Şuan 7 kişiyiz az değiliz aslında bakalım pazartesiden sonra takımdan ayrılmak durumunda olan kaç kişi olucak.Ona göre yeni arkadaşlar davet edicem.Kaplumbuğa arkadaşımız gelmiş ama takım boş olunca uğramamış bir daha.
Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek tereyağlı yumurta yanında yedim ama yumurta ancak yarım tane yemişimdir.
Ara öğün yok
Öğlen karnıbahar yemeği
Ara kola ve bir paket mısırlı crax yedim
Akşam börek yedim yanında çayla.
Bu arada nazcım senin attığın şu linkleri sonunda bugün yapmaya başlıyorum bi internet kurbanı oldum bi haftasonum yoğundu amaa şimdi gidip yapıyorum artık
Fazla birşey yememişsin boşver kurabiyeyi az şekerliymiş zatenMenüm
Sabah:1,5 dilim ekmek yanında omlet peynir 2 zeytin ve 4 cevzi yedim.
Gün içinde:2 mandalina,bide kurabiye vardı ondan yedim bikaç tane(bayağı az şekerliydiler)(Burda vicdanımı güya rahatlatıyorum)
Akşam:2 kaşık pırasa kavurması,2 kaşık kuru patlıcan yemeği 2 lahana dolması ve yoğurt
Bundan sonrada çay içerim:)
bugünkü menum
sabah : 2.5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir salça sürdüm yanında biraz kaşar peyniri, yeşil zeytin ve çokokrem yedim çay ile
öğlen : 1 tabak taze fasülye, yanında biraz sirkeli acı biber ve biraz yeşil zeytin
ara : 1 dilim bisküvili pasta ve 1 bardak zero kola
1 kuru kayısı
akşam : 1 parça fırında pişmiş tavuk ve 1 kepçe pilav
şimdilik böyle =)
Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek tereyağlı yumurta yanında yedim ama yumurta ancak yarım tane yemişimdir.
Ara öğün yok
Öğlen karnıbahar yemeği
Ara kola ve bir paket mısırlı crax yedim
Akşam börek yedim yanında çayla.
Sevindim hadi bakalım bende insanity diye bir programa başladım.
Akşam börek kötü olmuş
Menüm
Sabah:1,5 dilim ekmek yanında omlet peynir 2 zeytin ve 4 cevzi yedim.
Gün içinde:2 mandalina,bide kurabiye vardı ondan yedim bikaç tane(bayağı az şekerliydiler)(Burda vicdanımı güya rahatlatıyorum)
Akşam:2 kaşık pırasa kavurması,2 kaşık kuru patlıcan yemeği 2 lahana dolması ve yoğurt
Bundan sonrada çay içerim:)
Sevindim hadi bakalım bende insanity diye bir programa başladım.
kaplumbag aramıza hoşgeldin canım Beste ben, umarım istediğin kiloya burada ulaşacaksın
Şuan 7 kişiyiz az değiliz aslında bakalım pazartesiden sonra takımdan ayrılmak durumunda olan kaç kişi olucak.Ona göre yeni arkadaşlar davet edicem.Kaplumbuğa arkadaşımız gelmiş ama takım boş olunca uğramamış bir daha.
evet geldim yazdım ama kimse bana bişey demeyince kendi kendime gelin güvey oluyomuşum gibi hisettim yazmamıştım bende yaptıklarımı çünkü galiba belli başlı kişiler grup diye ddüşündüm..
1) Her Cuma saat 13:00 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde 1 kez uyarılır tekrarında diskalifiye edilir.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
EĞER KABUL EDİYORSAN HOŞ GELDİN.
evet geldim yazdım ama kimse bana bişey demeyince kendi kendime gelin güvey oluyomuşum gibi hisettim yazmamıştım bende yaptıklarımı çünkü galiba belli başlı kişiler grup diye ddüşündüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?