Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yani tek başıma olamam ama şeyma da olursa neden olmasın

tamam canım elbirliğiyle toparlanalım ben gündüzleri oluyorum genelde zaten

Bu haftasonu iki günde verdiğin videoları güzelcee yaptım nazcım sonunda

Bi de şuna başlıyım dedim eritelim göbekleri

Slim & Six Pack.mp4 - YouTube

Şeymacım süpersin ya ne güzel spor yapmışsın maşallah yalnız şu six pack i duyunca aklıma Ahmet Kural ın dizideki o espirisi aklıma geldi ve güldüm, adam buna yabancı oyuncuların yaptıklarından bahsediyo mesela sen six pack nedir biliyormusun veya yapıyor musun gibi bir şey söylüyo ve o da 6lı bira paketi değil mi diyo

doğru söylüyorsun canım sen en iyisini yaptın tabi ki o arada geçmişi okuyamazdın olsun bu hafta için yazarım ben de kaybımı =)

Bugün itibariyle insanity e başlıyorum.70 gün boyunca yapıcam inşallah işe yarar.Sürekli farklı hareketler yaptırdığı için vücut bir rutine alışmıyormuş ve sürekli şaşırıyormuş ve tabiki böyle olunca yüksek kalori harcanıyor.

ayyy Naz sen anlattıkça ben de yapmak istedim videolarına nereden ulaşabilirim link paylaşabilir misin şekerim 70 gün sürüyor heralde

ayyy Naz sen anlattıkça ben de yapmak istedim videolarına nereden ulaşabilirim link paylaşabilir misin şekerim 70 gün sürüyor heralde

10 gb canım videolar torrentten bulunabiliyor linkler sadece.Ama çok zor bir program youtubeden insanity yazda 1-2 videosunu izle.Tanıtım videoları var eğer hoşuna giderse indirmene yardımcı olurum.

Kızlar sizin şu leslie yi merak ettim baktım internetten bildiğin yürüyor kadın ya

Ben vücut ağırlığıyla hareketler yaptırıyor sanıyordum

kızlarrr nasılsınız ben de bi spora başlamak istiyorum ama benim basemlerimi eritmem lazım bel ince bacakların altı ince ama üst taraflar fena ve tayttt giymek istiyorum bennn bu yüzden giyemiyorum(şişe bacaklıyım:))insanity e baktım ama tanıtım videosunda insanlar cıglıklar atıyodu ben o kadar yapamam heralde kendime güvenemiyorum 60 gün boyunca:))

Evet biraz zor bir program.Zaten sadece zayıflamak isteyenlerin o kadar zor bir program uygulamasına gerek yok.

kolay gelsin canım sana

merhabalar arkadaşlar bu gruba davat edildim
öncelikle çok teşekkür ediyorum
umarım sizinle birlikte çok iyi sonuçlar alırım
sağolun varolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…