubumuz gene

Melike ve tuğçe izinli bu durumda listede

Gizem
Gül
Beste
Pınar
Naz
Kadriye
Şeyma

oluyoruz

Pınar hiç uğrıyamıyordu pazartesi aramıza dönüyormuş sanırım öyle okumuştum

​Pazar günü tatil olduğuna göre pazartesi eski tempomuza dönelim.Günlük en az 5 mesaj yazalım yazmayanı sadece 1 kez uyarıcam bu seferki lafta kalmıcak başka çarem kalmadı çünkü.

Günlük 5 mesaj ve menüsünü yazmayanı sadece 1 kere uyarıcam tekrarında listeye kendi isteğiyle ayrıldı şeklinde not düşücem.

Şuan 7 kişiyiz az değiliz aslında bakalım pazartesiden sonra takımdan ayrılmak durumunda olan kaç kişi olucak.Ona göre yeni arkadaşlar davet edicem.Kaplumbuğa arkadaşımız gelmiş ama takım boş olunca uğramamış bir daha.

Naz'cım kaç gündür gerçekten hiç aktif değiliz. Herkes tek tük uğrayınca kimsenin de yazası gelmiyor sanırım en azından ben kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum. :)

Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek tereyağlı yumurta yanında yedim ama yumurta ancak yarım tane yemişimdir.
Ara öğün yok
Öğlen karnıbahar yemeği
Ara kola ve bir paket mısırlı crax yedim
Akşam börek yedim yanında çayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…