Naz'cım nereden indirdin sen videoları? Bende de vardı ama format atmıştım yedeklemeyi unutmuşum link atar mısın rica etsem?
İddiasına girerim o beni yormaz.Allah öz güven patlaması yaşıyorum
​Burcu hedef kilonu söylermisin listeye kayıt edicem.
şuan 69 kiloyum ayın 15ine kadar 65 falan olmak istiyom ama uzun süreçte 56 57 kilo olmak istiyorum tabi yapabilirsem:))
10 gb canım videolar torrentten bulunabiliyor linkler sadece.Ama çok zor bir program youtubeden insanity yazda 1-2 videosunu izle.Tanıtım videoları var eğer hoşuna giderse indirmene yardımcı olurum.
hmm anladım canım bir bakıcam şimdi aslında zorluysa kendime çok güvenemiyorum ama ben zayıflamaktan daha ötesini istiyorum daha fit ve sıkı şekilli az da olsa kaslı bir vücut istiyorum çok mu şey istiyorum
merhabalar arkadaşlar bu gruba davat edildim
öncelikle çok teşekkür ediyorum
umarım sizinle birlikte çok iyi sonuçlar alırım
sağolun varolun
Süpersin beste.Kadınların %90 ı kas denilince mrs olimpia daki gibi vücutları olucak zannediyor
Oysaki hormon takviyesi almadan ağırlık çalıştığında dik bir popo hafif trapezlerle güzel bir omuz görünüşü ve hafif hacimli omuz başları ile 2 yandan çökük omuz yerine gayet güzel ve estetik duran bir vücut.Ben birde hafif görünen karın kaslarını seviyorum.Çok görününce hoş durmuyor kadında hafif gözükmesi lazım.Lafı açılmışken en çok dikkat ettiğim noktada adonis kaslarını hacimlendirmemek.Çünkü erkekte çok güzel duran adonis kası kadında çok çirkin duruyor.
hafif trapezlerle güzel bir omuz görünüşü ve hafif hacimli omuz başları ile 2 yandan çökük omuz yerine gayet güzel ve estetik duran bir vücut >> ah ah o benim en çok istediğim şeylerden biri, kuzum belli oluyor ki sen vücut şekillendirme konusunda cok bilgilisin, ben düşük omuzluyum ve hafif tombik kollarım var gerçi zayıfladıktan sonra durum daha iyi sayılır ama düşünüyorum mesela straplez bana pek yakışmaz o yüzden henuz vaktim varken bir an önce daha iyi bir vücuda kavuşmak için elimden geleni yapmak istiyorum, amacım kasların belli olduğu bir vücut değil ama kassız incecik zayıf bir vücut da değil fit bir görünüm
Bunu bir hakaret olarak algılıyorumBİLMİYORMUYDUN SEN BUGÜNE KADAR SPORLA İÇLİ DIŞLI OLDUĞUMU
Ama işte acı gerçek Beste leslie ile şekilli bir vücuda kavuşamazsın
menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça yanında biraz yeşil çay kaşar peyniri ve çay
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay yanına 3-5 kahveli draje çikolata
öğlen : 2 parça kızarmış balık, yanına domates biber kavurması ve yarım dilim köy ekmeği
ara : 1 bardak zero kola küçük bir parça çikolata
akşam : 1 tabak tavuk suyuna çorba yanına 2 tane çiğ köfte, 1 tabak lahana sarması ve yoğurt, çeyrek dilim kadar köy ekmeği
ara : annem birazdan helva yapıcakmış bir dilim kesme dondurmayla yiyeceğim
bol su içiyorum
aşk olsun kuzum ya tabi ki biliyordum ama yeri gelip de söyleyememiştim sadece =)
İddiasına girerim o beni yormaz.Allah öz güven patlaması yaşıyorum
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit
2.öğün 2 tost - 200 ml süt
3.öğün 1 kase aşure
4.öğün 2 tost - ton balığı
5.öğün 2 tabak pırasa yemeği
6.öğün 5 haşlama yumurta 1 i tam
7.öğün 200 ml süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?