Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Naz'cım nereden indirdin sen videoları? Bende de vardı ama format atmıştım yedeklemeyi unutmuşum link atar mısın rica etsem?

Torrent ten indirdim canım.Torrent programını biliyorsan atalım link ama bilmiyorsan hiç uğraşmıyalım uzun hikaye çünkü

İddiasına girerim o beni yormaz.Allah öz güven patlaması yaşıyorum

45 dakikalık olanları yap inan yoruyo:))ama hani böyle ölümüne bi yorgunluk vermiyo tabiki ama terletiyo:))bu arada ben cardio yapmaya karar verdim özellikle bacak hareketleri olan 20 25 dakikalık bi videosunu buldum onu denicem bakalım o yoracak mı beni??:)))

10 gb canım videolar torrentten bulunabiliyor linkler sadece.Ama çok zor bir program youtubeden insanity yazda 1-2 videosunu izle.Tanıtım videoları var eğer hoşuna giderse indirmene yardımcı olurum.

hmm anladım canım bir bakıcam şimdi aslında zorluysa kendime çok güvenemiyorum ama ben zayıflamaktan daha ötesini istiyorum daha fit ve sıkı şekilli az da olsa kaslı bir vücut istiyorum çok mu şey istiyorum

Süpersin beste.Kadınların %90 ı kas denilince mrs olimpia daki gibi vücutları olucak zannediyor

Oysaki hormon takviyesi almadan ağırlık çalıştığında dik bir popo hafif trapezlerle güzel bir omuz görünüşü ve hafif hacimli omuz başları ile 2 yandan çökük omuz yerine gayet güzel ve estetik duran bir vücut.Ben birde hafif görünen karın kaslarını seviyorum.Çok görününce hoş durmuyor kadında hafif gözükmesi lazım.Lafı açılmışken en çok dikkat ettiğim noktada adonis kaslarını hacimlendirmemek.Çünkü erkekte çok güzel duran adonis kası kadında çok çirkin duruyor.

hafif trapezlerle güzel bir omuz görünüşü ve hafif hacimli omuz başları ile 2 yandan çökük omuz yerine gayet güzel ve estetik duran bir vücut >> ah ah o benim en çok istediğim şeylerden biri, kuzum belli oluyor ki sen vücut şekillendirme konusunda cok bilgilisin, ben düşük omuzluyum ve hafif tombik kollarım var gerçi zayıfladıktan sonra durum daha iyi sayılır ama düşünüyorum mesela straplez bana pek yakışmaz o yüzden henuz vaktim varken bir an önce daha iyi bir vücuda kavuşmak için elimden geleni yapmak istiyorum, amacım kasların belli olduğu bir vücut değil ama kassız incecik zayıf bir vücut da değil fit bir görünüm

Bunu bir hakaret olarak algılıyorum
BİLMİYORMUYDUN SEN BUGÜNE KADAR SPORLA İÇLİ DIŞLI OLDUĞUMU

Ama işte acı gerçek Beste leslie ile şekilli bir vücuda kavuşamazsın

menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça yanında biraz yeşil çay kaşar peyniri ve çay

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay yanına 3-5 kahveli draje çikolata

öğlen : 2 parça kızarmış balık, yanına domates biber kavurması ve yarım dilim köy ekmeği

ara : 1 bardak zero kola küçük bir parça çikolata

akşam : 1 tabak tavuk suyuna çorba yanına 2 tane çiğ köfte, 1 tabak lahana sarması ve yoğurt, çeyrek dilim kadar köy ekmeği

ara : annem birazdan helva yapıcakmış bir dilim kesme dondurmayla yiyeceğim

bol su içiyorum

Çikolatacı güzeli

Helvayı fazla kaçırma bozuşuruz

Bugünkü menüm

1.öğün nesfit
2.öğün 2 tost - 200 ml süt
3.öğün 1 kase aşure

4.öğün 2 tost - ton balığı
5.öğün 2 tabak pırasa yemeği
6.öğün 5 haşlama yumurta 1 i tam
7.öğün 200 ml süt

bugün kalorisini yazmamışsın kuzum, güzel menu ama tostlar çifter çifter gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…