Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet ya.ben perşembe cuma hastaydım giremedim o yüzden Şu sıralar bi kötüyüm sürekli uykum var ve başım ağrıyo anlayamadım kızlar.Zaten kiloda almışım.

Menüm

Sabah:1,5 dilim ekmek yanında omlet peynir 2 zeytin ve 4 cevzi yedim.
Gün içinde:2 mandalina,bide kurabiye vardı ondan yedim bikaç tane(bayağı az şekerliydiler)(Burda vicdanımı güya rahatlatıyorum)
Akşam:2 kaşık pırasa kavurması,2 kaşık kuru patlıcan yemeği 2 lahana dolması ve yoğurt
Bundan sonrada çay içerim:)

Bu arada nazcım senin attığın şu linkleri sonunda bugün yapmaya başlıyorum bi internet kurbanı oldum bi haftasonum yoğundu amaa şimdi gidip yapıyorum artık

​Mazeret bildirmeden gelmeyenin yerine yeni üye alıcam bundan sonra başka türlü olmıcak çünkü Şeyma

Son düzenleme:
Fazla birşey yememişsin boşver kurabiyeyi az şekerliymiş zaten

Pastacı güzeli

Genel olarak sevdim menünü hocam

Akşam börek kötü olmuş

Bugünkü menüm

1.öğün nesfit
2.öğün nesfit
3.öğün 200 ml süt
4.öğün 125 gr tavuk - mantar
5.öğün 200 ml süt
6.öğün 125 gr tavuk - mantar
7.öğün 125 gr peynir
8.öğün 200 ml süt

Bence gayet güzel olmuş tatlım azcık şekerli kurabiyeden birşey çıkmaz :)

Sevindim hadi bakalım bende insanity diye bir programa başladım.

Valla yaptım nazcım ama göğüsten çok omuz hareketlerinde zorlandım:) Ooo insanitye karar verdin demek bende yapmıştım onu güzel bir program,bayağı faydasını görürsün bitirirsen,ben maalesef bitiremedim 3 hafta kadar yapmıştım

evet geldim yazdım ama kimse bana bişey demeyince kendi kendime gelin güvey oluyomuşum gibi hisettim yazmamıştım bende yaptıklarımı çünkü galiba belli başlı kişiler grup diye ddüşündüm..

evet geldim yazdım ama kimse bana bişey demeyince kendi kendime gelin güvey oluyomuşum gibi hisettim yazmamıştım bende yaptıklarımı çünkü galiba belli başlı kişiler grup diye ddüşündüm..

Canım kusura bakma.Ben Naz takım kaptanıyım hastaydım 3-4 gündür uğrayamıyordum 1-2 arkadaşımızda hasta olmuş 1-2 kişide izin istemiş yani hepsi birden olunca kimse kalmamış burada.Bugün pazar izin günü yarından itibaren güzelce başlıyoruz.

Buradaki olay şu

Her cuma kilonu bildiriyorsun ve ben bunları kayıt ediyorum ve takımlar arası rekabet oluşuyor.Yani senin verdiğin yada aldığın kilo takıma pozitif yada negatif etki yapıyor.

1) Her Cuma saat 13:00 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde 1 kez uyarılır tekrarında diskalifiye edilir.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

EĞER KABUL EDİYORSAN HOŞ GELDİN.

hoşbuldum canım zaten benim de böyle bişeye ihtiyacım vardı tabiki kabul ediyorum elimden geleni yaparımmm:))

Hoşgeldin Burcu'cum ben de Gül. Ben de yeni katıldım bu hafta 2. haftamı tamamlıyorum. Yazılarını gördüm ama yeni olduğum için yardımcı olamadım sana kusura bakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…