Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kendimi tanıtmayı unutmuşum pardon
166 boyunda
64 kilo olan
26 yaşında
bir bayanım evliyim 1bir oğlum var
yılbaşına kadar 60 kilo olmak istiyorum
desteklerinizle başaracagım inşallah

kendimi tanıtmayı unutmuşum pardon
166 boyunda
64 kilo olan
26 yaşında
bir bayanım evliyim 1bir oğlum var
yılbaşına kadar 60 kilo olmak istiyorum
desteklerinizle başaracagım inşallah

boyunda kilonda bence ideal sen hiç yarışma dermişim :)

şaka tabiki
oğlun kaç yaşında
4 kiloyu yılbaşına kadar bizimle verirsin inşallah canım

başla bence dene olmazsa bırakırsın

Naz'cım nereden indirdin sen videoları? Bende de vardı ama format atmıştım yedeklemeyi unutmuşum link atar mısın rica etsem?

Kızlar sizin şu leslie yi merak ettim baktım internetten bildiğin yürüyor kadın ya

Ben vücut ağırlığıyla hareketler yaptırıyor sanıyordum

Ben Leslie yapıyorum canım arada aslında çok kolay görünüyor bu mu işe yarayacak diyorsun ama inanılmaz yoruyor. Öneririm :)

Selam hanımlarrrr :)
Nasılsınızz bakalımm :) Umarım iyi bir hafta olur cuma gününe kadar şöyle güzellll kilolar verirz :) Benim de bu hafta sayılmaya başlayacak malum ondan biraz heyecanlıyım

merhabalar arkadaşlar bu gruba davat edildim
öncelikle çok teşekkür ediyorum
umarım sizinle birlikte çok iyi sonuçlar alırım
sağolun varolun

Hoş geldin canım ben Naz.Alıcaksın zaten vermen gereken kg fazla değildi diye hatılıyorum.Mezun ediveririz seni hemen

Selam hanımlarrrr :)
Nasılsınızz bakalımm :) Umarım iyi bir hafta olur cuma gününe kadar şöyle güzellll kilolar verirz :) Benim de bu hafta sayılmaya başlayacak malum ondan biraz heyecanlıyım

Hahaha herşey güzel olucak korkma benimde vücudum ödem tutmuştu kilo almış gözüküyordum bu hafta iyi oldu bildirmediğim

1) Her Cuma saat 13:30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

kabul ediyorsan hoş geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…