evet geldim yazdım ama kimse bana bişey demeyince kendi kendime gelin güvey oluyomuşum gibi hisettim yazmamıştım bende yaptıklarımı çünkü galiba belli başlı kişiler grup diye ddüşündüm..
ya kızlar ben kilomu dün gece paylaşmıştım bugün giremeyeceğimi de yazmıştım ama bildirimde bulunmadı yazılmışhem de 1,5 kilo kayıp varken
Nazcim bir yardimci secmen lazim acil tarafindan durgunlukta her takimda var sanirim takim sayisi va takimdaki kisi sayisida cok az ve bizim kardes takimimiz hangisi
Hoşgeldin Burcu'cum ben de Gül. Ben de yeni katıldım bu hafta 2. haftamı tamamlıyorum. Yazılarını gördüm ama yeni olduğum için yardımcı olamadım sana kusura bakma :)
Hoşgeldin Burcucumm bende Şeyma
Burcu takım kaptanı olarak senden tekrardan özür dilerim kaç gündür sorularına yanıt veren olmamış.Yarından itibaren takımımız hareketlenicek ama.
Bizim kardeş takımımız yok sanırım.Valla bana yardımcı olabilicek herhangi biri olsa çok sevinicem.Şeyma veya sen düşünürmüsünüz bunu.İstediğiniz gibi takıma üye alabilirsiniz takımı toparlamamda yardımcı olabilirsiniz.Kurallara uymayanları uyarabilirsiniz.
O zaman ikimizde olalım nazım senin yanında birimiz olmazsa diğerimiz uyarır.malum ben gündüzleri hiç giremiyorum akşamları daha çok online oluyorum.Cidden grubun paylaşımı düşüyor yeni gelen üyeler olmasa.
Üye falan çağırabilirsin gördüğünde canım.Gİzemde olmayınca 6 kişiyiz.Pınarın geleceğini düşünerek 6 diyorum belkide 5 kişiyiz.
Bu haftasonu iki günde verdiğin videoları güzelcee yaptım nazcım sonunda
Bi de şuna başlıyım dedim eritelim göbekleri
Slim & Six Pack.mp4 - YouTube
Ben kaçıyorum Şeyma umarım yarın bol yazışmalı bir gün geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?