Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Burcu takım kaptanı olarak senden tekrardan özür dilerim kaç gündür sorularına yanıt veren olmamış.Yarından itibaren takımımız hareketlenicek ama.

ya kızlar ben kilomu dün gece paylaşmıştım bugün giremeyeceğimi de yazmıştım ama bildirimde bulunmadı yazılmış hem de 1,5 kilo kayıp varken

uzuldum canim senin adinga 5 dklik bir boslugumda ugradim ve baktim ki naz yok liste yok kabataslak hazirladim ve paylasima bizim takimla ilgilenmelerini yazdim o sayfada kim bildirim yapmissa onlari yazdim gecmise bakacak vaktim yoktu ve eger ben o 5 dk bakmasaydim yarismadan topluca diskalifiye olabilirdik

Nazcim bir yardimci secmen lazim acil tarafindan durgunlukta her takimda var sanirim takim sayisi va takimdaki kisi sayisida cok az ve bizim kardes takimimiz hangisi

Nazcim bir yardimci secmen lazim acil tarafindan durgunlukta her takimda var sanirim takim sayisi va takimdaki kisi sayisida cok az ve bizim kardes takimimiz hangisi

Bizim kardeş takımımız yok sanırım.Valla bana yardımcı olabilicek herhangi biri olsa çok sevinicem.Şeyma veya sen düşünürmüsünüz bunu.İstediğiniz gibi takıma üye alabilirsiniz takımı toparlamamda yardımcı olabilirsiniz.Kurallara uymayanları uyarabilirsiniz.

Ama yarından sonra NEDENSİZ yere gelmeyip 5 mesaj ve menüsünü yazmayan olursa 1 kere uyarıcam ve tekrarında takımla ilişkisini kesicem.

Burcu takım kaptanı olarak senden tekrardan özür dilerim kaç gündür sorularına yanıt veren olmamış.Yarından itibaren takımımız hareketlenicek ama.

yok canım ne özürü olur böyle şeyler bende bi gün giremezsem ona sayalım:))neyse canım suan anlaştık ya o bile yeter:))

O zaman ikimizde olalım nazım senin yanında birimiz olmazsa diğerimiz uyarır.malum ben gündüzleri hiç giremiyorum akşamları daha çok online oluyorum.Cidden grubun paylaşımı düşüyor yeni gelen üyeler olmasa.

Üye falan çağırabilirsin gördüğünde canım.Gİzemde olmayınca 6 kişiyiz.Pınarın geleceğini düşünerek 6 diyorum belkide 5 kişiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…