İnşallah yarın Beste gelir ya.
Bizim kardeş takımımız yok sanırım.Valla bana yardımcı olabilicek herhangi biri olsa çok sevinicem.Şeyma veya sen düşünürmüsünüz bunu.İstediğiniz gibi takıma üye alabilirsiniz takımı toparlamamda yardımcı olabilirsiniz.Kurallara uymayanları uyarabilirsiniz.
O zaman ikimizde olalım nazım senin yanında birimiz olmazsa diğerimiz uyarır.malum ben gündüzleri hiç giremiyorum akşamları daha çok online oluyorum.Cidden grubun paylaşımı düşüyor yeni gelen üyeler olmasa.
Bu haftasonu iki günde verdiğin videoları güzelcee yaptım nazcım sonunda
Bi de şuna başlıyım dedim eritelim göbekleri
Slim & Six Pack.mp4 - YouTube
geldim bile kızlar hem de bu sohbet ortamımızı çok özlemiş bir şekilde
uzuldum canim senin adinga 5 dklik bir boslugumda ugradim ve baktim ki naz yok liste yok kabataslak hazirladim ve paylasima bizim takimla ilgilenmelerini yazdim o sayfada kim bildirim yapmissa onlari yazdim gecmise bakacak vaktim yoktu ve eger ben o 5 dk bakmasaydim yarismadan topluca diskalifiye olabilirdik
teşekkürler canım hoşbuldum ama kimse yoktu benm yazdıgım bende burcu destek olalım ve kiloları verelimm:)))
geldim bile kızlar hem de bu sohbet ortamımızı çok özlemiş bir şekilde
merhaba bestecim nasılsın
Bugün itibariyle insanity e başlıyorum.70 gün boyunca yapıcam inşallah işe yarar.Sürekli farklı hareketler yaptırdığı için vücut bir rutine alışmıyormuş ve sürekli şaşırıyormuş ve tabiki böyle olunca yüksek kalori harcanıyor.
Bende çok özledim inşallah dönebiliriz eskiye ya
ayyy Naz sen anlattıkça ben de yapmak istedim videolarına nereden ulaşabilirim link paylaşabilir misin şekerim70 gün sürüyor heralde
kızlarrr nasılsınız ben de bi spora başlamak istiyorum ama benim basemlerimi eritmem lazım bel ince bacakların altı ince ama üst taraflar fena ve tayttt giymek istiyorum bennn bu yüzden giyemiyorum(şişe bacaklıyım:))insanity e baktım ama tanıtım videosunda insanlar cıglıklar atıyodu ben o kadar yapamam heralde kendime güvenemiyorum 60 gün boyunca:))
Bugün itibariyle insanity e başlıyorum.70 gün boyunca yapıcam inşallah işe yarar.Sürekli farklı hareketler yaptırdığı için vücut bir rutine alışmıyormuş ve sürekli şaşırıyormuş ve tabiki böyle olunca yüksek kalori harcanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?